De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.
Ook na een paar maanden gebruik ben ik nog steeds erg tevreden met deze wasmachine. In tegenstelling tot de test van de Consumentenbond deze maand vind ik het toestel juist erg gebruiksvriendelijk.
Twee nadeeltjes: ten eerste, een gewone 40 graden was duurt erg lang, en ten tweede, als je de pauzeknop gebruikt dan schakelt het apparaat zich binnen enkele minuten vanzelf uit en moet je daarna de wascyclus helemaal opnieuw beginnen. Niet heel handig als je alleen even 10 minuutjes de was wilt pauzeren omdat je bijvoorbeeld niet tegelijkertijd voldoende water uit de kraan kunt gebruiken.