Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

AEG L51470NFL

8,4 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung WW70K4420YW

Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Samsung WW70K4420YW
9,0 (6)

Bosch Serie | 4 WAN28242NL

Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bosch Serie | 4 WAN28242NL

AEG L72470FL

Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
78 dB
Energieverbruik per jaar
167 kWh
AEG L72470FL

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kip70 10-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Door werkkleding van moet ik wel regelmatig de ring schoonmaken ivm achter gebleven zand. Maar ben verder tevreden over de machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Schoentjes 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
We zijn erg tevreden over onze nieuwe machine. Heerlijk schone was en een laag stroomverbruik. Hij is tevens een stuk stiller dan onze vorige machine. Een prima aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
GERTENJANNEKE 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
een hele fijne automaat, wast mooi schoon en je kunt bijna elk programma aanpassen naar temperatuur en centrifugeren
het enige nadeel is: dat je de was er wel zelf in moet stoppen
een toppertje
Familie Eindhoven Wilnis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tillyenkoos 24-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
ik vindt het een prima machine , hij doet zijn werk goed ik ben tevreden
goeie service hij is gebruiksvriendelijk en heel gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
anmirosa 05-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, hij voldoet goed.
ben ook erg tevreden over de korte was stand, ideaal voor kleine wasjes...
Aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Lydiaklaessen 02-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
een zeer gebruiksvriendelijk wasmachine , was is super schoon en super droog ..
Kind kan de was doen ! Prijs qualiteit zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
henjan 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Goede machine met veel opties.Makkelijk bedienbaar, duidelijk display, de was komt er droog uit. Ben blij met deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
h van lith 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine sinds een week of 5 omdat mijn oude het begeven had. De vorige was ook een AEG en is supergoed bevallen, dus wederom een AEG aangeschaft. Deze machine is mooi vormgegeven, de vulopening is groot, makkelijk voor je beddengoed of grote stukken. De machine wast goed schoon, je kunt ook een wat minder lang programma laten draaien, als je was alleen maar een opfrisser nodig heeft. Ik vindt het wel jammer dat er geen programma op zit voor kort centrifugeren (2 minuten). Verder een prima aankoop en hoop dat ik er net zolang mee doe als met de vorige(17 jaar).

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed
jewe1972 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Mooie vormgeving, makkelijke bediening en verschillende programma's. Ook het tijdbesparen is erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed