Zanussi ZWF81463W - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
78 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Radarkompas.nl 06-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Na 1 jaar wasmachine kapot.

Algemene score

8,5
De printplaat is onlangs stuk gegaan en valt netjes onder de garatie van 2 jaar lang.
Is gerepareerd door de fabriek want bobshop is failliet gegaan.

Netjes opgelost en tot nu tevreden ondanks er een probleempje was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gustaf 05-07-2016 Product maand in bezit

was kreukt enorm en slijt

Algemene score

6,0
Ik was niet tevreden over deze wasmachine , ten eerste staat dat er 8 kilo ingaat dat is echt niet zo , de proggamma,s doen erg lang , het kreukt enorm , ik vond ook dat de was niet wit wordt en snel de was laat slijten , het is natuurlijk maar een licht 50 kilo en goedkoop machintje , ik heb hem weer op laten halen , en er een miele voor laten plaatsen , die wast wel wit en kreukloos, en slijt mijn kleding niet

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Verkerk 28-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Grote Trommel, Goede programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele goede wasautomaat. Heel fijn voor een gezin van 5. Grote trommel en erg goede programma's. Je kan zien hoelang je was nog duurt.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Fijne programma's
  • Tijds indicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Smit 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goede machine voor meer persoonshuishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fraaie wasmachine met tal van mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs.
Duidelijke programma toetsen, met snelwas mogelijheid
De laaddeur is groot, dit vergemakkelijkt het laden van de wasmachine enorm, en er kan een makkelijk programma geselecteerd worden voor snelle was.
Mooi digitaal uitleesvenster
Zeer gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Ruime laaddeur
  • Snelwas knop
  • Duidelijk digitaal venster
  • Zeer stil
  • Zuinig in watergebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.Mohlmann 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is stil en werkt zoals je verwacht van een goede machine. De was komt er lekker fris en schoon uit en de machine is ook makkelijk te bedienen. Prima keus voor het geld!

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in de bediening
  • grote vulcapaciteit
  • schone was
  • programma's goed aan te passen aan eigen wensen

Minpunten

  • nog niets ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hilde Kist 06-09-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote wasmachine, veel programma's en erg gebruiksvriendelijk. Past zelf het programma aan bij minder was, stille machine

Pluspunten

  • Stil
  • gebruiksvriendelijk
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cornelis 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

ZANUSSI NOG STEEDS TOP!

Algemene score

9,8
Ik gebruik al sinds tientallen jaren Zanussi wasmachines en ik ben uiterst tevreden. Vandaar dat mijn laatste keuze weer is gevallen op dit merk. Vooral de grote trommel van mijn laatste aanschaf is een pre.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.R. 18-05-2016 Product paar dagen in bezit

Kleine wasjes Grote wasjes

Algemene score

8,6
Het wasresultaat is prima en met de omvang van de trommel kan er voldoende in terwijl het toch een compacte wasmachine is qua vorm. Helemaal blij met mijn nieuwe aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boer 1968 21-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
De Wasmachine is door vergelijken en de prijs door ons gekozen.

De 8 kg vulling gaf de doorslag omdat we ook de dekbeden en de kleden van de honden makkelijk konden wassen. De eerste weken ervaringen zijn uitstekend.

Machine bepaald zelf de uiteindelijke wastijd en watergebruik afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed. Dit scheelt dus water en stroom.

De wasmachine gekocht bij webwinkel Bobshop (goedkoopste) op zondag rond 16:00 uur, de machine werd maandag begin van de middag afgeleverd. Netjes naar zoler gebracht en de oude machine werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franky89 11-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Machine ziet er goed en degelijk uit.
Alle aansluit slangen zitten bijgeleverd en is makkelijk te installeren.
Genoeg programma's en het is ook makkelijk dat je de was tijd kan verkorten.
En dit allemaal voor een ongelofelijke lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Juiced 13-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Door de grote opening is het makkelijk om de trommel te vullen, je hebt een eco wasoptie dus het is erg duurzaam en de resultaten zijn precies wat je van een wasmachine wilt verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Til74 24-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Perfecte wasmachine, mooie grote deur dus makkelijk in en uit laden !
Kinderslot ...ideaal !!!
Tijd aanduiding van het programma is heel fijn !
Snelle knop voor snel resultaat.
Energie zuinig.
Het was resultaat is top
Tip toetsen werken prima en maakt de machine modern

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost00122 21-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Duidelijk display, makkelijk te gebruiken, goed apparaat, wasresultaat is zoals altijd goed en overall een goede machine voor een perfecte prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radulescu 14-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima verhouding prijs/qualiteit.Wast goed, centrifugeert ook prima, maakt wat lawaai maar niet te veel.Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wonk48 10-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Wasmachine is erg stil.Wat een verschil met de oude.
mooi design en de trommel is groot.Het instellen is makkelijk en overzichtelijk. Veel keuze uit programma's.
prima koop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.E.Spits-Spijker 01-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heel stille machine, echter de eerste was katoen ECO op 60 graden doet er 4 uur over .Dit is wel erg lang.

N.Spits emailadres n.spits9@upcmail.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Corner54 22-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Wij hebben de wasmachine nu een maand en zijn ontzettend tevreden.
Er gaat 8 kg was in en een voordeel is de grote deur.
Tijdens het wassen is de machine stil.
Het aantal wasprogramma's is meer dan voldoende voor ons.
Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rooytje72 13-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Machine gekocht n.a.v. reviews. Bij winkel was een goede beschrijving. Vaker een wasmachine gehad van zanussi naar tevredenheid. Meerdere goed te gebruiken programma's. Centrifugeren is naar behoren. Goed wasresultaat. Overzichtelijk bedieningspaneel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

wieringa1967 07-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
De opening's deur is mooi groot en 8 kilo wasgoed weg werken in 1 keer bevalt prima.
Toetsen gaan makkelijk en wat ook Geweldig is hij geeft een signaal als hij klaar is, maar even later schakelt de wasmachine zich helemaal uit, dus moet je weg en hij doet nog een half uur voor programma afgelopen weet je zeker dat hij zich geheel uitschakelt.
wasprogramma van 3 uur zet je op SNEL is het 150min.
ik vind hem alleen een beetje gieren bij centrifugeren, maar met wassen is dit niet aan de order.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jomel123 05-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het plaatsen ging niet soepel omdat een stelpootje afbrak (plastic).
Het is volgens mij beter om deze stelpootjes in metaal met een contramoer te maken.
Voor de rest een prima machine met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>