Siemens WM16W592NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 299 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janet 02-03-2017 Product paar weken in bezit

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn vorige siemens na jaren trouwe dienst versleten was, weer gekozen voor een siemens wasmachine. Het is een hele stille machine, wat prettig is omdat hij in mijn keuken staat. Hij ziet er ook nog eens mooi uit en staat samen de droger als mooi set te pronken in mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees de Heer 01-03-2017

Lnksom draaiende deur tot ca 170 graden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben ons laten leiden door een uitstekende voorlichting door de dealer. We hadden goede ervaringen met een (Scandinavische) machine. Onze eisen: energiezuinig, centrifuge 1600 toeren, vlekkenprogramma, kostprijs beneden 1000,- euro en een eenvoudige bediening, werden door deze machine allemaal ingewilligd. Het kwam ons bovendien heel goed uit dat de deur (met ruime openingsdiameter) linksom draaide (tot ca 170 graden). Daarbij een kostenloze garantie op de motor van 10 jaar! We zijn zeer tevreden. Vandaar het cijfer: 9.

Review criteria:

Goed

Reageer

Ramona 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine Siemens WM16W592/NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super fijne wasmachine. De hele dag staat de wasmachine te draaien, maakt bijna geen herrie en wast superschoon!

Pluspunten

  • geluid
  • inhoud trommel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer goede wasmachine

Algemene score

9,0
Via dealer uit onze omgeving deze wasmachine als aanbeveling gekregen en ook gekocht. zijn zeer tevreden over de wasmachine. Hierom 5 redenen waarom ik tevreden ben over het product:

1: Helder display + makkelijk gebruik
2: maakt weinig volume, zelfs met centrifugeren is het niet storend.
3: veel keuze aan verschillende programma's
4: goed inzichtelijk hoelang het programma nog duurt en mogelijkheid voor timer
5: grote trommel

Pluspunten

  • Helder display + makkelijk gebruik
  • weinig lawaai/herrie
  • ruim wasprogramma keuzes
  • goede incidicatie van tijd resterend
  • grote trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els Lamerigts 24-01-2017 Product paar maanden in bezit

een heel duidelijke disply,met makkelijke handeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze wasmachine werkt uitstekend,wast beter als mijn vorige,is wel wat duurder,maar daarvoor krijg je dan kwaliteit.

Pluspunten

  • korte wastijd
  • speed toets

Minpunten

  • Geen extra centrifuge
  • centrifugeren zonder spoelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.A.S. Siemens 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Stralend voor de was en het oog.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig uitziende apparaten met een gemakkelijk te bedienen programma. Een kind kan de was doen. Maar ik doe het graag zelf omdat wassen met deze apparatuur geen straf meer is.

Pluspunten

  • Bediening
  • Geluidsarm
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rave 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super stille machine. Erg makkelijke programma keuze. Ik geef een 8 omdat ik nog niet kan oordelen over hoelang die meegaat

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben meerdere Siemens apparaten thuis en dus ook een wasmachine en wat is ie stil!!! Blij dat er piepje op zit dat die klaar is ! En hoor he het niet dan schakelt hij van zelf uit ! En das top echt waar was er en aanzetten en je kunt gerust naar bed gaan! Geen extra stroom verbruik als de was klaar is ! En dan het uitgebreide menu mijn vrouw zegt het is wel de Rolls Royce onder de wasmachine's makkelijk bedienbaar,snelklaar,geruisloos en energie zuinig!! Als deze machine net zo lang mee gaat als onze andere apparaten van Siemens dan teken ik er voor en is mijn vrouw ook tevreden !!!

Pluspunten

  • Schakelt van zelf uit als hij klaar is!
  • Stil!
  • Makkelijk bedienbaar!
  • Leuk design!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sterke-Jerke 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine was in de aanbieding incl een cashback actie. Dan is een keuze voor Siemens snel gemaakt. De grote trommel is iedeaal, maar tegelijkertijd werkt ie ook prima voor kleinere wasjes... Aanrader. Geen 9 of 10. Omdat ie dan eerst maar eens 19 of 10 jaar mee moet gaan.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • toch zuining
  • Relatief stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MK 31-12-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer fijne, gebruiksvriendelijke, stille wasmachine !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mooi design. Superhandige programma's en gebruiksvriendelijk. En zeer stil. Top apparaat !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na onze zoektocht naar een nieuwe wasmachine, uitgekomen op deze mooie Siemens. Nog niet eerder zo'n fijne wasmachine gehad.
Doet wat hij moet doen en meer dan goed.
Zeer prettig in het gebruik.

Een aanrader!

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Centrifugeert goed
  • Ruime keuzemogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Veer 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine doet zijn werk prima en stil. De bediening is overzichtelijk en gemakkelijk. Goede programmakeuze.
We hebben deze machine aangeschaft door goed advies van de dealer. Een goede kwaliteit voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Uitgebreide programmakeuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

monique 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

9 kg / veel programma's /uitgestelde starttijd/ 1600 toeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine met een grote vulopening, er kan maar liefst 9 kg aan was in. Hij heeft een uitgestelde starttijd en er wordt duidelijk aangegeven hoe je kunt besparen op je energie en waterverbruik tijdens het wassen. het verbruikt veel minder aan wasmiddel in vergelijking met de oude apparaten.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • 9 kg aan was
  • siemens actie, tot eind dec
  • uitgestelde starttijd
  • izichtbaar hoe besparen energie en waterverbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Soumaya 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuinige grote mooie wasmachine. Past 9 kilo in makkelijk te bedienen. Maakt vrijwel geen lawaai. Was de kleren perfect. Ben er super blij mee

Pluspunten

  • 9 kilo
  • Uitstekende wasmethodes

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. van 't Ende 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine WM16W592NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen omdat het een eenvoudige maar toch uitgebreide machine is waar zoveel mogelijkheden op zitten. Helemaal de knop met 15 minuten programma deze bevalt enorm goed. En de was komt er zeer schoon en droog uit. een dikke duim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert Bronsema 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie grote wasmachine van 9 kilo met voldoende keuzemogelijkheden voor diverse was programma's.
Energie zuinig en zeer geruisloos.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Geruisloos
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Overzichtelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel functies. Handig dat hij zelf uitrekend hoe lang het programma duurt. Grote trommel met handige verlichting in de trommmel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willy 26-12-2016

Stil en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht 6 weken geleden en nog geen moment spijt gehad. Hij werkt perfekt en wat mij opvalt is dat hij zo stil is. Ook al ben ik een beetje op "leeftijd" het keuzeprogramma is erg gemakkelijk te begrijpen en in te stellen. Wat betreft prijs/kwaliteit, ik zocht in een iets goedkopere prijsklasse maar kwam na lang zoeken niet om deze wasmachine heen. Hij is zijn geld absoluut waard, ben zeer tevreden en kan hem iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Bediening
  • Hoge toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bert van de Bool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds kort de wasmachine in gebruik genomen. Machine is alleen al mooi om te zien. De bediening is zeer eenvoudig te bedienen. Was resultaat is goed. Machine is ook stil, het klotsen van de was is het enige wat je hoort.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeanne 18-12-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keuze uit diverse programma's . Makkelijk te bedienen. Zeer goed wasresultaat. Maakt weinig geluid, zelfs bij centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews