Bosch WVH28443NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Compacte oplossing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product bespaart iedereen de ruimte en moeite van een extra droger of alles op te hangen. Dat geldt ook voor mensen die genoeg ruimte hebben. Het is dus niet alleen een oplossing voor mensen met een beperkte ruimte.

Het apparaat is stil genoeg dat het zowel 's nachts als overdag niet storend is. Resultaten zijn erg goed, de schone was is fris en goed droog en dit apparaat doet dus precies wat het belooft. Het biedt ook nog eens ruime keuze aan programma's, met zelfs opties die goed zijn voor het milieu of allergie.

Er zit ook een schoonmaak programma in voor het reinigen van de trommel. Het is een goed ontworpen trommel, waardoor geen stoffilter nodig is zoals bij normale droogmachines, zonder in te leveren aan kwaliteit.

Ik heb dit apparaat gekocht voor mijn kleine woning. De machine is zo stabiel dat er helemaal geen sprake is van beving zelfs met een centimeter afstand van de koelkast.

Deze enorm efficiënte wasdroogcombinatie is echt een aanrader. Met exclusief het goede van twee losse machines, biedt Bosch een optimaal gemak, en mede dankzij de beperkte wastijd kan ik me geen beter alternatief voor stellen.

Pluspunten

  • ruime trommel
  • stil
  • hoog aanbod aan programma's
  • milieuvriendelijk
  • hygienisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis de Haan 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasdroogcomibinatie is vanaf het begin een prima aankoop. Stil en zeer eenvoudig qua bediening. Verder merk je onmiddellijk dat er minder water wordt verbruikt. De installatie duurde nog geen tien minuten. De eerste was kwam er perfect schoon en droog uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Mooi qua vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede keuze 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat en goede service van de dealer

Algemene score

9,0
Mijn oude machine ging stuk, reparatie gezien leeftijd onrendabel. Na overleg met de monteur/dealer gekozen voor een nieuwe bosch. Mooie machine, makkelijk te bedienen en een stille machine. Tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • geen herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Smits 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

wasmachine, die tegelijk droger is!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine in combinatie met droger bevalt mij uitstekend. Er is keuze uit vele programma- mogelijkheden. Hij is geruisloos, wast prima, de was is zacht na het drogen en kan zo de kast in. Makkelijker kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 09-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een wasdroog combinatie gekocht in verband met de beperkte ruimte in de badkamer. De automaat is eenvoudig in gebruik en heeft veel mogelijkheden. Ideaal is de functie waarbij aaneensluitend gewassen en gedroogd wordt. De machine is mooi vorm gegeven en is erg geluidsstil.

Pluspunten

  • Stil
  • Vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Inschatten hoeveel was droger met goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maik 04-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Gemakkelijk apparaat met tal van mogelijkheden welke in een handomdraai naar wens in te stellen zijn. Bediening is zeer eenvoudig en het was/droog resultaat is goed te noemen. Het apparaat oogt goed, en het fraaie display is goed af te lezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muis29 21-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Prima machine met veel mogelijkheden. Doet zeer stil zijn werk.
Prima wasresultaten. Combi van wassen en drogen in één machine spaart veel handelingen en lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SKeizer 29-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Heel blij mee. Hij is mooi, neemt niet meer ruimte in dan onze vorige wasmachine en is stiller. De was komt er goed droog en schoon uit. Dit is de eerste keer dat ik een droger heb en ik vind het heerlijk! Geen gedoe meer met wasrekjes. Het is wel wat meer strijken. Er zit ook een anti-kreukprogramma op, dat heb ik nog niet geprobeerd. Het apparaat geeft heel veel mogelijkheden, in het begin is dat nog even zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marianne 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wassen en drogen met één apparaat. Reuze handig voor mij

Algemene score

9,0
Ik kende de Bosch was/droog combi al een paar jaar via mijn werk. Die werkt heel handig. Ik ben onlangs verhuisd en heb minder ruimte. Mijn oude machine heeft de verhuizing niet overleefd. Mooi moment om deze machine aan te schaffen.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi om te zien
  • Spaart ruimte

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte alles kunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en complete wasmachine/droger. Alles in 1. Neemt weinig plaats in, ziet er mooi uit en werkt perfect. Ik zeg, kopen!

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • Was en droogt prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was/droogcombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
gekocht omdat ik geen plek heb voor zowel een wasmachine als droger. Ik heb erg moeten wennen aan het apparaat. Het functioneert prima alleen kun je 7 kg wassen en maar 4 kg drogen. Dat had ik niet direct door als gevolg dat alles volledig gekreukt is. Ik had gedacht dat je direct na het wasprogramma een droogprogramma kon laten starten, maar dat moet je handmatig doen. Kortom prima apparaat als je weinig ruimte hebt als ik, bij meer ruimte zou ik toch kiezen voor een aparte wasmachine en droger.

Pluspunten

  • werkt goed
  • maakt weinig geluid

Minpunten

  • kan maar de helft drogen van wat je wast

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

xxxxx 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteitsmachine met gebruiksgemak en milieubesparing.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wens was een machine te kopen van uitstekende kwaliteit, die voldoet aan de milieunormen en moderne wasmethoden bevat. Bovendien passend in een beperkte ruimte, dus een was en droog combinatie.
Deze Bosch machine voldoet aan alle wensen en is ook nog betaalbaar in haar klasse.
Hij is vriendelijk in gebruik met naast de keuzeprogramma's nog een extra mogelijkheid een ander in toerental of tijd in te stellen. De handleiding is goed leesbaar en duidelijk, en de display is overzichtelijk en praktisch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Annamarie Schelling 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wascombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor deze machine gekozen om ruimte te besparen .
Goede kwaliteit en prijs .
Verder nog te kort gebruikt om te oordelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robin 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat, maar veel knopjes!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot op heden bevalt het apparaat prima. De gebruiksaanwijzing is wel erg lang, een korte gebruikerskaart voor de "gemiddelde" gebruiker, zou handig zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en een aantal reviews verder, voor de deze Bosch wasdroogcombinatie gekozen.
Ik ben nu al zeer tevreden, hij is stil wast zeer schoon en zuinig. De droger moet ik nog uitproberen, maar heb er vertrouwen in. Ik kan tot nu toe geen minpunten bedenken.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Zeer eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima wassen en drogen

Algemene score

8,0
Heb na mijn Miele deze Bosch aangeschaft, Deze Bosch machine is minder prijzig dan mijn vorige machine Hij werkt goed, het is een prima kwalitiets prijs verhouding. Als ik een volle machine was zijn er toch altijd wel enkele items die beter aan de lucht gedroogd kunnen worden. Deze haal ik er dan uit waarna ik ga drogen. In geen enkele droger moet je de was laten liggen wil je geen kreukels hebben.

Pluspunten

  • was is schoon
  • super stil

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jozef 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijke machine, zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede machine met goede resultaten. De was komt er schoon uit en het droogt ook wel goed. Alleen wat betreft programmas had het wat meer gemogen. Voor de rest doet ie wat ie moet doen.

Pluspunten

  • stil
  • mooi
  • kan veel was in
  • droogt goed

Minpunten

  • relatief weinig programmas

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

G.Habets 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na enkele wasbeurten en een droog programma zijn wij zeer tevreden.
En deze combimachine spaart ruimte en geld uit t.o.v. twee losse machines.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andras 20-04-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi stil wasdroger combi

Algemene score

9,0
Mooi stil wasdroger combi, wel handig als je minder plaats hebt
loopt veel stiller dan ons vorige machine en met minder trillingen
programma's lijken ook sneller

Pluspunten

  • stil
  • snelle programma's (droogkast drogen cca 2 uur)

Minpunten

  • alleen max 4 kg drogen tegelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Elgeti 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede wasdroog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wegens de velen wasprogammas en opfrisprogamma
Een goede gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift
En aqua-stop

Pluspunten

  • aqua-stop
  • goede gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews