Bosch WAE28327NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lyjan 12-07-2016

Perfecte machine !!

Algemene score

10,0
Nog nooit zo'n fijne wasmachine gehad. Wast op het korte programma alles schoon,wit of bont. Dus heel zuinig in gebruik. Komt er ook vrij droog uit. Kortom een heel goed product. Zeker voor deze prijs .
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Marja 09-07-2016

Goed product!

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft zeer functionele programma's, waaronder een kort programma.
Wast goed schoon en maakt weinig geluid.
Al met al een goed product voor weinig geld.
Heb de wasmachine nu twee weken in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Pace 17-06-2016

Fijne wasmachine!

Algemene score

10,0
Zoals in de titel vermeld, een erg fijne wasmachine met genoeg programma's en overzichtelijk. Op de display kun je zien hoe lang het programma nog duurt. De tijdbesparing functie is ook handig voor de wat kleinere wasjes. Verder is hij stil en komt op 1400 toeren de was er verrassend droog uit.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

tina29 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

bosch wasmachine WAE28327NL

Algemene score

8,0
Een goede prijs kwaliteitsverhouding. Hij wast mooi schoon en maakt niet veel geluid tijdens het wassen.
Voldoende verschillende wasprogramma's en lekker zuinig. AAA+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Schreiner1 04-05-2016

Veelzijdig, stil en zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
Zie boven.
NB de duurzaamheid van de machine kan ik onmogelijk aangeven. Ik hebben de wasmachine net in huis!! Domme vraag!!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Moobri 25-04-2016

Top wasmachine

Algemene score

8,0
Hij is makkelijk in gebruik.
Wast goed schoon en je hebt de mogelijkheid om zelf de energiezuinigheid te bepalen.

Heel fijn dan een normale was binnen 60 min net zo schoon is als 150 min programma.

Heel vrolijk worden we ervan!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

vlaasje 29-02-2016

super!

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik en veel functies. Zacht van geluid. Ik ben er ontzettend blij mee.
Fijn is de uitgestelde start en de functie om te zien hoe land het programma duurt. Na afloop klinkt er een piepsignaal. Deze schakelt ook vanzelf uit,
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Martien Kort 24-02-2016

Goed en makkelijk te bedienen.

Algemene score

8,0
Het lawaai bij 1400 toeren is nogal intens, maar is op te lossen door een lager toerental in te stellen bij vooral een volle machine.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Anna 15-02-2016

Niet te veel poespas

Algemene score

8,0
Ik zocht een eenvoudige en zuinige wasmachine ter vervanging van mijn vorige Bosch. Deze machine voldoet aan alle eissen die ik er aan stel en ontdekte nog wat handige toetsen voor korter wassen en eco wassen. Helemaal goed voor mij. het was voor mij wel een verrassing dat er geen afdekplaat onder de wasmachine zit. Schijnt vaker bij wasmachines zo te zijn. Mijn vorige Bosch had dat wel, dus was ik nogal verbaasd toen ze hem naar boven brachten en ik in de wasmachine kon kijken. Moet eigenlijk in de beschrijving staan!
Maar hij doet het er niet minder om! Helemaal goed.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

adsl471277 10-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
U heeft gevraagd nogmaals een review op te stellen over dit product.

Deze wasmachine heb ik nu 7 maanden

Positief is geluid bij centrifugeren bijna geen.

Nadeel is tijdens het afpompen heel veel lawaai,

De afvoerslang slaat mee tijdens het afpompen en bonk tegen de machine.Dit probleem blijf ook na 6 maanden bij ons, niet op te lossen, Jammer.

Dit verwacht je niet bij een Bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pety 11-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gewoon in alle opzichten een fijn apparaat! Ben al jaren een Bosch-fan! Dus keuze was niet moeilijk. Ruime programmakeuze,bedieningsgemak,geluids- en energie-vriendelijk maar bovenal een schone was! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekevb 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Ik ben heel erg tevreden over het rustige geluid dat deze machine maakt en ook tevreden over de stabiliteit en de grootte van de vulopening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ahvandenham 10-10-2015

wast schoon en stil en overzichtelijk progamma ver

Algemene score

10,0
de progamma instelling met de knop is op de onderste prog aanduiding slecht te zien
je kan heel snel een verkeerd prog kiezen
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

jo63 24-09-2015

goed

Algemene score

8,0
goed & verder is het afwachten in hoeverre het product duurzaam is/ hoe lang het dus meegaat voordat de 1e mankementen zich aankondigen!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

manolo 21-09-2015

mooie machine keurig afgewerkt

Algemene score

10,0
niet te veel geluid, mooi design , genoeg programma's voor een schone was.
makkelijk te bedienen ,ook makkelijk als je nog wasgoed er bij wil doen.
echt een super machine
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

adsl471277 21-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
U heeft gevraagd nogmaals een review op te stellen over dit product.
Deze wasmachine heb ik nu 3 maanden

Positief is geluid bij centrifugeren bijna geen.

Nadeel is tijdens het afpompen heel veel lawaai,
De afvoerslang slaat mee tijdens het afpompen en bonk tegen de machine.

Dit verwacht je niet bij een bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Trudie 06-06-2015

GEWELDIGE MACHINE

Algemene score

10,0
Heerlijk om mee te werken,geen ingewikkelde programma's,simpel te bedienen,en wat hij moet doen doet hij perfect.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

afaw 04-05-2015

miskoop spijt van de aankoop

Algemene score

2,0
De wasmachine maakt wel degelijk veel te veel lawaai tijdens het afpompen van het water.
de afvoerslang bonk gewoon mee.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

adsl471277 03-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Deze wasmachine ben ik net
positief is geluid bij centrifugeren bijna geen.
Nadeel is tijdens het afpompen heel veel lawaai de afvoerslang bonkt en slaat meet tijdens het afpompen.
dit verwacht je niet bij een bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maria neeltje 22-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Deze Bosch-wasmachine doet gewoon wat hij verondersteld wordt te doen: hij wast zorgvuldig en schoon, hij centrifugeert naar behoren, hij maakt niet veel lawaai, hij is heel gemakkelijk te bedienen en hij heeft voldoende programma's, waaronder een sportprogramma, ideaal!
Ik heb nu zeven wassen gedraaid op zes verschillende programma's en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mocht ik onverhoopt van mening veranderen dan laat ik het weten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews