Miele WKB 130 WCS - Reviews

Specificaties
Energiekosten per jaar
0 euro
Energiebesparing
Nee

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 93 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wieteke 27-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Miele WKB 130 WCS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede machine.
Wast schoon en is erg stil.
Het geluid dat de machine maakt als hij klaar is, is wel erg hard.
Goede service van Miele! Ik had een vraag en heb erover gebeld. Ik werd erg goed geholpen.

Pluspunten

  • schone was
  • erg stil
  • goede service
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • einde programma, geluid is erg hard!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rabia sadik 20-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

goed kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik ben erg te vreden . en de servic Is ook ontzettend goed. ik draai vaak mijn Was komt altijd schoon uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 14-07-2017 Product paar maanden in bezit

Duidelijk een moderne wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de vorige Miele bijna 20 jaar te hebben gebruikt werd het nu wel echt tijd voor een nieuwe, ik denk dat de schokbrekers van de oude wasmachine kapot waren. Uiteraard wel weer voor een miele gegaan omdat 20 jaar voor zo'n apparaat erg lang is.
De nieuwe wasmachine is een verademing: geruisloos wassen en centrifugeren, de was komt er echt een heel stuk schoner en vooral droger uit. We hebben zelf geen wasdroger dus hangenw e de was op, die is na een paar uur op een vochtige dag toch echt helemaal vouwdroog. De prijs viel ook wel mee als je bedenkt dat we van deze wasmachine ook weer 10+ jaar gaan genieten.

Pluspunten

  • geruisloos
  • geen koolborstels, dus extra lange levensduur
  • draaiknop besturing en touchscreen

Minpunten

  • iets duurder, veel langere levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 13-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk te bedienen, maakt vervelend geluid bij gebruik

Algemene score

6,0
Ik heb voor dit product gekozen, eigenlijk vanwege de naam. Miele, dan moet het vast goed zijn. De wasmachine doet goed zijn werk, echter vind ik dat hij herrie maakt. Hier is al eens naar gekeken door een Miele monteur en hij vertelde mij dat dit de veren in de wasmachine zijn, die dit geluid veroorzaken. Nou moet ik toch bekennen, dat wanneer je dik €1000 voor een wasmachine betaalt, hij dat niet zou moeten doen. Daarnaast vind ik dat hij flink schud bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Genoeg wasprogramma's
  • Makkelijk te bedienen
  • Prima wasresultaat

Minpunten

  • Maakt herrie
  • Schudden bij centrifugeren
  • Prijs/kwaliteit niet in verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

D te Grotenhuis 08-07-2017 Product paar maanden in bezit

grote deur opening duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een perfecte wasmachine de was komt er goed schoon uit.
handig is ook de grote trommel en deuropening.
je krijgt waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Lem 04-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

overzichtelijke bediening/scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze keus (het was/is eigenlijk geen keus) voor deze Miele wasmachine komt door onze jaren lange zeer goede ervaring met de voorgangers van deze was machine.
De Miele wasmachine die we na 20 jaar hebben vervangen werkte nog wel maar de elektronica begon kuren te vertonen. Het enige wat we ooit hebben vervangen was de rubberen deur rand.
Het is wel even wennen aan het vogeltje geluid na beëindigen van het programma.
Kan dit een ieder aanbevelen.
Jan van der Lem te Hoofddorp

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stroomverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jokro 29-06-2017 Product paar maanden in bezit

Prima wasmachine, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine doet wat hij moet doen, is erg stil en biedt ruime programma mogelijkheden, geeft handige uitleg op het display scherm.
Wel jammer dat hij niet " onthoudt " wat de meest gebruikte keuzes zijn (temperatuur, centrifuge vermogen kun je handmatig instellen), want nu moeten we dat iedere wasbeurt opnieuw invoeren.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • stil

Minpunten

  • onthouden van instellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Zwarts 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede wasmachine en top resultaten .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Miele is voor mij een Merk waar ik direct aan denk bij vernieuwing van Wasmachine of Droger.
Het product en de eerlijke service staan als solide merk.

Pluspunten

  • Stil
  • waarschuwing als hygiene nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

abdulahad 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel mooi goed wasmachine, goed kwaliteit, altijd betrouwbaar, verwijderd vlekken, en zuinige wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 28-06-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloos, makkelijk te bedienen wasmachine

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine. Erg stil en heeft een grote trommel. Daarnaast keuze uit veel programma's en deze kun je aanpassen op temperatuur, centrifuge toerental, lang of kort, voorstrijken en of je extra water.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Grote trommel
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 28-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Grote capaciteit; werkt stil en stug door

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoge verwachtingen zijn overtroffen. Degelijke en betrouwbare machine voor een aanvaardbare prijs (en tocht een Miele !)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 26-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk in gebruik, erg stil, kind kan de was doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine bevalt erg goed. Ik heb voor dit model gekozen omdat het aan mijn eisen voldeed. De bediening van de wasmachine is zeer gebruiksvriendelijk en hij is erg stil. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Was resultaat
  • Erg stil

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WKB130WCS Miele wasautomaat 26-06-2017 Product paar weken in bezit

nooit meer strijken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een heerlijke machine! Makkelijk in te stellen en verschillende keuzes. Er kan veel was in en de was wordt mooi schoon. De monteur heeft me tips om te onderhouden gegeven zoals eens in de maand een lege machine met waspoeder op zestig graden en twee maal per jaar een schoonmaakbeurt wat ik kan bestellen op de site. Ga ik zeker doen. En fantastisch een overhemdprogramma. Nooit meer strijken!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • ruim aantal programmas
  • overhemdprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hijwegen 26-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk en snel te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is makkelijk te bedienen door middel van de draaiknop en het touchscreen.

Je kan het wasprogramma naar eigen wens aanpassen: meer/minder toeren en temperatuur.

ideaal is ook dat je hem van te voren aan kan zetten, maar dat hij pas over een ingestelde tijd gaat draaien.

hij piept luid en duidelijk als hij klaar is, zodat je niet kan vergeten om de was op te hangen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • snel instelbare wasprogramma's
  • stand overhemden minder gekreukt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 25-06-2017 Product paar weken in bezit

Bedieningsgemak en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe Miele is nóg eenvoudiger te programmeren dan de vorige.
Het is een stille machine. De was komt er 'droog' uit, zodat ik energie bespaar en slijtage verminder tijdens het drogen in de in wasdroger

Pluspunten

  • Eenvoud bedieningspaneel
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rina 25-06-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine Miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is erg prettig in gebruik en is zeer makkelijk te bedienen. Er is veel keuze in verschillende programma's en de programma's zijn eventueel nog aan te passen naar eigen wens. Niet geheel onbelangrijk is dat deze wasmachine erg weinig geluid maakt tijdens de wasbeurt en bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel programma keus
  • Zeer geluidloos
  • Mogelijkheid om wasmiddelcaps te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kee 25-06-2017 Product paar maanden in bezit

Zuinig, solide & stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met de machine. Enig puntje is dat hij met centrifugeren soms nog een beetje 'loopt', maar dat schijnt aan de ondergrond te liggen.
De machine is heel zuinig en stil. Veel keuze in programma's, waarbij de timerfunctie ook heel handig is.
Tevens is de trommel lekker groot: ideaal.
Ik hoop er nog veel jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Groot

Minpunten

  • Loopt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tine van der Blom-Spronkmans 24-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Duurzame wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is inmiddels mijn tweede wasmachine van Miele...mijn eerste machine was al heel oud en omdat ik zo tevreden was over deze machine hoefde ik niet lang na te denken over het merk van mijn tweede aankoop van een wasmachine....weer een fijne wasmachine waar ik gelijk 10 jaar garantie bij heb gekocht....ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • maakt niet veel lawaai

Minpunten

  • heb geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Nijssen 24-06-2017 Product paar maanden in bezit

Met Miele en kieskeurig samen kwamen wij op deze keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige keuze deze samengestelde keuze
Het resultaat is dan ook reuze !!!
Wij zijn dan ook tevreden
Want de grouwe was behoort
Tot het verleden.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Cervice
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Berge 24-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen van een goede wasmachine in het hogere segment van wasmachines. Hiermee komt de kwaliteit prijsverhouding volledig tot zijn recht.

Pluspunten

  • Verscheidenheid aan programma's.
  • Energiezuinig.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews