Bosch WAW32642NL - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Bosch WAW32642NL
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 290 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vaarwelmielewelkombosch 06-10-2016 Product paar weken in bezit

stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
3 jaar geleden kochten we als opvolger van een 24 jaar oude maar fijne Miele wéér een Miele. Niet goed dus, kreeg de was niet schoon. 2x Mieleman er bij: mevrouwtje zus mevrouwtje zo. hielp geen moer. Nu kogel door de kerk, een Bosch gekocht. Wat erg hielp om te beslissen was de proefperiode van 30 dagen. Hij is prima, muisstil, lekker groot, wast en spoelt uitstekend en heeft een gadget in de vorm van wasmiddeldosering. DIe kan je gewoon uitzetten hoor, dus elk wasje krijgt z'n eigen middels, net als vroeger. Oh ja, deze kost bijna de helft van de mislukte Miele....

Pluspunten

  • wast prima
  • lekker groot
  • betaalbaar

Minpunten

  • kom ik over 10 jaar op terug...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lydia 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

minpunt bosch wasautomaat

Algemene score

8,6
Wat ik echt een minpunt aan deze wasautomaat vindt is het feit dat je niet kunt centrifugeren zonder te spoelen. Hoezo energiezuinig? Moet je me toch eens uitleggen wat het nut is om extra water te verspillen terwijl je alleen maar een drogere was wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Pefecte wasmachine, i-dos is fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor dit model vanwege de 9 KG aan was die erin kan, daarnaast lazen we veel positieve reacties over het i-dos systeem, en ze zijn terecht! De machine is verder compleet met veel optie, verlichting in de trommel en is super makkelijk in gebruik. Hij krijgt het cijfer 9 en geen 10 omdat hij de was nog niet zelf opvouwt ;-).

Pluspunten

  • 9 KG trommel
  • I-dos
  • Stil
  • veel keuzes qua programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Huỳnh Long 09-03-2017

Kan deze machine kleine was doen ( b.v. 1 of 2 kg ) of alleen maar volle bak ( 9kg )? Dankuwel ...!!!

Reageer

Helena 04-07-2017 Product paar weken in bezit

perfect washing machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
the washing machine has a nice design and easy to use washing machine. washes very well even with short cycles.

Pluspunten

  • quite
  • easy to use touch screen
  • good options

Minpunten

  • i-dos has only 1 place for washing powder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roelf Knoop 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke wasmachine

Algemene score

9,0
Mijn oude trouwe Bosch wasmachine ging na 20 jaar stuk. Helaas moest ik een nieuwe wasmachine kopen. Lang twijfel over het merk hoefde ik niet; 'Het werd weer een Bosch'. Via Coolblue de Bosch WAW32642NL besteld. Na de levering en de installatie de eerste was gedraaid. Je vult de machine met het zeep en wasverzachter en hij regelt alles zelf. Hij doseert de juiste hoeveelheid. Je hebt er geen omkijken naar. Hij wast schoon en de gebruiksvriendelijkheid van het menu systeem is kinderlijk eenvoudig! Als je een wasmachine zoekt is dit DE machine om te kopen.
Een al jarenlange tevreden Bosch gebruiker.
Roelf Knoop

Pluspunten

  • Eenvoud
  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weliswaar hebben we hem pas een dag, maar nu al zijn we helemaal blij met onze nieuwe wasmachine. Hij heeft een mooie grote opening om de was in en uit de machine te halen. Er zit een lichtje in de trommel om te kijken of alle was er uit is gehaald. En de display is heel duidelijk. Dit zijn zomaar een paar zaken die meteen opvielen en ons blij maken :-)

Pluspunten

  • Grote opening
  • Grote capaciteit
  • Helder display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelco 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stille, gemakkelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is erg stil tijdens centrifugeren, van alle gemakken voorzien en heeft een overzichtelijk scherm. Het idos systeem is een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Idos systeem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

muddedj 30-06-2017

Heerlijk die automatische dosering

Algemene score

10,0
Een wasmachine die zelf doseert is natuurlijk erg prettig. Maar zeker als het reservoir groot genoeg is zoals bij deze machine. Echt met twee klikken en je was staat aan. Dat heeft een druk gezin nodig in deze tijd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Ahmet 28-06-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is zeer zuinig en heeft geen geluid en ook heel erg zuinig van verzachter en wasmiddelen.
Tevens raad ik iedereen om er een te kopen er is nu actie bij Bemmel en Kroon.

Pluspunten

  • Stil
  • Erg zuinig
  • 1x bijgevuld en een week niet meer bijvullen

Minpunten

  • Beetje prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Krummeltje 27-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design, zeer stil, goede wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer stille wasmachine met ook nog eens een heel mooi design. Hij is zeker zijn geld waard en het is nou leuk om de was te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Super mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb meerdere bosch produkten waar ik erg tevreden over ben. En ook deze machine bevalt prima is stil zuinig en wast perfect schoon. voldoende keuze mogelijkheden. Hier krijg je geen spijt van.

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pedro Heijnens 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil, handig met de i-dos, Gemakkelijk in bediening.
Grote trommel met ruime invoer voor de was.
Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk
  • Ruime trommel
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Super apparaat 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze is gemaakt naar heel positieve revieuws. Eenmaal wij er eentje te hebben aangeschaft helemaal geen spijt.
Super handige programma en wat de meeste eerder hebben gezegd, super stil.

Pluspunten

  • super stil
  • handige programma
  • pauze programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert-Jan 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

zeer duidelijke instelscherm en eenvoudige geode bediening

Algemene score

9,0
Zeer goede waseigenschappen, bovendien zeer geruisloze motor die ook nog eens krachtig is. Mooie grote trommel opening die bij openen van de deksel de verlichting in de trommel aanzet. Opvallende vormen van de kast en trommeldeur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Timmers 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Superfijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine,ideaal met het idos systeem.ook een geweldige optie is het snelle wasprogramma van 15 minuten.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Idos systeem
  • Snelprogramma
  • Lampje in de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Loonen 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Net binnen en nu al spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb. Makkelijk in gebruik, lekker stil een verademing

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig in gebruik
  • I dos is perfect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Grote trommel

Algemene score

9,0
Wast ook zonder voor te behandelen goed schoon. Komt mooi droog uit de machine. Veel ruimte, makkelijke bediening. Handig doseersysteem van wasmiddel.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Slimme dosering

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jo 23-06-2017 Product paar weken in bezit

bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne wasmachine met heel veel mogelijkheden! Later was toevoegen, wastijd instellen, water en wasmiddel passen zich aan aan de hoeveel was die er in zit. Maximaal 9 kilo was in 1 keer wassen is met een gezin fantastisch, maar minder is ook mogelijk. Toerenaantal aanpassen aan de soort was tot maximaal 1600 toeren. Ik zit als een blij kind voor de wasmachine als hij hard aan het werk is haha

Pluspunten

  • 9 kilo trommel
  • wasmiddel/verzachter past automatisch aan
  • maximaal 1600 toeren
  • diverse wasprogramma's

Minpunten

  • vouwt de was niet zelf op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 23-06-2017 Product paar weken in bezit

Werking en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine doet wat je ervan verwacht. Centrifugeert voldoende droog en is vrij stil. Duidelijk display

Pluspunten

  • stil
  • werking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 22-06-2017

Teleurstellende aankoop!

Algemene score

2,0
In tegenstelling tot de voorganger van een B-merk is deze machine niet in staat om dekbedovertrekken te drogen. De overtrekken worden door de machine op een bijna niet te ontknopen kluwen gedraaid tijdens het droogproces. Binnen in deze bal van katoen is alles nog nat. Zelfs bij herhaaldelijk tussentijds stoppen van de machine en ontrafelen van de dekbedovertrekken lukt het niet deze acceptabel droog te krijgen.
Baal enorm van deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews