Miele WKB130 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 99 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wieteke 27-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miele WKB 130 WCS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede machine.
Wast schoon en is erg stil.
Het geluid dat de machine maakt als hij klaar is, is wel erg hard.
Goede service van Miele! Ik had een vraag en heb erover gebeld. Ik werd erg goed geholpen.

Pluspunten

  • schone was
  • erg stil
  • goede service
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • einde programma, geluid is erg hard!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na tientallen jaren Miele wasmachines (2x) te hebben gehad ook nu weet gekozen voor een Miele. Misschien wat duurder maar zeer betrouwbaar met een lange levensduur.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Levensduur
  • Total cost of ownership

Minpunten

  • Investering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D.mulder 12-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Miele is een perfecte machine. ik heb deze nu iets meer dan een jaar en ben zeer tevreden over het wasresultaat en vooral het overhemden programma wat met de functie voortstrijken de kreuk minimaliseert

Pluspunten

  • stil
  • altijd schone was en weinig slijtage

Minpunten

  • langere wasduur dan de oude

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine wast echt goed schoon zeker in vergelijking tot de oude wasmachine (Samsung na 3 jaar al kapot). Genoeg mogelijkheden om zelf in te stellen (duur, temperatuur, vuilgraad, toeren). De was is ook minder gekreukt. De deur is ook snel weer te openen als je iets bent vergeten. Makkelijke bediening en je wordt herinnerd om een hete was eens in de zoveel tijd te draaien om geurtjes te voorkomen. Ik ben erg tevreden en kan deze machine aanraden. Ik heb deze nu 2 maanden in bezit.

Pluspunten

  • genoeg mogelijkheden om zelf in te stellen
  • was echt schoon

Minpunten

  • Geluid (al valt dit mee)
  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P Gelten Huijsmans 04-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede wasresultaren,stil in gebruik .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima, is stil en zuinig met wasmiddel en stroom. Ik werk al 40 jaar met Miele wasmachine. Dit is de derde machine. Gaat dus ook erg lang mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caglar 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

garantie lange levensduur! wast super stil en super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
6 jaar oude aeg is stuk gegaan. ben zeer tevredenmet de miele wasmachine. garantie met lange levensduur. wast super schoon. stil in gebruik

Pluspunten

  • stil, lange levensduur, luxe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miele WKB 130 WCS 2e review 10-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Schone was, geluidsarm en energiezuinig

Algemene score

9,0
Uitstekend functionerende wasmachine met alles erop/eraan. Niet de goedkoopste, maar wel de beste! Scoort uitstekend o.g.v. wasresultaat, mogelijkheden, gebruiksgemak, duurzaamheid, vormgeving. Wat ons betreft is er geen betere!

Pluspunten

  • waskwaliteit
  • energieverbruik
  • geluidsarm

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxxo 09-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk bedienbaar door duidelijk display.

Algemene score

10,0
Deze machine heeft een speciale softcare trommel en geeft bijna geen slijtage aan het wasgoed.
Verder vind ik de gladstoomfunctie erg prettig voor het wassen van poloshirts en overhemden, omdat deze er vele malen gladder en minder gekreukt uitkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

v Nieuwenhuyzen 05-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

WKB 130 WCS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
uitstekende machine , 100 % tevreden .ook het strijkprogramma werkt geweldig .kan hem aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rabia sadik 20-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

goed kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik ben erg te vreden . en de servic Is ook ontzettend goed. ik draai vaak mijn Was komt altijd schoon uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 14-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Duidelijk een moderne wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de vorige Miele bijna 20 jaar te hebben gebruikt werd het nu wel echt tijd voor een nieuwe, ik denk dat de schokbrekers van de oude wasmachine kapot waren. Uiteraard wel weer voor een miele gegaan omdat 20 jaar voor zo'n apparaat erg lang is.
De nieuwe wasmachine is een verademing: geruisloos wassen en centrifugeren, de was komt er echt een heel stuk schoner en vooral droger uit. We hebben zelf geen wasdroger dus hangenw e de was op, die is na een paar uur op een vochtige dag toch echt helemaal vouwdroog. De prijs viel ook wel mee als je bedenkt dat we van deze wasmachine ook weer 10+ jaar gaan genieten.

Pluspunten

  • geruisloos
  • geen koolborstels, dus extra lange levensduur
  • draaiknop besturing en touchscreen

Minpunten

  • iets duurder, veel langere levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 13-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk te bedienen, maakt vervelend geluid bij gebruik

Algemene score

6,0
Ik heb voor dit product gekozen, eigenlijk vanwege de naam. Miele, dan moet het vast goed zijn. De wasmachine doet goed zijn werk, echter vind ik dat hij herrie maakt. Hier is al eens naar gekeken door een Miele monteur en hij vertelde mij dat dit de veren in de wasmachine zijn, die dit geluid veroorzaken. Nou moet ik toch bekennen, dat wanneer je dik €1000 voor een wasmachine betaalt, hij dat niet zou moeten doen. Daarnaast vind ik dat hij flink schud bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Genoeg wasprogramma's
  • Makkelijk te bedienen
  • Prima wasresultaat

Minpunten

  • Maakt herrie
  • Schudden bij centrifugeren
  • Prijs/kwaliteit niet in verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

D te Grotenhuis 08-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

grote deur opening duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een perfecte wasmachine de was komt er goed schoon uit.
handig is ook de grote trommel en deuropening.
je krijgt waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Lem 04-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

overzichtelijke bediening/scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze keus (het was/is eigenlijk geen keus) voor deze Miele wasmachine komt door onze jaren lange zeer goede ervaring met de voorgangers van deze was machine.
De Miele wasmachine die we na 20 jaar hebben vervangen werkte nog wel maar de elektronica begon kuren te vertonen. Het enige wat we ooit hebben vervangen was de rubberen deur rand.
Het is wel even wennen aan het vogeltje geluid na beëindigen van het programma.
Kan dit een ieder aanbevelen.
Jan van der Lem te Hoofddorp

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stroomverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jokro 29-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima wasmachine, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine doet wat hij moet doen, is erg stil en biedt ruime programma mogelijkheden, geeft handige uitleg op het display scherm.
Wel jammer dat hij niet " onthoudt " wat de meest gebruikte keuzes zijn (temperatuur, centrifuge vermogen kun je handmatig instellen), want nu moeten we dat iedere wasbeurt opnieuw invoeren.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • stil

Minpunten

  • onthouden van instellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Zwarts 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede wasmachine en top resultaten .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Miele is voor mij een Merk waar ik direct aan denk bij vernieuwing van Wasmachine of Droger.
Het product en de eerlijke service staan als solide merk.

Pluspunten

  • Stil
  • waarschuwing als hygiene nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

abdulahad 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel mooi goed wasmachine, goed kwaliteit, altijd betrouwbaar, verwijderd vlekken, en zuinige wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 28-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geruisloos, makkelijk te bedienen wasmachine

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine. Erg stil en heeft een grote trommel. Daarnaast keuze uit veel programma's en deze kun je aanpassen op temperatuur, centrifuge toerental, lang of kort, voorstrijken en of je extra water.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Grote trommel
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 28-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Grote capaciteit; werkt stil en stug door

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoge verwachtingen zijn overtroffen. Degelijke en betrouwbare machine voor een aanvaardbare prijs (en tocht een Miele !)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 26-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk in gebruik, erg stil, kind kan de was doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine bevalt erg goed. Ik heb voor dit model gekozen omdat het aan mijn eisen voldeed. De bediening van de wasmachine is zeer gebruiksvriendelijk en hij is erg stil. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Was resultaat
  • Erg stil

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews