Siemens WM16W672NL - Reviews

9,0 Lees 227 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 226 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liz 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie duidelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Ik ben tot nu toe erg tevreden met mijn aankoop.
Duidelijke weergave en veel verschillende opties.
Handig dat er een I dos systeem op zit!

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Duidelijke weergave
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
henk busstra 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine WM16W672 NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor Siemens vanwege de betrouwbaarheid en dus zekerheid. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Tel daarbij de uitstraling en het innovatieve karakter, duurzaamheid en je snapt waarom wij voor Siemens hebben gekozen.

Pluspunten

  • duurzaamheid
  • gebruikersvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Franz 07-12-2016 Product paar weken in bezit

super zuinig en makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Is zo gemakkelijk in gebruik, het doseer systeem werk formidabel, en onze rekening van de stroom is ook aanzienlijk omlaag
echt een topper

Pluspunten

  • zuinig
  • gemakkelijk
  • doseersysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fantastische machine, zeer blij mee! 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer fijne en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine nu sinds 2 weken in huis. Wat een enorm verschil met onze oude machine. Door de automatische wasmiddeldosering(iDos) hopen we nu minder wasmiddel te verbruiken, dit is namelijk ongemerkt een flinke geldverslinder, je doseert al gauw te veel normaal gesproken. Ook merk ik dat de was er droger uitkomt door de 1600 toeren. Bij het wassen hoor je de machine zelf helemaal niet(alleen het klotsende water) en ook bij het centrifugeren maakt de machine minder geluid als mijn vorige bij gewoon wassen. Wat een verademing. In een zin, fantastische machine waar ik tot op heden nog absoluut geen spijt van heb!

Pluspunten

  • Zeer stil, ook bij centrifugeren
  • (iDOS) automatische wasmiddeldosering
  • 1600 toeren centrifugeren, dus drogere was
  • energiezuining
  • functie voor overhemden scheelt strijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ray 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Degelijke wasmachine voor een prima prijs!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn heel erg tevreden met deze wasmachine. Overzichtelijk/gebruiksvriendelijke display, mooie grote trommel met design deur. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima, zeker met de cashback actie...

Pluspunten

  • Display
  • Design is prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Frank 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet eruit als een degelijke machine. Niet goedkoop, maar laat niks te wensen over: I-dos, 9kg wasgoed, 1600 toeren, veel programma's. machine binnenverlichting.

Pluspunten

  • Degelijk en modern
  • Automatisch doseren (I-dos)
  • 9 kg wasgoed
  • 1600 toeren

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel gezoek was dus de keus gevallen op deze krachtpatser, wast de was goed schoon en is bijzonder stil, ook op 1600 toeren, veel mogelijkheden en de i-Dos systeem werkt perfect en scheelt een hoop wasmiddel. ik heb hem pas maar al flink geexprimeerd met verschillende wasprogramma's en instellingen en deze wasmachine is helemaal te gek! Ook is het een plaatje en netjes afgewerkt.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • Bijzonder stil
  • automatische doseersysteem
  • Makkelijk in gebruik
  • Degelijk

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jac. de Boer 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed zichtbaar scherm en is erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gebruik weinig wasmiddel en is energiezuinig en een stille machine heeft een duidelijk scherm en veel was programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
MikeDV 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ontzettend stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi afgewerkt, mooi design en ontzettend stil
Ik moet echt even wennen dat ik de machine gewoon bijna niet hoor :)) de verlichting en het display zien er ook erg mooi uit. De trommel is tevens mooi verlicht en dimt zachtjes bij het uitgaan.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
  • I-DOS

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mo 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat!

Algemene score

9,0
Wegens grote tevredenheid over de vorige wasmachine (nét geen 10 jaar geworden) zonder aarzelen weer voor Siemens gekozen.
Het was aanvankelijk even zoeken bij het kiezen van een voor de gelegenheid geschikt wasprogramma, maar er is veel mogelijk: je kunt er maatwerk van maken.
De wasmachine maakt weinig geluid en centrifugeert bijzonder goed. Trommelverlichting blijkt verrassend handig! Al met al een fijn apparaat!

Pluspunten

  • ingebouwde weegschaal
  • trommelverlichting
  • weining geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinige stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne, stille machine. Even puzzelen om de gewenste programma's te vinden. Zuinig in verbruik van water en wasmiddel. Weer een Siemens gekozen omdat het vorige apparaat goed beviel, maar helaas na 9 jaar helemaal op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Erik 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie machine je krijgt veel voor je geld. De wasmachine komt er mooi uit schoon en weinig kreukels

Pluspunten

  • Erg stil
  • De was komt er mooi schoon uit en erg droog

Minpunten

  • Nie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
CVZ 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Algemene score

10,0
Mooie machine, wast perfect. Voel me net een klein kind met nieuw speelgoed. :)

De automatische dosering is perfect. Was in de machine en aanzetten!! Heb de inhoud na een paar wassen eens bekeken en ben er zeker van overtuigd dat hier kosten bespaard gaan worden. Waarschijnlijk heb ik altijd veel te veel wasmiddel/wasverzachter gebruikt. De hoeveelheid is aan te passen, dus wil je iets meer wasverzachter dan ingesteld, is dit mogelijk.

Ruime programma keuze. Heel blij met de 15 minuten was. Erg fijn voor kleding die niet vuil is en alleen even opgefrist moet worden.

De machine kan 9kg wasgoed laden. Voor ons als gezin, Ideaal!!

Leuke bijkomstigheid is de trommelverlichting. Was voor mij geen must, maar ben erachter dat dit toch wel fijn is.

Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • 15 minuten wasje
  • speedknop, voor verkorten van het programma
  • Eenvoudige bediening
  • Ruime programma keuze
  • Trommel reinigings indicatie en programma

Minpunten

  • Vrij kort stroom snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
dokman 01-12-2016 Product paar weken in bezit

siemens wm16w672nl nu 2 weken in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine ziet er niet alleen mooi uit, maar doet wat hij moet doen.
De was komt er schoon en erg droog uit dankzij de 1600toeren voor centrifugeren. Tijdens het aanzetten of uitpakken gaat er een lampje branden, zodat je goed kunt zien of er geen was achter is gebleven in de trommel. het wasmiddel bakje kun je ruim vullen met wasmiddel 1,3l en wasverzachter 0,5l en je van te voren instellen dmv 3 standen hoeveel wasmiddel de wasmachine toe moet voegen aan de was.

Pluspunten

  • grote trommel
  • wasmachine doceert de hoeveelheid wasmiddel zelf

Minpunten

  • bij uitgestelde tijd moet je zelf rekenen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
H. vd Putte 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stijlvol, makkelijk te bedienen en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stijlvol, makkelijk te bedienen en zuinig. Daarnaast vanwege het ontbreken van koolborstels in de technologie geeft de machine minder lawaai. Dat is mede een reden geweest, gezien de plaats van de machine in ons huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
hgr 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte machine

Algemene score

9,0
Na acht jaar dienst heeft onze wasmachine (van een ander merk) het begeven. Na even rondspeuren op dit model uitgekomen. Nu na enkele dagen in bezit te hebben kan ik zeggen dat hij perfect bevalt. Was komt er schoon uit. Duidelijke gebruiksaanwijzing en prettige bediening. Er kan lekker veel was in (9kg). Centrifugeren doet het apparaat lekker stil.
Alle keukenapparaten waren al van Siemens vanwege de kwaliteit, de wasmachine is nu van Siemens en de droger gaat dit waarschijnlijk ook worden.

Pluspunten

  • groot
  • wast schoon
  • stil
  • zuinig
  • idos systeem

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S. 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ideale keuze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
- Zeer energie- en waterzuinig apparaat
- In 1 uur tijd de was volledig schoon
- Stil
- Voor elke type kleding een wasprogramma
- Eenvoudig te bedienen
- 9kg inhoud, dus ideaal voor een gezin
- Kwalitatief goed apparaat

Pluspunten

  • zuinig in energie & waterverbruik
  • grote inhoud
  • stil & was snel klaar

Minpunten

  • aanschafprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Lisette van Heerewaarden 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt geweldig ! Hij is super stil en wast perfect ook doseert hij het wasmiddel goed
Ook erg fijn dat er verlichtibg in de machine zit en een kinderslot erop
De 9 kilo is ideaal en ook geen probleem
En hij heeft ook nog eens korte programmas

Pluspunten

  • Stil
  • Kort programma
  • Verlichting in de machine
  • Kinderslot

Minpunten

  • 1 wasmiddel voor alle soorten was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
De Lord 29-11-2016 Product paar weken in bezit

De perfecte wasmachine

Algemene score

10,0
Wat een fijne wasmachine!!
Een grote trommel ( 9 kg ) erg stil en hij dosseert zelf het wasmiddel.
De wasresultaten zijn super, de kleding komt er schoon en relatief droog uit.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Idos
  • Verlichting in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ad 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een wasmachine. Voorwaarden: Groter, zuiniger, uitstel starttijd, resttijdindicatie en stiller. Na deze voorkeuren te hebben ingevoerd kwamen we uit op deze wasmachine. Met zuinig en eenvoudig te bedienen wasmiddel toevoegingssysteem iDOS. En nu ook nog 100 euro cashback! Let op: 9kg trommel is alleen van toepassing voor een bepaald katoenprogramma.

Pluspunten

  • Zuinig
  • grote trommel, 9kg
  • stil (tov onze oude wasmachine)

Minpunten

  • 9kg is alleen voor een bepaald katoenprogramma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews