Whirlpool FSCR 80621 - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool FSCR 80621 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louis 16-04-2016
  • Product paar weken in bezit

wasjmasjien

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

8,6
mooie vormgeving als een wiel van een jaren '50 chevrolet, en door de nieuwe hoor je 'm niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wianne 08-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super machine!!!

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

10,0
Super goede machine geeft duidelijk aan welk programma je draait hoelang dit nog duurt. Geluid is hard genoeg als die klaar is. Handige hulp voor vullen van het wasbakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agnes van den andel 05-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, lekker stil en een grote trommel. Moest even wennen aan de digitale programmering maar als je het eenmaal doorhebt is het superfijn. En hé het is 2019!
Blij met deze wasmachine. Betaalbaar en efficiënt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 02-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine, stil, schoon en droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

9,0
Na ruim 10 jaar een dure machine te hebben gehad, is deze wasmachine een verademing! Hij wast schoon, is stil en levert na centrifugeren een droog resultaat, geschikt voor de wasdroger.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Wast schoon
  • Geen onbalans
  • Danst niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fam Berkhof 02-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, veel programma's, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

8,0
Omdat de machine vlakbij een slaapkamer staat, zochten wij een stille machine. Met zijn ZEN-motor is hij zeker stil. Ook heb je keuze uit veel programma's en met veel van deze programma's de mogelijkheid om met 1600 toeren te centrifugeren, dit is bij andere wasmachine vaak niet het geval (1 of 2 programma's). Wat ook fijn is, is de mogelijkheid om de machine de te gebruiken hoeveelheid wasmiddel te laten bepalen, zeker voor mij als man een uitkomst. Tevens kan je de machine zo instellen (simpel een druk op de knop) om na de wasbeurt de trommel af en toe rond te laten gaan totdat de was eruit gehaald wordt. Dit voorkomt op elkaar geplakte schone was dat muf gaat ruiken!
Voor ons een heerlijke wasmachine!

Pluspunten

  • stille machine
  • veel programma's
  • 1600 toeren centrifugeren bij veel programma's
  • 'fresh modus'
  • hoeveelheid wasmiddel laten bepalen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinie 02-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooi design

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, erg stil. Startuitstel en Fresh care zijn fijn. Veel opties ook. Eco programma duurt erg lang als de trommel vol is, maar wasresultaat is prima. Andere programma's zijn erg snel, dus afhankelijk van het moment kies ik voor eco of een 'normaal' programma. Enig minpuntje is dat hij gedurende het wasprogramma de tijd nog wel eens wil herberekenen, waardoor het programma toch 6 uur duurt ipv de 3,5 uur die hij bij de start aangaf na detecteren van de was (Eco-programma). Dan had ik toch liever het programma geannuleerd en een regulier programma gekozen. Verder erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud
  • Veel programma's
  • Fresh care
  • Veel keuzes

Minpunten

  • 6 uur Eco-programma bij volle trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 02-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

9,0
Was is schoon De automaat is heel stil bij het centrifugeren.
Makkelijk progamma’s In te stellen. Heel simpel in gebruik veel keuze qua programma’s
Heel blij mee.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jim 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

9,0
We hebben deze wasmachine gekocht ter vervanging van onze LG.
Na een aantal weken er mee gewassen te hebben komen we tot de volgende conclusie.
Een geweldige machine.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • mooie vormgeving
  • duidelijk display
  • grote deur

Minpunten

  • tot nu toe niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

10,0
Het is een schitterende wasmachine, hij was super schoon, hij staat op een houten vloer, en we horen hem amper, hij is absoluut stil.
En meer als voldoende programma's

Pluspunten

  • Super stil
  • Hij doet wat hij moet doen, goed wassen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosscher 14-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Whirlpool

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

5,0
Slechte wasmachine,heb hem nu een jaar maar ze zijn er al vier keer bij geweest
Toen ik een nieuwe kocht zeiden ze in een winkel dat dit een stille wasmaschine was,maar dat is ook niet zo
Heb spijt dat ik deze gekocht hebt

Pluspunten

  • Wast prima

Minpunten

  • Veel lawaai
  • Blijft niet op zijn plek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

PvdK 19-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

8,0
Deze Wirlpool wasmachine hebben we een maand in gebruik
Moest even wennen aan de vele opties maar nu vind ik hem makkelijk in gebruik.
Laatst had ik een storing aan deze machine, hij ging niet meer aan. Ik heb toen een paar uur de stekker eruit gehaald en toen deed hij het weer.
De was is goed schoon, wast erg snel en ruikt fris.
Het is een 8 kg machine maar gaat minder wasgoed in dan mijn vorige machine. Ik vind het geen probleem want de was is snel klaar.
Ik hoop dat we er lang plezier van mogen hebben want we hebben nooit eerder een Wirplool gehad. Het doseer systeem heb ik nooit gebruikt , weet niet hoe het werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Bosch 29-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sublieme machine

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

7,8
Prima was resultaat. Machine is vrijwel geluidloos, dit is erg prettig.
Wel vinden wij de bediening nog wat ingewikkeld. Hopelijk zou dit bij vaker gebruik eenvoudiger worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Whirlpool wasmachine FSCR80621

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

8,0
Tot op heden bevalt de wasmachine uitstekend. Eenvoudig in de bediening en doet z'n werk geruisloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wasmachine 29-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

8,4
Super tot nu toe had eerst een ander merk was daar niet blij mee deze ziet er mooi uit werk goed en is makkelijk ongebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietdijk Gruiters 18-04-2016
  • Product paar weken in bezit

Whirlpool wasmachine

Geschreven voor: Whirlpool FSCR 80621

Algemene score

9,2
Voor zover ik de wasmachine nu al kan beoordelen, ben ik er erg blij mee en zeer tevreden over. Heb altijd whirpool wasmachines en droogtrommels en de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.
De huidige apparatuur is een lust voor het oog en wassen word weer leuk door de manier waarop de machine bedienbaar is. Echt zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvH 24-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Sinds gisteren deze wasmachine thuis staan en nu een aantal maal gebruikt. De machine is zeer gemakkelijk in gebruik en het menu heeft heel veel opties. Met name de FreshCare optie en de Doseerhulp voor wasmiddel vind ik hierbij een uitkomst. Het allerbelangrijkste voor mij is het gebrek aan geluid bij het centrifugeren. Wij zijn er heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SKO 29-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De wasmachine heeft een mooie vormgeving. De machine is stil en wast goed. Dankzij de nieuwe ZEN motor (op de trommel) is er minimaal 10 jaar garantie op. De 2+2 jaar garantie vind ik ook een zeer sterk punt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meerding 12-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Zeer tevreden. De was komt er fris en schoon uit. Daarnaast is het makkelijk in gebruik. en ook makkelijk om het programma aan te passen wanneer je toch een andere programma wil laten uitvoeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

vincent lukken 11-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Dankzij de Witte Hal in Venlo bij deze wasmachine uitgekomen en we zijn super tevreden.
Gebruiksvriendelijk en met een handige display welke aangeeft wat de looptijd is, weet je waar je aan toe bent.
1 minpuntje (vandaar de 9 bij wasresultaat) is dat de machine gaat "lopen" tijdens het centrifugeren. Dit is opgelost door een balkje voor de wasmachine te monteren, maar dat is dan ook het enige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasje 09-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
wasmachine pas twee keer gedraaid.Hij draait bijna geluisloos.
De wasmachine ziet er mooi uit.wij zijn erg blij metde aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews