Bosch WAB28262NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willy ottevanger 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing.Top machine !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Direct de machine in gebruik genomen.Dit wordt weer een artikel waar ik als 70 jarige heel blij van wordt!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid Rijnshoeven 23-04-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Laatste Bosch na bijna 15 jaar moeten inruilen voor deze nieuwe. Wat mij het meest bevalt zijn de verschillende programma's die maken dat je de niet zo vervuilde was in een zeer korte tijd kan wassen. Duidelijke display met alle belangrijke informatie. Erg blij mee!!!!!

Pluspunten

  • veel programma's
  • het eco en speed programma
  • zeer stabiel met centrifugeren

Minpunten

  • gebruikaanwijzing is matig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John Rodenburg 31-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede vormgeving en bijzonder stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb bijna 20 jaar lang met een Bosch machine gedaan waarvan alleen de koolborstels ooit zijn vervangen. Dit moet toch iets zeggen over de degelijkheid van Bosch. He besloten weer een Bosch wasmachine terug te kopen en heb veel vertrouwen met deze nieuwe machine. Een degelijke ommanteling en robuuste uitstraling. Machine doet wat hij moet doen en moet zelf nog even wennen aan de vele mogelijkheden die op deze machine aanwezig zijn. Had niet anders verwacht van Bosch.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed overzicht
  • Robuuste uitsraling
  • Wast perfect
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Beliën 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer mooie en gemakkelijk bedienbare machine

Algemene score

9,0
Een geweldige machine,is de prijs dubbel en dwars waard.De machine doet wat wordt beloofd.
Zeer gemakkelijke bediening,en maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • de prijs
  • de eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daantje 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie machine, bijna geluidlos, veel programma's, zeer zuinig in water en energieverbruik. Grote deur, handig display waarop je alle gegevens van je ingestelde programma kunt zien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KViniegra 05-09-2017

Uitstekend, heel handig, en zuinige wasmachine.

Algemene score

10,0
De gebruikershandleiding is niet duidelijk. Daarom is het niet zo makkelijk om in het begin te weten wat de beste manier is om de wasmachine op de correcte manier te gebruiken zonder iets kapot te maken. En de katoen functie is alleen te combineren met de voorwas, ik persoonlijk vind dat niet zo handig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

pbies 23-06-2017

Gewoon prima

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor een klein huishouden. Veel opties en keuzes en makkelijk in gebruik. Zeer stille machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Anastasia 07-06-2017

Full of handy programmes and options

Algemene score

10,0
I am very happy with this machine. Works quiet, wide range of programmes, temperatures, etc. Fits perfectly in my bathroom.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Pajo 20-05-2017

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Duidelijke gebruiksaanwijzing, direct en snel in gebruik genomen en zeker met de gewenste resultaten. Beste kenmerk Stil heel stil geweldig
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Co Belien 21-12-2016

Een schot in de roos

Algemene score

10,0
Wat een geweldige machine, wast voortreffelijk schoon en is bijzonder stil.Ongelooflijk voor deze prijs, heeft een zeer makkelijke bediening. Kan hem iedereen aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Theo 30-11-2016

Mooie rustige machine

Algemene score

8,0
Eerste gezicht prima apparaat, hopelijk voor een lange tijd wassen.
Vorige Bosch helaas na 6 jaar trommellagers defect terwijl ik maar een
of twee wassen draai per week, machine rijp voor de sloop.
Toch weer voor een Bosch gekozen, stom?!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Lotte 10-09-2016

Hele goede wasmachine

Algemene score

8,0
We hebben deze wasmachine nu een week, en zijn er erg tevreden over. Op aanraden van onze monteur hebben we een Bosch gekocht. De prijs-/kwaliteitverhouding is erg goed. De wasmachine is erg stil en heeft een goede keuze aan programma's. De was komt er heerlijk fris uit. Kortom, we zijn er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

ajguitoneau 08-09-2016

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
De machine voldoet aan de verwachtingen en eisen die ik voor ogen had bij het kiezen van een nieuwe wasmachine. Geluid en programma duur zijn prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

jeen de vries 24-06-2016

prima

Algemene score

10,0
Kan geen negatieve punten vinden.
+ punten:
apparaat is eenvoudig in bediening,
heeft veel programma mogelijkheden;
zeer stabiel,
weinig geluid,
instelbaar toerental centrifuge.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Fabulousssfabb 03-05-2016

Top en mooi!

Algemene score

10,0
Graag wilde ik een set van het zelfde merk, veel rond gekeken maar bij Bosch vond ik een mooie set, makkelijke knoppen en duidelijke functie's. Erg tevreden zowel over de wasmachine als de condensdroger. Vooral de uitgestelde start is een topper.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer