Bosch WAW32642NL - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Bosch WAW32642NL
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 282 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vaarwelmielewelkombosch 06-10-2016 Product paar weken in bezit

stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
3 jaar geleden kochten we als opvolger van een 24 jaar oude maar fijne Miele wéér een Miele. Niet goed dus, kreeg de was niet schoon. 2x Mieleman er bij: mevrouwtje zus mevrouwtje zo. hielp geen moer. Nu kogel door de kerk, een Bosch gekocht. Wat erg hielp om te beslissen was de proefperiode van 30 dagen. Hij is prima, muisstil, lekker groot, wast en spoelt uitstekend en heeft een gadget in de vorm van wasmiddeldosering. DIe kan je gewoon uitzetten hoor, dus elk wasje krijgt z'n eigen middels, net als vroeger. Oh ja, deze kost bijna de helft van de mislukte Miele....

Pluspunten

  • wast prima
  • lekker groot
  • betaalbaar

Minpunten

  • kom ik over 10 jaar op terug...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Pefecte wasmachine, i-dos is fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor dit model vanwege de 9 KG aan was die erin kan, daarnaast lazen we veel positieve reacties over het i-dos systeem, en ze zijn terecht! De machine is verder compleet met veel optie, verlichting in de trommel en is super makkelijk in gebruik. Hij krijgt het cijfer 9 en geen 10 omdat hij de was nog niet zelf opvouwt ;-).

Pluspunten

  • 9 KG trommel
  • I-dos
  • Stil
  • veel keuzes qua programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Huỳnh Long 09-03-2017

Kan deze machine kleine was doen ( b.v. 1 of 2 kg ) of alleen maar volle bak ( 9kg )? Dankuwel ...!!!

Reageer

Lydia 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

minpunt bosch wasautomaat

Algemene score

8,6
Wat ik echt een minpunt aan deze wasautomaat vindt is het feit dat je niet kunt centrifugeren zonder te spoelen. Hoezo energiezuinig? Moet je me toch eens uitleggen wat het nut is om extra water te verspillen terwijl je alleen maar een drogere was wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Super mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb meerdere bosch produkten waar ik erg tevreden over ben. En ook deze machine bevalt prima is stil zuinig en wast perfect schoon. voldoende keuze mogelijkheden. Hier krijg je geen spijt van.

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pedro Heijnens 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil, handig met de i-dos, Gemakkelijk in bediening.
Grote trommel met ruime invoer voor de was.
Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk
  • Ruime trommel
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Super apparaat 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze is gemaakt naar heel positieve revieuws. Eenmaal wij er eentje te hebben aangeschaft helemaal geen spijt.
Super handige programma en wat de meeste eerder hebben gezegd, super stil.

Pluspunten

  • super stil
  • handige programma
  • pauze programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert-Jan 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

zeer duidelijke instelscherm en eenvoudige geode bediening

Algemene score

9,0
Zeer goede waseigenschappen, bovendien zeer geruisloze motor die ook nog eens krachtig is. Mooie grote trommel opening die bij openen van de deksel de verlichting in de trommel aanzet. Opvallende vormen van de kast en trommeldeur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Timmers 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Superfijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine,ideaal met het idos systeem.ook een geweldige optie is het snelle wasprogramma van 15 minuten.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Idos systeem
  • Snelprogramma
  • Lampje in de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Loonen 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Net binnen en nu al spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb. Makkelijk in gebruik, lekker stil een verademing

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig in gebruik
  • I dos is perfect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Grote trommel

Algemene score

9,0
Wast ook zonder voor te behandelen goed schoon. Komt mooi droog uit de machine. Veel ruimte, makkelijke bediening. Handig doseersysteem van wasmiddel.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Slimme dosering

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jo 23-06-2017 Product paar weken in bezit

bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne wasmachine met heel veel mogelijkheden! Later was toevoegen, wastijd instellen, water en wasmiddel passen zich aan aan de hoeveel was die er in zit. Maximaal 9 kilo was in 1 keer wassen is met een gezin fantastisch, maar minder is ook mogelijk. Toerenaantal aanpassen aan de soort was tot maximaal 1600 toeren. Ik zit als een blij kind voor de wasmachine als hij hard aan het werk is haha

Pluspunten

  • 9 kilo trommel
  • wasmiddel/verzachter past automatisch aan
  • maximaal 1600 toeren
  • diverse wasprogramma's

Minpunten

  • vouwt de was niet zelf op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 23-06-2017 Product paar weken in bezit

Werking en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine doet wat je ervan verwacht. Centrifugeert voldoende droog en is vrij stil. Duidelijk display

Pluspunten

  • stil
  • werking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ing 14-06-2017 Product paar maanden in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt eenvoudig en wast goed schoon. veel keuze uit programmas en voor een groot gezin ideaal met 9 kg. de idos is ook fijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hjohan 13-06-2017

Stil

Algemene score

8,0
ik "zwoer" altijd bij een andere merk, maar liet mij overhalen deze Bosch wasmachine te kopen... na drie dagen vroeg ik mijn vriendin of ze de wasmachine nog ging uitproberen... "ik heb al drie wassen gedraaid" was haar antwoord... ik heb het apparaat niet gehoord en mijn kleding zag er schoon uit.... dus zeker geen spijt van de aankoop...;)
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

John van der Jagt 10-06-2017 Product paar weken in bezit

prima wasmachine duidelijke bediening, erg stil in geluid.

Algemene score

9,0
Ik vindt dit product erg goed wast goed schoon beter als de vorige en hier voor gekozen omdat we zo goed geholpen zijn door de verkoper (E********) van de Media Markt

Pluspunten

  • erg stil
  • de hoeveelheid wasmiddel aan naar gewicht
  • energie zuinig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeske 10-06-2017 Product paar weken in bezit

Grote trommel, prettige bedieining

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine is groot, waardoor er veel in past. Het bedieningspaneel is erg duidelijk. Bij de keuze van de verschillende programma's, kun je ook de individuele eigenschappen nog wijzigen (temperatuur, snelheid van het centrifugeren, hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter en de tijd). Hierdoor kun je voor ieder type was een geschikt programma vinden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Zeer prettig bediendingspaneel
  • Veel verschillende opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johansio 05-06-2017

Een mooie machine die echt lekker schoon wast.

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een Bosch machine van 9 kilo. Wij hebben een aantal katten en een hond. Echt mooi dat de "dierenkleden" makkelijk in deze machine schoon worden dankzij de allergie+ stand. Er zitten veel verschillende programma's op, zodat er altijd wel een keuze bij zit die je af en toe nodige hebt. Ook fijn is dat je de fabrieksinstellingen heel makkelijk naar eigen voorkeur kan aanpassen. Jaren lang gewassen met een bolletje , nu met I-dos...ik zou niet anders meer willen!
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Hollander 05-06-2017 Product paar weken in bezit

mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stille wasmachine , wast goed , makkelijk in te stellen .
Wij zijn er zeer tevreden over en vinden dit een goede aankoop .

Pluspunten

  • wast goed
  • stille machine

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ric 05-06-2017 Product paar weken in bezit

snel, stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte wasmachine, blij dat we iets meer hebben besteedt! Makkelijk bedienbaar en goed uitleesbaar scherm.
De was komt er schoon en bijna droog uit. Ook het automatische doseersysteem is geweldig.
Een echte aanrader!!

Pluspunten

  • stil
  • erg schone en geurige was
  • makkelijk doseerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 04-06-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine WAW32642NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer geruisloze wasmachine, makkelijk te bedienen en in te stellen. Genoeg keuze qua was programma's. Wast goed schoon. Daarnaast kan er veel was per wasbeurt gedaan worden (9 kg, grote opening waardoor was makkelijk in en uit te laden is)

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • geruisloos
  • diverse programma's
  • kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews