AEG SPECIAL9 - Reviews

8,9 Lees 37 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-20%
Geluidsniveau centrifugeren
73 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C 08-09-2016 Product paar maanden in bezit

Grote trommel en stil

Algemene score

7,0
De trommel is aardig groot en het scheelt je wasbeurten. We hebben de wasmachine op een betonvloer geplaatst en is daardoor ook erg stil.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Best stil

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
RR 04-08-2016 Product half jaar in bezit

Aanrader!!!

Algemene score

9,2
Ik heb deze machine nu ongeveer 6 maanden en hij bevalt mij zeer goed!
Wastrommel is groot genoeg voor dekbedden en kussens en een maximaal laadvermogen van 9 Kg, wasprogramma wordt automatisch aangepast op basis van de hoeveelheid was.
Machine is erg stil en tijdens centrifugeren is geluidsnineau ook zeer acceptabel.
Veel programmastanden waarvan maar een paar in gebruik, tijdbespaar functie erg handig voor kleine of minder vuile wasjes.
Mijn vorige wasmachine van AEG heeft 21 jaar lang in de badkamer gestaan, geen spatje roest.
Voor mij dus geen ander merk meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Arjan 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk en stil met grote trommel

Algemene score

8,8
Eerste ervaring met deze wasmachine is positief. Makkelijk te vullen en bedienen, voldoenden keuzeprogrammas en stil. Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, maar de ervaring met AEG is positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ada 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, wast perfect!

Algemene score

9,0
Energiezuinige, stille wasmachine. Een tweepersoons dekbed gaat prima dankzij de grote trommel. Ben er zeer tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marie-jose 25-07-2016 Product maand in bezit

AEG Speciaal 9

Algemene score

9,6
Na 15 jaar weer een nieuwe AEG wasmachine gekocht, ben hier super tevreden over,fijne wasresultaten, een mooi uitgebreid progamma en gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lunshof 24-07-2016 Product kwartaal in bezit

AEG speciaal 9

Algemene score

9,2
na 17 jaar trouwe dienst van onze oude AEG, weer voor een AEG machine gegaan.
deze machine heeft erg veel mogelijkheden, en een mooie grote trommel voor heel veel wasgoed.
in verhouding tot onze oude is deze tijdens het wassen ook erg stil, het resultaat van de was is ook goed schoon.
de startuitstel is voor ons ook ideaal, en een programma van 20 minuten voor een snel klein wasje.
De duurzaamheid is natuurlijk nog niets over te zeggen, dat zal de tijd uitwijzen.
Wij zijn in ieder geval erg blij met deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
B.L. 23-07-2016 Product kwartaal in bezit

AEG SPECIAAL 9 top wasmachine

Algemene score

8,4
Nadat ik moeilijk afscheid kon van mijn oude wasmachine,ben ik heel tevreden met mijn AEG SPECIAAL 9, omzijn waskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Rian 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

AEG SPECIAL9 een machine voor groter gezin

Algemene score

10,0
we zijn heel erg blij met deze wasmachine heel schoon goed gecentrifugeerd en een redelijk stille wasmachine een super grootte trommel waar heel veel in kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Matthijs 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

uitstekende wasmachina

Algemene score

9,2
Ruime trommel, zeer stil (in vergelijking met onze oude machine, ook AEG, heeft 16 jaar dienst gedaan!!). Veel functies, kan zelfs dekbedden wassen. Enige minpuntje is dat je niet achteraf was kunt toevoegen. Dat kon onze oude machine wel, als het waterniveau onder de vuldeur was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
robmibo 21-07-2016 Product maand in bezit

Prima wasmachine voor een redelijke prijs

Algemene score

7,8
Deze wasmachine is zeer uitgebreid in haar functies, zelfs een stoomfunctie zit er op. Het is goed zichtbaar welke functie het meest energiezuinig is. De grote trommel is ideaal met beddegoed en dekbedden. Het geluidsnivo mag wat minder, maar valt nog steeds alles mee. Kortom, een prima wasmachine die niet te duur is voor wat je krijgt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Jaap 08-05-2016 Product half jaar in bezit

AEG special 9

Algemene score

8,6
Fijne wasautomaat, groet trommel ,stoomfunctie
werk super. mooi design en makkelijk in de bediening.
goed voorgelicht ook, bij Passe electrospeciaalzaak te Sliedrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Frank 30-04-2016 Product half jaar in bezit

Uitstekende wasmachine

Algemene score

9,8
Mijn eerste wasmachine is de Special 9 geworden. Ik wilde een goede en energiezuinige wasmachine. En dat is gelukt! Simpel in gebruik, wast goed schoon, heeft een grote trommel en is zeer stil (staat in een kast ca. 8m van de woonkamer, maar ik hoor 'm niet! Behalve op het eind bij centrifugeren, maar niet hinderlijk).
Heb nog niet alle programma's op het apparaat gebruikt. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EB 30-04-2016 Product kwartaal in bezit

AEG special 9

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, goed wasresultaat, gebruiksvriendelijk, kort programma mogelijk voor kleine wasjes en programmaduur past zich ook aan, aan het gewicht van de was. Ruime trommel, er past met gemak een dekbed in. Kortom, ik hoop dat deze net zo lang meegaat als mijn vorige AEG (16 jaar!).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Ruud 30-04-2016 Product kwartaal in bezit

Aanrader met veel mogelijkheden

Algemene score

8,4
Hij wast erg goed, is super stil. Erg fijn dat je ook de tijden kunt instellen uitgestelde start .Bij deze wasmachine krijg je kleding in een keer schoon. Ik raad dit wasmachine iedereen wel aan omdat ie goed was stil is en erg gebruiksvriendelijk is.Super zou weer deze machine iedereen aanraden !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
SnijdersJ 29-04-2016 Product kwartaal in bezit

supermachine

Algemene score

8,8
Fijne wasmachine met veel mogelijkheden, een paar maanden in gebruik en heel tevreden over het was resultaat. Het bedieningspaneel is heel gebruiksvriendelijk en zelfs voor een kleine en/of korte was is er een programma. Een dekbed of slaapzak past met gemak in de trommel, ook een wollen vest is met deze machine gewoon wasbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wallie16 29-04-2016 Product half jaar in bezit

Mijn tweede AEG

Algemene score

8,8
Na 19 jaar was onze AEG wasmachine toe aan vervanging, wederom een AEG gekocht, prima stille en energiezuinige machine, tijdens de wasfase word programmaduur aangepast aan het gewicht van de was en dat werkt prima,ook de grote trommel van 9 kg met grote opening is een pluspunt. kan deze AEG aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Iris 29-04-2016 Product half jaar in bezit

Prima machine

Algemene score

9,0
Mooi groot zodat er veel in past. Wast schoon. Veel keuze uit programma's. Geluid is niet hinderlijk. Tijdsfunctie goed in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wal 29-04-2016 Product kwartaal in bezit

Erg tevreden

Algemene score

8,6
Wij zijn erg tevreden over deze machine, hebben ook een aeg droger beide staan garant voor goede kwaliteit.

Machine is erg stil en heeft veel mogelijke wasprogramma's, in praktijk gebruiken wij maar 1 of 2 programma's. Start uitstel is ook top zodat de was klaar is als je thuis komt zonder dat de was niet lang in de machine heeft moeten liggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Roy 29-04-2016 Product kwartaal in bezit

Een leven lang met AEG

Algemene score

8,8
De vorige AEG wasmachine heeft het 20 jaar vol gehouden, dus we hebben ook hoge verwachtingen van deze nieuwe wasmachine. De wasmachine heeft een uitgebreid en makkelijke te bedienen programma, is erg stil en heeft een grote trommel. De wasresultaten zijn tot dusver goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
ilsemirjam 21-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Inmiddels een paar maanden in het bezit van deze wasmachine. Tot nu toe zeer tevreden. Met name blij met de verschillende type programma's en alle mogelijkheden, zoals tijdsbesparing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews