Siemens WM16W592NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 362 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Krista WaGo 09-11-2017

Praktische wasmachine

Algemene score

10,0
Erg blij met deze machine. Fijne programma’s die je zelf nog kunt aanpassen (temperatuur etc) mocht je dat willen. Ook het tussendoor de deur kunnen openen kan erg handig zijn. En de was komt er natuurlijk schoon en fris uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

MarjanZD 29-10-2017

Zeer ruime keuze aan programma's

Algemene score

10,0
Was prima schoon. Er is een ruime keuze uit diverse programma's. Tijdens de programma keuze geeft de machine aan wat het geschatte verbruik is aan water en electriciteit en dan kan je eventueel nog kiezen voor een zuiniger programma zonder dat je inlevert aan resultaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Doederina 29-10-2017

Super machine

Algemene score

10,0
Nu bijna 3 weken in gebruik, ben er erg tevreden mee. Wast erg goed schoon, de opening is mooi groot, ben super blij met mijn Siemens
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Hercules 21-09-2017

super machine

Algemene score

10,0
Noodgedwongen moesten wij een andere wasmachine en gingen naar de winkel voor een vooraf besloten merk, maar door de verkoper op andere gedachten gebracht en met de siemens thuisgekomen. Echt een aanrader, wat een geweldige wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Louis Franssen 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmaschiene

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super overzichtelijk apparaat, zeer goed te bedienen. en zeer goede machine. Prijs voor het product is OKÈ.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zuinige en stille wasmachine met voldoende mogelijkheden voor verschillende soorten wasprogramma`s

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Siemens wasmachine top! 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm en fijne bediening

Algemene score

10,0
Voor ons een nieuwe wasmachine, zeer snel en mooie korte programma's zeker met jonge kinderen een aanwinst! Fijn merk voor ons ook nieuw!!!

Pluspunten

  • zuinig
  • snel
  • geruisloos
  • duidelijk overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudolf 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk en zuinig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden m.b.t. programma's. Fijn dat je hem halverwege kan pauzeren. Na afloop blijft er wel water achter op het rubber van het deurtje. Dat is soms wel irritant.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden met programma's
  • Makkelijke bediening
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Water blijft achter op deurrubber na afloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel-Jan Krijgsman 18-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Wassen doet hij goed en veel. Enige minpunt: piep aan einde

Algemene score

9,0
Ik heb mijn SIEMENS WM16W592NL wasmachine sinds oktober 2016 en wassen doet hij goed. Geen probleem. Fijn dat ik nu heel het beddengoed in een beurt kan wassen, omdat hij meer gewicht aan kan. Dat scheelt tijd.
Het enige minpuntje: die iritante piep als het wasprogramma klaar is. Ik had vroeger een Koreaanse LG die een vrolijk deuntje speelde. Deze Duitser piept vijf keer met tussenpozen of je nu wel eens wilt opschieten met die was.

Pluspunten

  • wast veel
  • wast schoon
  • Energiezuinige programma's

Minpunten

  • irritante piep aan eind wasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wubs 11-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We wilden graag een wasmachine met een grote deur en een hoog gebruikerscomfort.
Deze machine voldoet aan beide eisen en blijkt daarnaast ook nog eens super stil.

Een heel mooi product.

Pluspunten

  • grote deur
  • makkelijk in gebruik
  • veel mogelijkheden in programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net één week in mijn bezit. De machine is fluisterstil. Zeer gemakkelijke bediening. Mooie grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super wasmachine!

Algemene score

9,0
Heel goede en stille wasmachine. Duidelijke opties, aparte vlekkenprogramma's die heel goed werken. Zit een kinderslot op, alleen nadeel is dat dan de aan- en uitknop het nog steeds doet, waardoor met mijn nog niet luisterende peuter de was regelmatig wordt stopgezet. Gelukkig gaat het programma daarna wel verder waar het gebleven is.
Handig: licht gaat aan wanneer je de was erin doet of eruit haalt.

Pluspunten

  • stil
  • goede vlekverwijderprogramma's

Minpunten

  • kinderslot kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachine was ook een Siemens en die was mij goed bevallen vandaar dat ik weer een Siemens heb gekozen.
Duidelijk afleesbaar en makkelijk te bedienen.
De Siemens beviel zo goed dat ik er ook maar een droogtrommel van gekocht heb.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed afleesbaar
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nermin Derya 01-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

lekker compact en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekker compact duurzaam genoeg maak niet lawaai lekker rustige machine en heeft heeft makkelijke functies zoals je 2 uur wassen op andere half uur was tijd kan zetten

Pluspunten

  • goedkoop
  • heeft hele handige functies
  • stralende look

Minpunten

  • is niet smartphone bedien baar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anouk 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fancy

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stil, makkelijk, en de timer functie selecteert op wanneer hij klaar moet zijn, niet wanneer hij moet beginnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

gemakkelijk te bedienen geluidloos en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg vertrouwen in Siemens en in de firma van der Steen in eigen dorp, prijs kwalietijd is heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louwsma 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

duidelijke en eenvoudige instelling diverse programma`s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine die naar ik hoop net zo lang meegaat als mijn vorige Siemens: 14 jaar. De was programma`s zijn bij te stellen, machine is zuinig, maakt weinig lawaai.

Pluspunten

  • grote trommel (9kg)
  • lichtje bij in/uit laden wasgoed

Minpunten

  • als je tegen de knop aankomt gaat hij uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.G,Fuhrbach 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Algemene score

10,0
Prima apparaat wast goed schoon en heeft een royale opening wat erg prettig is.
Ik heb hiervoor gekozen omdat er 9 kilo was in kan maar ook kleine beetjes en hij zelf de waterinname aanpast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer stille machine, grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als gezin van 5 personen wassen we regelmatig, daarom op zoek naar degelijke machine. Deze machine heeft een grote trommel, ideaal voor groot gezin. Door zeer stille motor nauwelijks te horen. Wat ook perfect werkt is de led verlichting in de trommel waardoor je ziet wat er allemaal in de machine zit. Overzichtelijk menu met genoeg instellingen.

Pluspunten

  • Stil en energie zuinig
  • Grote trommel
  • Ledverlichting
  • Duitse kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jetty 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super zacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zacht is de was en het geluid van deze fijne wasmachine. Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit! Heerlijk om veel in een keer te kunnen wassen maar ook voor een snelle korte was te kunnen kiezen. Een machine op maat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews