Bosch WAB28262NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wil 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Korte wasprogramma's en zuinig met energie.

Algemene score

8,0
Ik vond deze machine op internet van Bosch, ik heb al de reviews gelezen en heb voor deze machine gekozen, ik heb hem bij Veilig Kopen gekocht daar was hij het voordeligste kwam uit op een bedrag voor aansluiten en afvoeren oude machine op 353,90 scheel heel veel met de duurste in het rijtje..ik heb een goeie machine voor weinig geld...

Pluspunten

  • zuinig
  • veel programma's
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KViniegra 05-09-2017

Uitstekend, heel handig, en zuinige wasmachine.

Algemene score

10,0
De gebruikershandleiding is niet duidelijk. Daarom is het niet zo makkelijk om in het begin te weten wat de beste manier is om de wasmachine op de correcte manier te gebruiken zonder iets kapot te maken. En de katoen functie is alleen te combineren met de voorwas, ik persoonlijk vind dat niet zo handig!
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

willy ottevanger 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing.Top machine !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Direct de machine in gebruik genomen.Dit wordt weer een artikel waar ik als 70 jarige heel blij van wordt!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid Rijnshoeven 23-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Laatste Bosch na bijna 15 jaar moeten inruilen voor deze nieuwe. Wat mij het meest bevalt zijn de verschillende programma's die maken dat je de niet zo vervuilde was in een zeer korte tijd kan wassen. Duidelijke display met alle belangrijke informatie. Erg blij mee!!!!!

Pluspunten

  • veel programma's
  • het eco en speed programma
  • zeer stabiel met centrifugeren

Minpunten

  • gebruikaanwijzing is matig
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John Rodenburg 31-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede vormgeving en bijzonder stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb bijna 20 jaar lang met een Bosch machine gedaan waarvan alleen de koolborstels ooit zijn vervangen. Dit moet toch iets zeggen over de degelijkheid van Bosch. He besloten weer een Bosch wasmachine terug te kopen en heb veel vertrouwen met deze nieuwe machine. Een degelijke ommanteling en robuuste uitstraling. Machine doet wat hij moet doen en moet zelf nog even wennen aan de vele mogelijkheden die op deze machine aanwezig zijn. Had niet anders verwacht van Bosch.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed overzicht
  • Robuuste uitsraling
  • Wast perfect
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daantje 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie machine, bijna geluidlos, veel programma's, zeer zuinig in water en energieverbruik. Grote deur, handig display waarop je alle gegevens van je ingestelde programma kunt zien.
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Beliën 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer mooie en gemakkelijk bedienbare machine

Algemene score

9,0
Een geweldige machine,is de prijs dubbel en dwars waard.De machine doet wat wordt beloofd.
Zeer gemakkelijke bediening,en maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • de prijs
  • de eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 30-11-2016

Mooie rustige machine

Algemene score

8,0
Eerste gezicht prima apparaat, hopelijk voor een lange tijd wassen.
Vorige Bosch helaas na 6 jaar trommellagers defect terwijl ik maar een
of twee wassen draai per week, machine rijp voor de sloop.
Toch weer voor een Bosch gekozen, stom?!
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

EvdLinden 18-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Teleurgesteld

Algemene score

4,0
Deze wasmachine gekocht vanwege de goede reviews maar wat n tegenvaller. Oke, hij is zuinig, geluidsarm. Echter bij een kort programma komt de was er erg nat uit omdat het aantal omwenteligen max 800 bedraagt. Bij het gewone wasprogramma is dit 1400. Nu moet ik steeds als het korte wasprogramma klaar is nog een keer extra centifugeren.
Spijt dat ik hem gekocht heb
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

pbies 23-06-2017

Gewoon prima

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor een klein huishouden. Veel opties en keuzes en makkelijk in gebruik. Zeer stille machine.
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Co Belien 21-12-2016

Een schot in de roos

Algemene score

10,0
Wat een geweldige machine, wast voortreffelijk schoon en is bijzonder stil.Ongelooflijk voor deze prijs, heeft een zeer makkelijke bediening. Kan hem iedereen aanbevelen.
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fabulousssfabb 03-05-2016

Top en mooi!

Algemene score

10,0
Graag wilde ik een set van het zelfde merk, veel rond gekeken maar bij Bosch vond ik een mooie set, makkelijke knoppen en duidelijke functie's. Erg tevreden zowel over de wasmachine als de condensdroger. Vooral de uitgestelde start is een topper.
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fuzzy 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAB28262NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Bosch, net geïnstalleerd, draai nu een wasje , A+++ label eenvoudig in gebruik. e Ik hoop er lang gebruik van te kunnen maken, 10 jaar garantie op motor, 10 jaar garantie tegen roest, 2 jaar fabrieksgarantie, eenvoudig in gebruik , energiezuinig.
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super wasmachine voor kleine huishoudens. Keuze uit eco-programma en snel programma. Daarnaast maakt de wasmachine aanzienlijk minder geluid dan mijn vorige.

Pluspunten

  • Eco-programma
  • Snel programma
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 02-06-2018

een fijne machine zou het aan ieder aanraden

Algemene score

10,0
ik vind het een makkelijke machine mijn vrouw doet de was maar ik zou het ook kunnen zo eenvoudig is de bediening
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frans 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel wasmachine voor weinig geld

Algemene score

9,0
Voor niet al te grote huishoudens is deze Bosch wasmachine werkelijk een uitkomst. Energiezuinig en dat voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Prijs

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor deze Bosch wasmachine hadden we een Indesit, die al na twee jaar stuk ging. Hij maakte zo'n lawaai dat we hem de straaljager gingen noemen. Dus ben ik super blij met deze wasmachine die echt fluisterstil is.

Pluspunten

  • fluisterstil
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HPaulich 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mogelijkheid voor kleine wasjes. Tijd in te stellen en ook uit te stellen. Superhandig. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bosch geeft nog eens gratis 10 jaar garantie op roestvorming en motordefecten. Erg blij mee!

Pluspunten

  • uit te stellen tijd
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • nog te kort in gebruik om te zeggen
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote wasjes, kleine wasjes van kort ( 15 min) tot Lang , alles kan, aart spoelen en apart centrifugeren, het zit er allemaal op. Ben er super tevreden mee .
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anastasia 07-06-2017

Full of handy programmes and options

Algemene score

10,0
I am very happy with this machine. Works quiet, wide range of programmes, temperatures, etc. Fits perfectly in my bathroom.
Geschreven voor: Bosch WAB28262NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews