Bosch WAW28461NL - Reviews

9,1 Lees 45 reviews
Best Reviewed mei 2015 Bosch WAW28461NL
Best Reviewed mei 2015
Specificaties
Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++-30% energieklasse
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TamaraEdwin 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Happy Laundry

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven wasmachine met grote trommel en veel keuze in wasprogramma's. Erg blij met de Speed Perfect optie voor halve belading en kort programma. Heeft zelfs een 15 minuten snel programma voor "spoedwasjes".
De wasmachine maakt ook tijdens het centrifugeren weinig geluid.
We hebben de machine pas een paar dagen in huis dus over de duurzaamheid valt nog niets te zeggen. Wel krijg je 10 jaar garantie op de motor dus de firma Bosch gaat er wel vanuit een duurzaam product geleverd te hebben.
Wat ons betreft een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen apparaat. Verschillende menus maar wel aan te passen naar eigen voorkeur. Fijne grote klep en trommel. 8kg is voor ons voldoende met 2 jonge kinderen draait de machine bijna dagelijks. Twee persoons dekbed paste er makkelijk in zelfs. En weinig lawaai. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Grote laadklep
  • Diverse programma's maar wel aan te passen
  • 1600 toeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wast prima schoon. Kan 8kg was in. Hoort hem bijna niet. Zitten veel wasprogramma's op. Is heel zuinig in het verbruik van water en stroom.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • grote trommel

Minpunten

  • zuinigste programma duurt heel lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelleke 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

Ruime stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot vulgat dus was gaat feilloos zonder te proppen in de machine, je hoort hem haast niet en makkelijk te bedienen. Veel programmas, voor alle soorten was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Doet wat er beloofd wordt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende wasmachine. Overzichtelijke display en een ruime keuze aan wasprogramma's. Tevens is hij stil voor een wasmachine. Wel zo fijn voor de buren.

Pluspunten

  • overzichtelijke display
  • ruime keuze aan wasprogramma's
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geheel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb 17 jaar een bosch gehad . En heb nu weer een bosch gekocht en ben blij met de 8 kilo trommel
De wasmachine hoor je niet is heel stil. Ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emelalanyurt 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine is perfect geen geluid en wast er schoon zeer tevreden.erg tevreden dat ik deze wasmachine heb gekocht.echt een aanrader.

Pluspunten

  • Schoon
  • Geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super machine !

Algemene score

10,0
Een dikke 10 omdat ik geen enkel nadeel kan bedenken!

Voor deze machine hadden we ook een Bosch die ruim 10 jaar keurig zijn werk heeft gedaan, helaas begaf hij het en was de keus niet moeilijk om een nieuwe Bosch aan te schaffen.

Machine is extreem stil ook tijden centrifugeren hoor je hem nauwelijks.
Hij was goed schoon en was komt er niet te nat uit.

Kortom zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Extreem stil
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Huisveld 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Super wasautomaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren lang eindelijk de knoop doorgehakt en wat meer geld uitgegeven voor een echte wasautomaat. Wat een apparaat, geweldig gewoon! Ik moest in het begin gewoon een paar keer kijken of hij wel echt aan stond, zo stil. De grote opening is ook heerlijk, niet meer proppen om een dekbed erin te krijgen. De was komt er veel droger uit dan mijn voorgaande wasautomaat. Het wordt met uithangen ook sneller droog en ruikt daardoor niet meer muf door het lange opdrogen. Nu ik dit schrijf besef ik me pas hoe ik de afgelopen 10 jaar heb zitten tobben, dit had ik veel eerder moeten doen. Ik kan de wasautomaat aan iedereen aanraden. Hij is stil, ruim en ook nog eens energie zuinig.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel, perfect voor een gezin! Duidelijk en eenvoudig te bedienen. Heel vriendelijk in gebruik, een aanrader!!!!!!!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Zeer energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jasperse 13-11-2016 Product paar weken in bezit

heeel stil

Algemene score

9,0
deze wasmachine is super stil en heel simpel in gebruik.
het is een slimme wasmaschine en bepaald zelf welk programma hij nodig heefdt

een echte aanrader

Pluspunten

  • geluid
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jef 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij heeft pas 2 wasjes gedraait, maar wauw, dit ding is stil zeg! Voorheen was het alsof er een vliegtuig opsteeg, maar nu klinkt het alsof er een poes ligt te spinnen.

Volgens andere reviews komt de was er niet droog genoeg uit, maar in vergelijking met de indesit van 11 jaar die we hiervoor hadden (ook 1400 toeren) is het juist een verbetering.

Handleiding is ietwat onduidelijk over de eco en speed programma's. Mij is niet helemaal duidelijk wanneer ik zo zuinig mogelijk draai.

Pluspunten

  • Stil
  • Droog

Minpunten

  • Delen handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rkollman 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deur en lekker stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze eerdere Bosch wasmachine was ermee gestopt, maar heeft ons jarenlang goed geholpen. Vandaar nu weer een Bosch en deze is nog stiller en makkelijker in gebruik!

Pluspunten

  • Grote deur
  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Hele fijne machine voor de grote was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bediening is erg eenvoudig ook zonder lezen van de handleiding. De grote hoeveelheid programma s bij deze machine is ideaal. Met een grote trommel was hij alles in een keer weg. Voor ons was het geluid ook belangrijk en met zeggen dat hij zo stil is als wij hadden gehoopt.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Trommel is heel groot
  • Makkelike bediening

Minpunten

  • Eindpiep uitschakelen?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hansiesan 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super wasmachine, weinig water, weinig stroom en weinig geluid. En toch een goed wasresultaat! 1600 toeren centrifugeren zorgt voor sneller drogen. Eenvoudige bediening.
Kortom doet precies wat we er van verwacht hadden.

Pluspunten

  • 1600 toeren centrifugeren
  • Waterverbruik wordt aangepast aan belading
  • Weinig geluid tijdens wassen
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sawi 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Algemene score

8,8
Na 12 jaar een bovenlader van Bosch mijn eerste voorlader, heel stil, vele mogelijkheden om selectiever te wassen, ruime trommel van 8 kilo maakt dat ik minder vaak hoeft te wassen. Duurzaamheid moet nog blijken maar als hij net zolang meegaat als de bovenlader ben ik blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch WAW28461NL 30-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Een hele fijne wasmachine met een ruime trommel en vooral heel stil. Zelfs het centrifugeren hoor je bijna niet. Mooie vormgeving en heelgebruiksvriendelijk met veel verschillende programma's die je ook nog apart kan aanpassen waar het graden, duur en cetrifugeren betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin 27-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Stil en handig in gebruik. Kortom een goede aankoop en van alle gemakken voorzien. Mis wel een lampje in het apparaat, maar dat is ook het enige nadeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levent 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Ik heb de wasmachine net een paar dagen fijn in gebruik en ziet er strak uit. Grote laadruimte is zeer handig en toch tegen een schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

MvS 14-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Alles perfect zoals je van Bosch mag verwachten. Verschillende apparaten in gebruik en voldoen altijd aan de verwachting. Zo ook deze wasmachine. Super stil en zuinig, alle klepjes en knopjes voelen duurzaam aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews