Bosch WAE28498NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rijk7Vreden 03-04-2016

supper

Algemene score

10,0
een hele fijne wasmachine, en haast geen geluid, was is lekker schoon dus erg blij mee.is een goede koop.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Nk17 07-03-2016

Gewoon goed

Algemene score

8,0
De wasmachine doet goed wat het moet doen. De ingeruilde machine was wel snel defect. Ook een Bosch.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Arja 02-03-2016

mooi, stil en zuinige wasmachine

Algemene score

10,0
Ik ben er superblij mee. Goede keuze samen met mijn vader (90) gemaakt. Heb de wasmachine van mijn vader gekregen omdat ik in scheiding lig en nog nooit een nieuw wasmachine heb gehad. Zo lief en blij met de Boschwasmachine
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Olifantje1 15-02-2016

Uitstekend werkende wasmachine

Algemene score

10,0
Wast goed schoon, duurt wel wat lang maar dat moet je er voor over hebben!
Goede verschillende wasprogramma's, zeker ook energiezuinig.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

els1 31-12-2015

vrijwel geruisloos

Algemene score

8,0
Makkelijk instelbaar. Schone was, programma's duren vrij lang in vergelijking met mijn vorige Bosch, maar verbruik is niet meer.
trilt weinig en is vrijwel geruisloos. Moge de levensduur lang zijn
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

eric1967 14-10-2015

uitstekendapparaat

Algemene score

10,0
De wasmachine wast vele malen beter schoon en is heel stil .Enig minpunt vinden we dat het soms erg lang duurt voordat de was schoon is.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Lean 19-07-2015

Heerlijk om de was te doen

Algemene score

10,0
Deze machine is makkelijk in de bediening. De handleiding is handig beknopt en duidelijk. De programma's bieden veel variaties, dus er is altijd een passend programma te vinden voor hoeveelheid, soort was en type vervuiling. De vulopening is ruim voldoende groot en de deur kan helemaal (180 graden) open geklapt worden, dus geen kans om het scharnier te beschadigen door er tegenaan te duwen.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

RebelseRia 08-07-2015

Prachtige wasmachine!

Algemene score

8,0
Na een paar weken gebruik moeten we zeggen dat deze bosch prima bevalt. Verbruik is veel lager dan de vorige machine die we hadden. Ook is ie erg stil!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Wijn54 05-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Meer dan voldoende mogelijkheden om het juiste programma te kiezen.
De machine is mooi stil en de wasresultaten zijn prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer