Bosch WAE28327NL - Reviews

8,1 Lees 8 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tina29 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

bosch wasmachine WAE28327NL

Algemene score

8,0
Een goede prijs kwaliteitsverhouding. Hij wast mooi schoon en maakt niet veel geluid tijdens het wassen.
Voldoende verschillende wasprogramma's en lekker zuinig. AAA+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
adsl471277 10-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
U heeft gevraagd nogmaals een review op te stellen over dit product.

Deze wasmachine heb ik nu 7 maanden

Positief is geluid bij centrifugeren bijna geen.

Nadeel is tijdens het afpompen heel veel lawaai,

De afvoerslang slaat mee tijdens het afpompen en bonk tegen de machine.Dit probleem blijf ook na 6 maanden bij ons, niet op te lossen, Jammer.

Dit verwacht je niet bij een Bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Pety 11-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gewoon in alle opzichten een fijn apparaat! Ben al jaren een Bosch-fan! Dus keuze was niet moeilijk. Ruime programmakeuze,bedieningsgemak,geluids- en energie-vriendelijk maar bovenal een schone was! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
miekevb 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Ik ben heel erg tevreden over het rustige geluid dat deze machine maakt en ook tevreden over de stabiliteit en de grootte van de vulopening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
adsl471277 21-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
U heeft gevraagd nogmaals een review op te stellen over dit product.
Deze wasmachine heb ik nu 3 maanden

Positief is geluid bij centrifugeren bijna geen.

Nadeel is tijdens het afpompen heel veel lawaai,
De afvoerslang slaat mee tijdens het afpompen en bonk tegen de machine.

Dit verwacht je niet bij een bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
adsl471277 03-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Deze wasmachine ben ik net
positief is geluid bij centrifugeren bijna geen.
Nadeel is tijdens het afpompen heel veel lawaai de afvoerslang bonkt en slaat meet tijdens het afpompen.
dit verwacht je niet bij een bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
maria neeltje 22-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Deze Bosch-wasmachine doet gewoon wat hij verondersteld wordt te doen: hij wast zorgvuldig en schoon, hij centrifugeert naar behoren, hij maakt niet veel lawaai, hij is heel gemakkelijk te bedienen en hij heeft voldoende programma's, waaronder een sportprogramma, ideaal!
Ik heb nu zeven wassen gedraaid op zes verschillende programma's en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mocht ik onverhoopt van mening veranderen dan laat ik het weten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Dominiq 01-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Voor een 2-persoonshuishouden zocht ik een niet al te dure no-nonsense machine. Maar liefst wel een degelijke. Deze Bosch voldoet aan die verwachtingen. Zeer makkelijk te bedienen. Met één druk op de knop naar je voorkeur te zetten (snel of juist zuinig programma) en voorzien van een handig 15 minuten wasprogramma. Stil in vergelijking met mijn oude Bosch. Als de machine onverhoopt mankementen gaat vertonen, meld ik het hier!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed