Bosch WOT24497NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Benty 09-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de ervaring met een andere bovenlader helemaal Blij met deze bosch. Hij doet het goed en is makkelijk in het gebruik. Enig minpunt is dat de deksel niet altijd in een keer sluit

Pluspunten

  • Gemak
  • Je ziet de tijdsduur
  • Was komt goed uit de machine
  • Geluid

Minpunten

  • Sluiten deksel
  • Soms haperen beginnen bij instellen
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lvd 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine. De wasmachine is heerlijk stil. Makkelijk te bedienen. En een memory knop voor het onthouden van een vaak gebruikt programma.
Zuinig in gebruik omdat hij door het wegen van de lading de duur van het programma aanpast.

Een minpuntje: bij openen van het deksel komt er wat water uit het zeepbakje in de trommel terecht.

Pluspunten

  • memory knop
  • makkelijk te bedienen
  • past zelf duur programma aan

Minpunten

  • water uit zeepbakje bij opening klep.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Houtum 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine, overal passend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze bovenlader vind ik ideaal voor ouderen, eventueel met een kleine verhoging kan men rechtop blijven staan bij het vullen en leegmaken van de machine.
Veelzijdig programma mogelijkheden, b.v. de Mix Eco stand, ideaal voor licht vervuilde was en super zuinig verbruik.

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Veel instel mogelijkheden
  • Laag verbruik
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berg 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne bovenlader. Is van alle gemakken voorzien.
De programma's die de bovenlader heeft zijn erg gebruiksvriendelijk. Ook het slot dat op de trommel zit is makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Snel programma
  • Tijd instellen
  • Tussendoor wasgoed toevoegen
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Coninx 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede eenvoudige instructie, hij wast perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, compacte bovenlader, wast perfect, goede eenvoudige instructie, veel energiezuinige programma's. Keuze wasmiddelreservoir is fijn. Prijs/kwaliteitverhouding is prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • goede eenvoudige instructie
  • veel keuze mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Überhaupt goede ervaring met het merk Bosch.
Aangezien ik deze machine pas 2 dagen in mijn bezit heb en ik een achterstallige wasvoorraad moest inhalen, is het gebruiksgemak goed te noemen. De wastabel is duidelijk. De afzonderlijke programma's hebben veel mogelijkheden die voldoen aan mijn wensen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Compact

Minpunten

  • Water uit het wasmiddelbakje bij openen
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maessen 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WOT24497NL EXCLUSIV Serie|6 Bovenlader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede compacte bovenlader met een prima kwaliteit prijsverhouding. Beetje lawaaierig, maar dat zijn alle wasmachines bij centrifugeren.

Pluspunten

  • compact
  • Degelijk.
  • goede prijs kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • iets lawaaierig bij centrifugeren.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N.Sinnige 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
maakt weinig geluid en heel eenvoudig te bedienen. Mooie vormgeving.Uitstekende wasresultaten
Een apparaat dat ik veel eerder had moeten aanschaffen
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne handzame wasmachine. Niet te groot. Handig in gebruik. De machine wast keurig schoon en ik ben erg tevreden over mijn wasmachine. Centrifugeren is prima. Ik beveel dit product zeker aan.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DBJ 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker makkelijk van bovenaf vullen deze bovenlader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een echte Bosch is niet slecht. Deze wasmachine is nog stiller dan onze vorige AEG. Mijn echtgenote kan niet door haar knie buigen vanwege een versleten knie, dus is deze bovenlader uitstekend te bedienen.

Pluspunten

  • Bovenlader
  • Heerlijk stil
  • 7 kg trommel
  • Veel meer ruimte in douche dan bij een voorlader.

Minpunten

  • Geeen
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volkswagen13 15-06-2017

Compact, makkelijke bediening.

Algemene score

8,0
Lekker compact,,makkelijk te beladen door uiteraard de boven opening.
Fijn dat je zelf eventueel programma bij kan stellen wat temperatuur en centrifuge betreft. Omdat het een bovenlader is luids niveau wat aan hoge kant,eind van programma maakt de machine een geluid van drie vier keer
wat ik niet zo goed kan om schrijven.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marja Raaijmakers 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch bovenlader wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 20 jaar miele gebruikt te hebben gekozen voor Bosch bovenlader met het idee is makkelijk voor als je ouder word niet meer te hoeven bukken neemt weinig plaats in en wast prima en kan toch 7 kilo wasgoed in
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Wasautomaat 16-10-2016

Geweldige machine en simpel in gebruik

Algemene score

10,0
Alle soorten was zijn voor de wasmachine goed te selecteren doordat
er een geweldig gevarieerd was-programma beschikbaar is.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Truus 19-12-2015

Bovenlader voor ouderen makkelijker toegankelijk!

Algemene score

10,0
Vroeger altijd een bovenlader gehad. Ben blij dat ik op mijn leeftijd er weer een heb. Trommel is veel makkelijker toegankelijk dan een voorlader. Hoef niet meer te knielen e.d.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wouter2182 08-12-2015

klasse produkt

Algemene score

10,0
Voldoet geheel aan mijn eisen. Eenvoudige bediening. Grote was keuze. Geweldige resultaten. 7kg lader een uitkomst voor o.a. zware grote dekbedovertrekken.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MMvZ 01-12-2015

slecht product

Algemene score

2,0
Slecht product.. Vooral het zeepreservoir is een onding. Ook dat weinig of in het geheel niet met vloiebare wasmiddelen kan worden gewassen. In net zepreservoir hoopt het waspoeder zich al gauw op en veroorzaakt een verstopping van de aanvoer van zeep.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tonnie Sagis 15-10-2015

Mooie machine

Algemene score

8,0
Prima wasresultaat, zuinig en vrij stil.
Alleen het water wat na afloop van het programma uit de deksel klettert is wat minder leuk
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Superomamma 24-09-2015

wast goed, weinig herrie, kan zuinig en snel

Algemene score

8,0
Veel keuze mogelijkheden/standen. Openen trommel soms problematisch, omdat je een klein schuifje moet indrukken en openen. Tussendoor programma onderbreken duurt lang voor de klep open kan om iets bij te vullen. Verder is het een ideale bovenlader.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henk 07-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Lekker stil, goed wasresultaat, maar niet alle programma's kunnen verkort gebruikt worden. Lekker smal model. Goed hoog, waardoor ik niet diep behoef te bukken. Handvat om wasmachine te openen ziet er goedkoop/plastic/breekbaar uit.
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Stuart 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en klein.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte bovenlader. Ergonomisch. Duidelijke display. Eenvoudige onderhoud.Zuinig in energieverbruik en zuinig in wasmiddel verbruik.

Pluspunten

  • Compactheid
  • Erg zuinig
Geschreven voor: Bosch WOT24497NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer