Bosch WAW32642NL - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Bosch WAW32642NL
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 338 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vaarwelmielewelkombosch 06-10-2016
  • Product paar weken in bezit

stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
3 jaar geleden kochten we als opvolger van een 24 jaar oude maar fijne Miele wéér een Miele. Niet goed dus, kreeg de was niet schoon. 2x Mieleman er bij: mevrouwtje zus mevrouwtje zo. hielp geen moer. Nu kogel door de kerk, een Bosch gekocht. Wat erg hielp om te beslissen was de proefperiode van 30 dagen. Hij is prima, muisstil, lekker groot, wast en spoelt uitstekend en heeft een gadget in de vorm van wasmiddeldosering. DIe kan je gewoon uitzetten hoor, dus elk wasje krijgt z'n eigen middels, net als vroeger. Oh ja, deze kost bijna de helft van de mislukte Miele....

Pluspunten

  • wast prima
  • lekker groot
  • betaalbaar

Minpunten

  • kom ik over 10 jaar op terug...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lydia 17-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

minpunt bosch wasautomaat

Algemene score

8,6
Wat ik echt een minpunt aan deze wasautomaat vindt is het feit dat je niet kunt centrifugeren zonder te spoelen. Hoezo energiezuinig? Moet je me toch eens uitleggen wat het nut is om extra water te verspillen terwijl je alleen maar een drogere was wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mus 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In woord TOP!

Algemene score

9,0
Verbluffende resultaten, na wikken en wegen om een duurdere wasmachine van een ander model aan te schaffen toch voor deze BOSCH wasmachine gekozen. Doet qua vormgeving, functionaliteit, kwaliteit en natuurlijk wassen niet onder voor de duurdere modellen. Voor zijn prijs is het dubbel en dwars waard. Automatische dosering maakt het wassen leuker en de trommelverlichting is lekker handig.

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • centrifugeren
  • trommelverlichting
  • stil
  • tussentijds was toevoegen

Minpunten

  • verlichting iets te vel
  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RDJ 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superwasmachine

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine had het begeven, dus er moest een nieuwe komen. Mijn man op internet gekeken welke goed uit de bus kwam en kwam uit op deze wasmachine.. Ik heb hem nu 3 dagen en bevalt me ook echt super.. 9 kilo, geluidloos en wat voor mij echt super is de IDOS, geen overdosis zeep meer...

Echt super blij

Pluspunten

  • IDOS
  • Geluidloos
  • 9 kilo
  • A+++

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Pefecte wasmachine, i-dos is fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor dit model vanwege de 9 KG aan was die erin kan, daarnaast lazen we veel positieve reacties over het i-dos systeem, en ze zijn terecht! De machine is verder compleet met veel optie, verlichting in de trommel en is super makkelijk in gebruik. Hij krijgt het cijfer 9 en geen 10 omdat hij de was nog niet zelf opvouwt ;-).

Pluspunten

  • 9 KG trommel
  • I-dos
  • Stil
  • veel keuzes qua programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Huỳnh Long 09-03-2017

Kan deze machine kleine was doen ( b.v. 1 of 2 kg ) of alleen maar volle bak ( 9kg )? Dankuwel ...!!!

Reageer

Michel 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor een Bosch gekozen omdat dit een betrouwbaar merk ik. Gebruiksvriendelijk en mooie vormgeving. Nog niet vaak gewassen maar het resultaat is heel goed.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • wast schoon

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product is heel stil t.ov. mijn vorige wasmachine. Prima gebruiksaanwijzing is makkelijk te lezen.
Tot nu toe zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

was en droog machines

Algemene score

9,0
Een goede aankoop zowel prijs kwaliteit verhouding prettig geholpen met de aankoop onze vorig Bosch apparaten hebben wij 17 jaar gehad we hebben ze vervangen omreden dat de huidige apparaten wat betreft energie zuiniger zijn dus goed voor het milieu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammylee 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP MACHINES!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine en droger gekocht, wat een fijne machines, vooral dat de wasmiddel zelf gedoseerd wordt, scheelt veel in verbruik.
Tevens zijn ze lekker zuinig en maken totaal geen herrie.
Ze vullen elkaar fantastische aan, de was komt er ook niet zo nat uit dus het drogen daarna gaat ook sneller.
De prijs was goed te doen en ze hadden ook nog een leuke actie zodat we er een stoom strijkijzer bij krijgen.
Totaal geen spijt van deze aankoop, ben er super blij mee.

Pluspunten

  • zuinig
  • wast goed
  • maakt geen herrie
  • was komt er al redelijk droog uit

Minpunten

  • programma"s duren langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwe gebruiker 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAW32642NL iDos

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met handig doseersysteem. Erg stil en toch 1600 toeren. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Handig doseersysteem
  • Erg still

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fam v D 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil, ruim, idos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele fijne wasmachine, al jaren Bosch fan, vandaar ook nu weer voor Bosch gekozen. Verlichte trommel, ruim, automatisch doseer systeem top! en hij maakt weinig geluid. Klein minpuntje is dat je niet alleen maar kunt centrifugeren. Ondanks dat zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • ruim
  • verlichting in trommel
  • stil
  • automatisch doseren

Minpunten

  • apart centrifugeren helaas niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Hamstra 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is zeer gebruiksvriendelijk door de grote deur, de eenvoudige bediening, het duidelijke display en is geluidsarm.

Pluspunten

  • grote trommel
  • grote vulopening
  • duidelijk display
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch WAW32642NL 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine zeer geruisloos met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekocht een Bosch wasmachine WAW326472NL. Zeer mooie en fijne wasmachine met veel mogelijkheden en zeer geruisloos. Ik heb al heel mijn leven Bosch en kan dit zeker aanraden.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi uiterlijk
  • grote trommen
  • veel wasprogrammas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi desgin , en stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een mooie machine om te zien met veel opties. Is erg stil en de i-dos is ook erg handig. (ook te gebruiken met waspoeder) zeker een aanrader.

Pluspunten

  • mooi
  • geen uitstekend handvat
  • verlichting in trommel
  • stil

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Rompa 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net binnen gebracht de Bosch WAW32642NL en na een trommel schoonmaakt beurt de eerste was gedraaid. Het lijkt wel of er niets gebeurd zo stil is de machine. Beloofd nu al veel goeds.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Zuinig met water en energie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

George 08-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Helemaal super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine heb ik 6 maanden geleden al gekocht. Heel tevreden mee ,met een gezin van 7 personen, nu een voor mijn moeder besteld , is er ook helemaal tevreden mee, grote wasjes ,kleine wasjes de machine regelt het allemaal zelf, eenvoudige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emfadel 05-12-2017
  • Product gekocht

groot trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima wasmachine. was is uitstekend ,geen geluid, makkelijk in gebruik, erg mooi , gebruik vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Mooi uiterlijk, veel functies en prachtig mooie grote trommel. Nog geen minpunt kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lissa 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, uitgebreide opties en grote wascapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na altijd een Miele voor het eerst overgestapt naar Bosch. En alleen nog maar positieve ervaringen: Deze Bosch WAW32642NL i-DOS is een zeer stille wasmachine, met vele opties en de trommel is groot genoeg om met een hoop was te kunnen vullen. Het centrifugeren horen we sinds de aankoop van deze wasmachine niet meer, het is geen straf meer om een was te moeten doen met deze wasmachine!

Pluspunten

  • stil
  • grote vulcapaciteit trommel
  • uitgebreid aanbod programma's
  • wasmachine blijft in balans tijdens centrifugeren
  • display (o.a. aanduiding tijdsduur wasprogramma)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mdr 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer fijne wasmachine, erg stil en makkelijk in gebruik.

Goed zelf te installeren en grote trommel. Werkt stukken beter dan mij vorige samsung wasmachine van 6 jaar oud.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews