Siemens WM16W592NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 373 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM16W592NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annie 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ge-wel-di-ge wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

9,0
Wauw!! In een woord. Fantastische wasmachine. Hij wast super schoon. Maakt weinig lawaai..deze hadden we al veel eerder moeten aanschaffen! Echt een top machine

Pluspunten

  • Wast super schoon
  • Weinig lawaai
  • Energiezuinig
  • De was komt er vrij droog uit
  • En hij is ook nog eens mooi om te zien :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inek100 04-01-2018

spoelt slecht

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

2,0
De wasmachine wast goed maar blijft sop houden ondanks 3 a 4 maal extra spoelen en ondanks matig gebruik van wasmiddel
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wasmachine 02-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

9,0
de wasmachine op basis van prijs/kwaliteitsverhouding gekocht. Nu al heel wat wasjes gedraaid, wij zijn zeer tevreden. Eenvoudige bediening, maar wel veel programma's mogelijk, stille machine en erg belangrijk: de was komt schoon en fris uit!

Pluspunten

  • stille machine
  • altijd een gewenst programma in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bode 26-02-2019

Muisstille en zuinige wasmachine.

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
Deze machine gekocht omdat onze oude machine kapot was. Hij staat op zolder naast de slaapkamer van mijn zoontje. We kunnen gewoon wassen terwijl hij slaapt. Hij valt zelfs in slaap terwijl de machine draait.

Muisstil, zuinig en erg gebruiksvriendelijk.

Tot op heden nog geen spijt van onze aankoop!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mevr. J.B. Oonk 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil tijdens het centrifugeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met deze machine. Heb hem nu bijna één maand in gebruik. Maakt veel minder kabaal tijdens wassen en vooral het centrifugeren. Wat ook prettig is dat hij tijdens het wassen de rest tijd van het programma aanpast, omdat bijvoorbeeld de machine maar half vol is.

Pluspunten

  • erg stil
  • grote trommel

Minpunten

  • heb geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scaneut 26-01-2019

fantastisch mooi schoon

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
Wij hebben de wasmachine vorige maand gekocht en zijn uitermate tevreden hierover. Wat een verschil met de oude Siemens (die overigens 12 jaar oud was). De witte washandjes komen er nu ook echt weer wit uit en nog een aantal artikelen waarbij de oude machine de vlekken niet helemaal meer schoon waste.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patries 21-01-2019

Goed apparaat

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine, fijne functies. Makkelijk in gebruik en fijn dat er een lichtje in het apparaat zit. Hij is stil en doet wat hij moet doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

vb2608 03-01-2019

Gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
De wasautomaat is heel stil en nu kunnen we, in tegenstelling tot voorheen, ook gerust ‘s nachts wasjes draaien! En door de grotere trommel kan ik meer was in één keer wassen, dus sneller klaar!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

braad 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot vulgewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

9,0
Vanwege het grote vulgewicht van 9 kg heb ik voor deze wasmachine gekozen, niet omdat we zoveel was per keer hebben, maar omdat ook de kussen en dekbedden in de wasmachine passen.

Pluspunten

  • magneetkoppeling
  • groot vulgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janneke2 27-12-2018

Voldoet aan alle wensen: goede resultaten

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
Een jaar geleden aangeschaft en voldoet zeer goed. De was is schoon bij alle programma's, is relatief stil bij het centrifugeren en het resultaat daarvan is uitstekend. Zuinig in gebruik. Al met al een goed apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anne 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine met diverse programma's. Voor korte wasjes en zeer bevuilde "sport" was. In de 9 kg trommel kan veel was in, vergeleken met mijn eerdere 5 kg trommel. Scheelt me enorm veel tijd, stroom en water. De wasmachine is zeer stil, alleen de centrifuge hoor ik wanneer deze op 1600 toeren draait. De was is al bijna droog!

Pluspunten

  • zeer stil
  • veel wasmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijk apparaat, met mooie uitstraling. Het is makkelijk te bedienen paneel.
Ik ben zeer tevreden en erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Want gewassen kleding is voor mij een heel belangrijk item. Ik zal dit apparaat zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Voor mij alleen maar voordelen uitstekend apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Kievits 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik grote trommelinhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

9,0
Het machine heeft een grote trommelinhoud. De bediening is gemakkelijk en de overzichtelijk. Extra opties die je misschien niet vaak zult gebruiken maar af en toe toch nuttig zullen zijn zoals speciaal vlekkenprogramma waarin je kunt kiezen voor behandeling van bloed- wijn-grasvlekken.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

9,0
Ik ben zo blij dan ga je voor de siemens WM16W592NL ..wat een heerlijke machine.maakt weinig geluid ,wast echt schoon schoon .fijn extra programma voor de gordijnen.komt er niet gekreukt uit.groote trommel 9 kilo waardoor je ipv 2 wassen per dag
Er 1 kunt doen .ik raad de machine aan aan elk gezin.veel was plezier

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast super schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wil 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

9,0
Ik kreeg deze siemens wasmachine aangeboden door bestseller.eu omdat het door mij besteld product niet leverbaar was
ik ben zeer te spreken over het aanbod en de afhandeling.
De siemens is perfect. en zeer gluidsarm

Pluspunten

  • fraaie vormgeving
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmenn 20-11-2018

Super blij mee!

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

10,0
Ik heb mijn wasmachine nu 2 weken, en al vaak gebruikt! Ik ben heel erg blij met de kwaliteit van het apparaat :) Ook maakt hij bijna geen geluid en is de bediening erva heel erg makkelijk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

inge 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil en erg mooi

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

8,0
in vergelijking met een oude machine natuurlijk altijd stiller, maar van het wassen hoor je echt niets. Centrifugeren wel een beetje, maar dat is maar goed ook anders ga je nog twijfelen of hij aanstaat..:)

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stil
  • alle opties denkbaar

Minpunten

  • instelmenu lastig oproepen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

8,0
Na twee dagen draaien kan ik zeggen dat ik nu blij ben een nieuwe wasmachine te hebben. Eenvoudige bediening, stil en de 1600 toeren van de centrifuge zijn behoorlijk effectief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

8,0
Toen mijn oude Siemens wasmachine het begeven had koos ik dit nieuwe model. Uitstekend geschikt voor een gezin met 4 volwassenen. Mooi vormgegeven, energiezuinig en beschikt over meer dan voldoende keuzemogelijkheden mbt wasprogramma's.

Pluspunten

  • Stil
  • lamp in de trommel

Minpunten

  • wasprogramma's duren relatief langer
  • maandelijkse 'verplichting' tot wassen op 90 gr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wouter 21-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed

Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Algemene score

9,0
We hebben deze machine nu een paar maanden. De machine bevalt ons prima. We hebben hier een huishouden van 5 personen dus de machine draait zijn uurtjes wel. Het nadeel van deze machine vinden wij dat je niet alleen kunt centrifugeren. soms zit de was voor het centrifugeren niet goed en centrifugeert dan niet. je moet dan een spoelprogramma doen om toch te centrifugeren. dit is een groot nadeel

Pluspunten

  • wast goed
  • erg geluidloos

Minpunten

  • niet apart centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews