Siemens WM16W592NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 372 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil zuinig veel mogelijkheden binnen de bestaande programmas de vormgeving is top.
Outdoor programma aanwezig energie en water meter zodat je ziet hoe zuinig je wast.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Veel mogelijkheden
  • Heerlijk schone was

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.v.d.Broek 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine met veel mogelijkheden en simpele bediening.
Grote trommel en wast perfect. Koolborstel motor maakt weinig geluid

Pluspunten

  • grote trommel
  • mogelijkheden/instellingen
  • kijkt naar vervuiling en past zonodig tijd aan
  • erg stille machine

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel fijne wasmachine, grote trommel met verlichting en goede keuze in programma's. Wel jammer dat er geen aparte knop voor alleen centrifugeren is maar dat deze is gecombineerd met spoelen.

Pluspunten

  • stille machine
  • grote trommel plus goede programma's

Minpunten

  • geen aparte alleen centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine, geluidsarm en werkt perfect. Onze eerste Siemens maar we zijn er erg blij mee. Het is een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM16W592NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Grote trommel voor groot gezin aan te bevelen. Maakt weinig geluid. Uitgebreide programma's maar wel eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • grote trommel
  • weinig geluid
  • veel programma's
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan Berkhout 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar merk, mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben weer een Siemens gekocht omdat wij vertrouwen hebben in dit merk. Onze vorige Siemens ExtraKlasse heeft het bijna 12 jaar uitgehouden, en de droger die wij ook hebben uit die serie doet het nog prima. We hadden eigenlijk de WM16W542NL besteld, maar dit nieuwere model geleverd gekregen voor dezelfde prijs (super goede deal). De WM16W592NL blijkt ook een ExtraKlasse model en hij staat dan ook prachtig naast zijn oudere broer. Er zitten veel programma's op en het display is mooi en groot. De bediening is logisch en eenvoudig. Grote vulopening en trommel, met verlichting. De machine wast schoon, en de was komt er ook nog eens erg droog uit met 1600 toeren. Het verschil met de 1400 die we eerst hadden is goed merkbaar. Dat de machine erg stil is is ook een bijkomend voordeel, aangezien mijn zoon in de kamer ernaast slaapt, en nog weleens last had van het centrifugeer-geluid van de vorige wasmachine. Het is ook erg handig dat je zelf van alles kunt aanpassen binnen de programma's, zoals de temperatuur, het toerental, activeren vlekkenautomaat en je kunt ook de lengte van de programma verkorten. Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken, dit is een moderne versie van onze vorige Siemens waar ik ook altijd al blij mee was. Ik hoop dat deze het net zo lang uit zal houden. Niks op aan te merken en ik beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijk
  • Schone en droge was
  • Veel en handmatig aan te passen programma's
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan Berkhout 24-02-2018

Heel erg blij mee

Algemene score

10,0
Onze Siemens ExtraKlasse wasautomaat had het na bijna 12 jaar trouwe dienst helaas begeven. Verder nooit problemen mee gehad, en aangezien onze even oude Siemens ExtrKlasse droger het nog wel prima doet, ben ik weer voor een Siemens wasmachine gegaan. Ik had de WM16W542NL besteld, maar ik heb van de internetshop ongevraagd dit nieuwere type geleverd gekregen, voor dezelfde prijs! Wat een topdeal. Ik zag bij levering pas dat dit ook weer een ExtraKlasse model is. Wat is hij mooi, en wat staat hij goed naast zijn oudere broer! Aangezien ik al een Siemens had komt het menu me bekend voor, al is dit natuurlijk een stuk moderner. Groot duidelijk display, veel en handige programma's en het instellen van een wasje gaat zeer eenvoudig. Zelfs zonder het boekje goed te lezen kun je meteen aan de slag. Een grote vulopening en een grote trommel. Heel fijn om de achterstallige was die inmiddels was opgestapeld snel mee weg te kunnen werken. De machine wast schoon, de was komt er fris uit en bij 1600 toeren is hij ook zeer droog. Het verschil met de 1400 toeren (die we eerst hadden) is goed merkbaar. En aangezien mijn zoon in de kamer ernaast slaapt, is het ook fijn dat de machine lekker stil is. Ik ben er heel erg blij mee, wassen is gewoon een feestje met deze Siemens!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wasserij 09-01-2018

Wat een Fantastische wasmachine

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag 6 januari 2018. Droger(Bosch begeeft het na 14 jaar. Naar de winkel Nieuwe droger Siemens. Ach laten we dan meteen ook de Wasmachine maar vervangen hebben we weer een mooi modern nieuwe setje. Deze wasmachine is geweldig! zoveel mogelijkheden! Stil! mooi van uiterlijk en wast geweldig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inek100 04-01-2018

spoelt slecht

Algemene score

2,0
De wasmachine wast goed maar blijft sop houden ondanks 3 a 4 maal extra spoelen en ondanks matig gebruik van wasmiddel
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

marije 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super makkelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super makkelijk te bedienen. korte programma's. grote ruime verlichtte trommel, voor kleine wasjes heel fijn door aanpassing in programma duur. voor grote wassen ook goed door de grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felicia 20-12-2017

Super apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine vorige maand gekocht. Ben zeer tevreden over de programma's en het wasresultaat. Heerlijk schone was, en door hoge torental goed gecertifigeerd. Scheelt weer in de tijd en kosten voor dtogen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Krista WaGo 09-11-2017

Praktische wasmachine

Algemene score

10,0
Erg blij met deze machine. Fijne programma’s die je zelf nog kunt aanpassen (temperatuur etc) mocht je dat willen. Ook het tussendoor de deur kunnen openen kan erg handig zijn. En de was komt er natuurlijk schoon en fris uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MarjanZD 29-10-2017

Zeer ruime keuze aan programma's

Algemene score

10,0
Was prima schoon. Er is een ruime keuze uit diverse programma's. Tijdens de programma keuze geeft de machine aan wat het geschatte verbruik is aan water en electriciteit en dan kan je eventueel nog kiezen voor een zuiniger programma zonder dat je inlevert aan resultaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Doederina 29-10-2017

Super machine

Algemene score

10,0
Nu bijna 3 weken in gebruik, ben er erg tevreden mee. Wast erg goed schoon, de opening is mooi groot, ben super blij met mijn Siemens
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hercules 21-09-2017

super machine

Algemene score

10,0
Noodgedwongen moesten wij een andere wasmachine en gingen naar de winkel voor een vooraf besloten merk, maar door de verkoper op andere gedachten gebracht en met de siemens thuisgekomen. Echt een aanrader, wat een geweldige wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Louis Franssen 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmaschiene

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super overzichtelijk apparaat, zeer goed te bedienen. en zeer goede machine. Prijs voor het product is OKÈ.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zuinige en stille wasmachine met voldoende mogelijkheden voor verschillende soorten wasprogramma`s

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Siemens wasmachine top! 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm en fijne bediening

Algemene score

10,0
Voor ons een nieuwe wasmachine, zeer snel en mooie korte programma's zeker met jonge kinderen een aanwinst! Fijn merk voor ons ook nieuw!!!

Pluspunten

  • zuinig
  • snel
  • geruisloos
  • duidelijk overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudolf 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk en zuinig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden m.b.t. programma's. Fijn dat je hem halverwege kan pauzeren. Na afloop blijft er wel water achter op het rubber van het deurtje. Dat is soms wel irritant.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden met programma's
  • Makkelijke bediening
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Water blijft achter op deurrubber na afloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel-Jan Krijgsman 18-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Wassen doet hij goed en veel. Enige minpunt: piep aan einde

Algemene score

9,0
Ik heb mijn SIEMENS WM16W592NL wasmachine sinds oktober 2016 en wassen doet hij goed. Geen probleem. Fijn dat ik nu heel het beddengoed in een beurt kan wassen, omdat hij meer gewicht aan kan. Dat scheelt tijd.
Het enige minpuntje: die iritante piep als het wasprogramma klaar is. Ik had vroeger een Koreaanse LG die een vrolijk deuntje speelde. Deze Duitser piept vijf keer met tussenpozen of je nu wel eens wilt opschieten met die was.

Pluspunten

  • wast veel
  • wast schoon
  • Energiezuinige programma's

Minpunten

  • irritante piep aan eind wasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews