Bosch WAW28461NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 62 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lydia 15-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijk, veel opties en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn erg blij met deze wasmachine. Een overzichtelijk menu, veel opties, schone was, weinig geluid. Centrifuge is ook prima, de was is al heel ver droog als het uit de wasmachine komt, waardoor de droger weer sneller klaar is. Bij de vorige wasmachine (Samsung) had ik dat er altijd kleine kledingstukken in de rand gingen zitten, die dus niet goed gewassen werden en niet gecentrifugeerd. Dat heb ik hier nog niet meegemaakt. Kortom, we zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijke menu-structuur
  • Energiezuinig
  • Mooi schone kleding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B-J H 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch WAW28461NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag de wasmachine binnen gekregen. We hebben gelijk al een paar wasjes gedraaid.
Wat een super wasmachine.
De wasmachine hoor je amper ook niet met centrifugeren.
De trommel is lekker groot waardoor je aardig wat kan wasssen in 1keer.
He kinderstot is hier erg fijn.
Ideaal aan deze wasmachine is ook de speedperfect knop.
Tot nu toe geen negatieve puntennaan de wasmachine.

Pluspunten

  • Kindeslot
  • Grote trommel
  • Speedperfect kn
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

TamaraEdwin 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Happy Laundry

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven wasmachine met grote trommel en veel keuze in wasprogramma's. Erg blij met de Speed Perfect optie voor halve belading en kort programma. Heeft zelfs een 15 minuten snel programma voor "spoedwasjes".
De wasmachine maakt ook tijdens het centrifugeren weinig geluid.
We hebben de machine pas een paar dagen in huis dus over de duurzaamheid valt nog niets te zeggen. Wel krijg je 10 jaar garantie op de motor dus de firma Bosch gaat er wel vanuit een duurzaam product geleverd te hebben.
Wat ons betreft een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofmans 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine, duidelijke programma's, kinderslot perfect.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topmachine. Goede ervaring met Bosch wasmachines in het verleden. Display en gebruiksaanwijzing duidelijk. Wast goed, stil, en droog na centrifugeren.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Makkelijke bediening, kinderslot te gek
  • Mooi uiterlijk (niet belangrijk, maar toch)
  • Wast goed schoon
  • Veel (niet te veel) programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine. Grote opening om het wasgoed erin te doen. Ook ziet de wasmachine er mooi uit. Natuurlijk is dit niet het belangrijkste. Diverse wasje gedraaid en komt er mooi schoon uit. Veel keuze in diverse wasprogramma's.

Pluspunten

  • Stil
  • grote openening
  • mooie vormgeving
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reggy 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bedienen van de wasmachine, door het overzichtelijke keuze mogelijkheden. Geen herrie meer bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Makkelijk te bedienen
  • Weinig tot geen luidruchtig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina Biemans 13-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Weinig geluid van de waschmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prettige wasmachine, voor mij was het vooral belangrijk dat hij weinig geluid maakt en dat is ook zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evelien 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine. Eenvoudig in gebruik. 8kg inhoud voor bonte was is heerlijk voor gezin van 4 personen.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koops 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille luxe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nog maar twee dagen in gebruik, maar nu al enthousiast over gebruiksgemak en vrijwel geluidsloze werking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine Bosch WAW28461

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu een week deze wasmachine, hij is stil en de vulopening is groot. Ik ben er blij mee. De bediening wijdt verder ook vanzelf. 1 draaiknop met een scherm voor evt toevoegingen, (extra centrifugeren of andere temperatuur) gewoon goed!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Deborah 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd al een Bosch freak geweest qua wasmachines, nu weer terug bij Bosch na één keer vreemd te zijn gegaan, overigens niet mijn actie. Eindelijk weer een Bosch! En we hebben gekozen voor niet het meest uitgebreide, dure machine, maar meest gelet op aantrekkelijke prijs én geluidsniveau, dB.
Blijkt idd een erg stille machine, ook bij centrifugeren. Blij verrast was ik met de schuimindicator functie. Inden per abuis iets te veel waspoeder te hebben gebruikt, neemt de machine een extra tijd om het te veel aan schuim weg te spoelen. Da is prettig omdat je dan geen nog-schuimend wasgoed uit het wasmachine haalt, maar ook leert het je minder wasmiddel te gebruiken. Tussentijds wasgoed toevoegen óf wijzigen van programma is ook mogelijk door de pauze stand.
En je kan ondanks je gekozen wasprogramma toch nog het toerental aanpassen. Ook fijn.
Dacht voor dit geld een 'eenvoudige' machine te kopen, maar toch veel opties, waar ik uiteraard toch achteraf wel blij mee ben.
Fijn apparaat.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Schuimindicator
  • Tussentijds programma wijzigen mogelijk
  • Tussentijds wasgoed toevoegen mogelijk
  • Ondanks programma toch toerental nog aan te passen

Minpunten

  • Deur vrij lomp uiterlijk, maar dat is persoonlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fts 20-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine voor een goede prijs, kwam als beste getest door de consumentenbond. Ik heb voor deze machine gekozen vanwege het de 1600 toeren en het energie verbruik.

Pluspunten

  • 1600 toeren cenrifuge wasgoed goed droog
  • prima prijs kwaliteit
  • energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

demirel 27-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mijn vorige wasmachine was ook een bosch, heeft ruim 15 jaar prima gefunctioneerd. daarom nu ook weer voor bosch gekozen. deze bosch wasmachine nu ruim 2 maanden in gebruik. het bevalt ons (2 personen) prima. trommel is niet te groot. tov mijn vorige bosch wasmachine is deze opvallend stil. per ongeluk raak je soms wel de tiptoetsen aan. tip voor bosch: indien mogelijk losse centrifuge optie in programma inbouwen, nu alleen spoelen+centrifugeren.

Pluspunten

  • stil
  • snelprogramma
  • veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • geen losse centrifuges optie
  • normale programma's lange duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kwesselink 25-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne wasmachine met veel programma's. De trommelinhoud is ook goed er past veel wasgoed in. Ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat hij goed werdt aangeraden op internet. Ik ben tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Startuitstel
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erika 11-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen apparaat. Verschillende menus maar wel aan te passen naar eigen voorkeur. Fijne grote klep en trommel. 8kg is voor ons voldoende met 2 jonge kinderen draait de machine bijna dagelijks. Twee persoons dekbed paste er makkelijk in zelfs. En weinig lawaai. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Grote laadklep
  • Diverse programma's maar wel aan te passen
  • 1600 toeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wast prima schoon. Kan 8kg was in. Hoort hem bijna niet. Zitten veel wasprogramma's op. Is heel zuinig in het verbruik van water en stroom.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • grote trommel

Minpunten

  • zuinigste programma duurt heel lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelleke 05-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot vulgat dus was gaat feilloos zonder te proppen in de machine, je hoort hem haast niet en makkelijk te bedienen. Veel programmas, voor alle soorten was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet wat er beloofd wordt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende wasmachine. Overzichtelijke display en een ruime keuze aan wasprogramma's. Tevens is hij stil voor een wasmachine. Wel zo fijn voor de buren.

Pluspunten

  • overzichtelijke display
  • ruime keuze aan wasprogramma's
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geheel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb 17 jaar een bosch gehad . En heb nu weer een bosch gekocht en ben blij met de 8 kilo trommel
De wasmachine hoor je niet is heel stil. Ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emelalanyurt 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine is perfect geen geluid en wast er schoon zeer tevreden.erg tevreden dat ik deze wasmachine heb gekocht.echt een aanrader.

Pluspunten

  • Schoon
  • Geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews