Bosch WOT24497NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liesbeth 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne handzame wasmachine. Niet te groot. Handig in gebruik. De machine wast keurig schoon en ik ben erg tevreden over mijn wasmachine. Centrifugeren is prima. Ik beveel dit product zeker aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DBJ 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker makkelijk van bovenaf vullen deze bovenlader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een echte Bosch is niet slecht. Deze wasmachine is nog stiller dan onze vorige AEG. Mijn echtgenote kan niet door haar knie buigen vanwege een versleten knie, dus is deze bovenlader uitstekend te bedienen.

Pluspunten

  • Bovenlader
  • Heerlijk stil
  • 7 kg trommel
  • Veel meer ruimte in douche dan bij een voorlader.

Minpunten

  • Geeen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvd 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

Super fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine. De wasmachine is heerlijk stil. Makkelijk te bedienen. En een memory knop voor het onthouden van een vaak gebruikt programma.
Zuinig in gebruik omdat hij door het wegen van de lading de duur van het programma aanpast.

Een minpuntje: bij openen van het deksel komt er wat water uit het zeepbakje in de trommel terecht.

Pluspunten

  • memory knop
  • makkelijk te bedienen
  • past zelf duur programma aan

Minpunten

  • water uit zeepbakje bij opening klep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volkswagen13 15-06-2017

Compact, makkelijke bediening.

Algemene score

8,0
Lekker compact,,makkelijk te beladen door uiteraard de boven opening.
Fijn dat je zelf eventueel programma bij kan stellen wat temperatuur en centrifuge betreft. Omdat het een bovenlader is luids niveau wat aan hoge kant,eind van programma maakt de machine een geluid van drie vier keer
wat ik niet zo goed kan om schrijven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Marja Raaijmakers 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch bovenlader wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 20 jaar miele gebruikt te hebben gekozen voor Bosch bovenlader met het idee is makkelijk voor als je ouder word niet meer te hoeven bukken neemt weinig plaats in en wast prima en kan toch 7 kilo wasgoed in

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Wasautomaat 16-10-2016

Geweldige machine en simpel in gebruik

Algemene score

10,0
Alle soorten was zijn voor de wasmachine goed te selecteren doordat
er een geweldig gevarieerd was-programma beschikbaar is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Truus 19-12-2015

Bovenlader voor ouderen makkelijker toegankelijk!

Algemene score

10,0
Vroeger altijd een bovenlader gehad. Ben blij dat ik op mijn leeftijd er weer een heb. Trommel is veel makkelijker toegankelijk dan een voorlader. Hoef niet meer te knielen e.d.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

wouter2182 08-12-2015

klasse produkt

Algemene score

10,0
Voldoet geheel aan mijn eisen. Eenvoudige bediening. Grote was keuze. Geweldige resultaten. 7kg lader een uitkomst voor o.a. zware grote dekbedovertrekken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

MMvZ 01-12-2015

slecht product

Algemene score

2,0
Slecht product.. Vooral het zeepreservoir is een onding. Ook dat weinig of in het geheel niet met vloiebare wasmiddelen kan worden gewassen. In net zepreservoir hoopt het waspoeder zich al gauw op en veroorzaakt een verstopping van de aanvoer van zeep.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Tonnie Sagis 15-10-2015

Mooie machine

Algemene score

8,0
Prima wasresultaat, zuinig en vrij stil.
Alleen het water wat na afloop van het programma uit de deksel klettert is wat minder leuk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Superomamma 24-09-2015

wast goed, weinig herrie, kan zuinig en snel

Algemene score

8,0
Veel keuze mogelijkheden/standen. Openen trommel soms problematisch, omdat je een klein schuifje moet indrukken en openen. Tussendoor programma onderbreken duurt lang voor de klep open kan om iets bij te vullen. Verder is het een ideale bovenlader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Henk 07-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Lekker stil, goed wasresultaat, maar niet alle programma's kunnen verkort gebruikt worden. Lekker smal model. Goed hoog, waardoor ik niet diep behoef te bukken. Handvat om wasmachine te openen ziet er goedkoop/plastic/breekbaar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer