Siemens WM16W592NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 391 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annie 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ge-wel-di-ge wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wauw!! In een woord. Fantastische wasmachine. Hij wast super schoon. Maakt weinig lawaai..deze hadden we al veel eerder moeten aanschaffen! Echt een top machine

Pluspunten

  • Wast super schoon
  • Weinig lawaai
  • Energiezuinig
  • De was komt er vrij droog uit
  • En hij is ook nog eens mooi om te zien :-)
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zoals al mijn huishoudelijke apparatuur gekozen voor Siemens. Goede kwaliteit voor aanvaardbare prijs.
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van der Veer, Sneek 30-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens WM16W592NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige machine, mooie grote vulopening en een hele ruime trommel. Verrassend geluidsarm. Mooi verlicht dashboard.
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolienhofman 17-07-2018

Geweldige wasmachine, heerlijk stil.

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine nu 2 weken en zijn er zeer tevreden over. Heerlijk stil en de juiste programma's die nodig zijn. De was is na centrifugeren op 1600 toeren stuk droger dan in onze vorige wasmachine.
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

riette 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer duidelijk scherm om alles in te stellen
grote opening om je was in te stoppen
veel mogelijk heden om je was te wassen
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wouter 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi groot duidelijke display

Algemene score

10,0
Onze vorige wasmachine was ook een siemens en deze heeft ons 12 jaar nooit in de steek gelaten. We zijn hier met een gezin van 6 man de de machine heeft heel veel was uren gemaakt. Ook deze machine is erg stil in gebruik met wassen en met centrufigeren. Al met al weer heel erg blij met deze aankoop en hoop dat we er weer zolang van mogen genieten

Pluspunten

  • stil
  • wast echt schoon
  • 1600 toeren
  • speed perfect programma erg handig

Minpunten

  • niet te ontdekken
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alwin 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, stil, snel en schone, droge was!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is super stil, snel en een mooie schone was... centrifugeert super stil en droog met zijn 1600 toeren.
We zijn er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • korte programma's
  • snel klaar
  • uitgestelde eindtijd
  • schone was
  • Super stil (hij staat bij ons in de keuken)

Minpunten

  • GEEN
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HV 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Direct een goed gevoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag geleverd en direct 4 wassen gedaan. Voorheen hadden we Miele en die vonden we redelijk stil maar het kan stiller met een Siemens. Was komt er fris en schoon uit mede door de ruime 9 Kg trommel. Bediening is kinderlijk eenvoudig. Goede prijs, eenvoudige bediening en komt er schoon en fris uit! Meer kun je toch niet wensen? (Wellicht zuinig? Deze +++ energieklasse voldoet daar ook al aan!)
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine met voldoende mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar net de wasmachine ontvangen, en instructies gelezen en inmiddels een paar wassen gedraaid. Fijn dat er zoveel mogelijkheden op zitten, makkelijk is in te stellen en een grote trommelinhoud heeft. Kan nu ook dekbedden en slaapzakken wassen. Mooie uitvoering en geen onnodige (voor mij) mogelijkheden

Pluspunten

  • grote trommel/inhoud
  • stil
  • mooi uitvoering
  • ruim voldoende programma's

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Pieter Edel 06-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

All round wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette en energiezuinige wasmachine. Werkt stil en efficiënt. Vele keuzemogelijkheden maar makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Energiezuinig
  • Stil

Minpunten

  • Energiezuinige programma’s duren lang
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Linda 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke knoppen. Eenvoudig te bedienen. Alle programma's die ik nodig heb zitten er op. "No nonsens" programma's. Zeer tevreden over de kracht van de centrifuge. Dit is mijn derde Siemens wasmachine. Ik ben er telkens heel tevreden over. Kwalitatief goede machines die lang mee gaan en flink zwaar werk kunnen doen.

Pluspunten

  • Katoen stand op elke temperatuur vanaf 90 tot koud
  • Goede centrifuge
  • Keuze voor verkort programma
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn 22-05-2018

Mmmhhaaa

Algemene score

4,0
Wasmachine al een jaar, maar valt mij tegen. Met name het programma kreukherstellend is voor mij erg teleurstellend. Juist veel gekreukte was en de mouwen van de overhemden volledig in elkaar gedraaid. super irritant. Ook kun je instellen wanneer de was klaar moet zijn, maar die klok klopt niet aangezien de wasmachine de tijd aanpast aan de hoeveelheid was die in de trommel zit. De wasmachine werkt nog wel, maar ik ben toch aan het kijken voor een andere. Voor mij geen Siemens meer
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maikel 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oude wasmachine begon meer geluid te maken en om te voorkomen dat hij opeens stil stond deze Siemens aangeschaft via veilingkopen.nu. Goede levering en tot op heden zeer tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rood 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deuropening en inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het heeft een grote deuropening met een 9 kg inhoud. Dit is zeer prettig voor het beddengoed wat er nu ruim ingaat. Het staat zeer stabiel waardoor hij veel minder lawaai maakt tijdens het wasdraaien en centrifiguren. Dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • grote inhoud 9 KG
  • centrifiguren zeer rustig geluid
  • staat stabiel
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvon 15-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening, erg stil..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat hij ergzuinig en stil is, ook met centrifugeren 1600 toeren , een grote vulopening heeft en wat ook een groot voordeel is, is dat je was kan bijgooien als de machine al gestart is...
heeft kinderslot...veel keuzemogelijkheden en nu kan je zelfs je wastijd verkorten als je haast hebt, kost wel wat meer energie maar wel een pluspunt.
Ben zeer tevreden , had hiervoor ook een siemens extra klasse en had geen enkele twijfel om er weer voor te kiezen.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • was bijvoegen na starten
  • kinderslot
  • wastijd verkorten
  • veel keuzemogelijkheden
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinKa 15-05-2018

Redelijk tevreden, maar sta niet te juichen...

Algemene score

6,0
April 2018 aangeschaft - pluspunten voor mij: trommelverlichting, strakke uiterlijk, redelijk duidelijke display - minpunten voor mij: wassen maakt veel meer lawaai dan de aangegeven 47dB (water innemen klinkt alsof jezelf een emmer vult, vallen van wasgoed als de trommel draait duidelijk hoorbaar (enigszins bonkend)), centrifugeren niet luider dan de 73dB, maar toch veel duidelijker hoorbaar dan mijn vorige, 12 jaar oude wasmachine, voornamelijk door trillen van waarschijnlijk het deurrubber en/of te slappe schokdempers voor de trommelophanging... Al met al doet de machine wat ie moet doen, maar zou ik 'm niet opnieuw aanschaffen als ik de genoemde minpunten voor aanschaf had geweten...
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Van de Berg 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keus wasmachine (9 kilo)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor de Siemens gekozen, omdat het een Top-line product was. Hij wast goed schoon en is een stille machine. Centrifugeren hoor je bijna niet. Ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit. Een Miele machine doet niet onder aan een Top-Line Siemens (9 kilo). Bedieningspaneel is zeer gebruikelijks vriendelijk.

Pluspunten

  • stille machine
  • schone was
  • grote trommel
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

michel 27-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak uiterlijk siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor een siemens extra klasse wasmachine. Uit onze ervaringen uit het verleden is gebleken dat dit Kwalitatief een zeer goede machine is. Het design en bedieningsgemak is nog beter geworden dan het al was. Ik verwacht opnieuw een lange levensduur voor deze wasmachine. Wij beoordelen deze machine dan ook met een 9

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • disign
  • prijs
  • kwaliteit
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique W 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe wasmachine voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Luxe wasmachine die vele mogelijkheden heeft om van programma's te wisselen. Aan te passen op hoeveelheid en soort wasgoed. Tevens aanpassen temperatuur en centrifuge stand. Geruisloos ondanks 1600 toeren motor. Fijne grote trommel. Wast schoon en bijna kreukloos. Al met al zeer tevreden en goede keus voor prijsklasse!

Pluspunten

  • Meerdere programma's
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Geruisloos
  • Grote trommel
  • Gemakkelijk bedienings paneel
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil zuinig veel mogelijkheden binnen de bestaande programmas de vormgeving is top.
Outdoor programma aanwezig energie en water meter zodat je ziet hoe zuinig je wast.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Veel mogelijkheden
  • Heerlijk schone was

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM16W592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews