Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung WW80H7600EW/EG

8,9 Lees 268 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 268 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

blommers39 25-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

3,8
ze hebben zich niet bepaald aan de garantie gehouden
Samsung had hun site niet op orde en wat een mega probleem
om garantie te krijgen. Het is een mooi toestel om te zien en daar heb je het ook echt mee gezegd, voor mij nooit geen Samsung meer, het heeft mij een hoop geld gekost aan telefoonkosten om de garantie voor elkaar te krijgen verder heb ik nog geen bevestiging gekregen of garantie bewijs, zelfs niet na bijna een jaar. Ook is de helpdesk ondeskundig en kan het personeel amper nederlands. Of zeer gebrekkig waardoor communicatie moeilijk is, soms zelfs het gevoel dat ik hun helpdesk ben en het zelf nog beter weet. Nee Samsung is echt een merk waar ik niks meer van wil weten.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marcohofmans 05-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,0
Na 5 maanden heb ik het helemaal gehad met deze wasmachine! Slechtste service sllertijden, voor mij nooit meer een samsung, de deur is van kunstof erg krasgevoelig, garantie is waardeloos, voor deze prijs heb je een betere wasmachine van een ander merk, kijk u niet stuk op het design , alle recenties hier zijn kort na aankoop geplaatst, kijk liever naar mijn recentie ik heb de wasmachine al een half jaar, ook de garantie is moeilijk te regelen met samsung, nu na 6 maanden helpen ze me nog niet met deze waardeloze wasmachine! Pas op!! Koop deze wasmachine niet! Kijk niet na het desighn laat u niet gek maken door een mooi uiterlijk!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

GM 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Deze wasmachine een paar dagen in het bezit. Tot nu toe zeer tevreden over de wasresultaten. Machine heeft veel mogelijkheden en is makkelijk in gebruik. Leuke bijkomstigheid is dat de machine er ook mooi uit ziet. Qua duurzaamheid nog weinig over te zeggen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
petra 18-04-2016

Ik zie nergens iets over de openstand van de deur
ik heb er een maar de deur blijft niet op een kier dus onhandig hoe is het met jouw deur. je moet hem kunnen luchten zonder dat hij wagenwijd open staat

Reageer

kale 16-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
super machine
was perfect schoon ook op koude temperaturen.
20 graden

piepjes en muziekje vindt ik irritant maar kant je uitzetten.
superstil en zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Wasmachine pas 2 dagen in bezit. Wast voortreffelijk. Fluisterstil en zeer goed resultaat. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 22-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Mooi, wast schoon, wandelt bij centrifugeren dekbedovertrek

Algemene score

8,0
De machine ziet er mooi uit en wast goed schoon. Een minpunt is de onstabiliteit bij het centrifugeren. Ik heb hem nu 15 maanden in bezit en zojuist de tweede nieuwe deur gekregen. Beide keren beschadigd door een onbalans. Eerste keer is er een sok tussen de trommel en de rand gekomen (dus nu alles maar in wasnetjes), ditmaal was de oorzaak een lits-jumeaux overtrek.
Deze had ik gecentrifugeerd op 1400 toeren, dat vlgs de monteur te hoog is, Samsung geeft 800 aan. Zie 's winters zo'n loodzwaar, drijfnat overtrek maar eens ergens op te hangen zonder dat het uitlekkende water schade aanricht. Laat staan dat je het wilt drogen in de droger. Je bent uren bezig. Niet echt energiebesparend! Minpunten bij de programmakeuze zijn dat het programma dat speciaal voor dekbedden bedoeld is, maar tot 40 graden gaat (niet geschikt voor allergische mensen die op 60 moeten wassen) en dat het programma "dagelijkse was" vlgs mijn eerste monteur zo niet gezien moet worden. Die moest ik niet zo vaak gebruiken (bij de eerste storing werd het water niet weg gepompt oa door een overvloed aan schuim (en de sok). Het programma, zei hij, was eigenlijk fout vertaald uit het Engels en was eerder bedoeld om de was af en toe op te frissen.
De service van Samsung is wel uitstekend. beide keren vlot en zonder problemen hersteld!

Pluspunten

  • wast schoon
  • supermooi om te zien

Minpunten

  • onstabiel met centrifugeren lits-jumeaux dekbedden
  • katoen programma duurt bijna 3 uur
  • alle kleine items moeten in wasnetje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Silvia 31-05-2017

Ik gebruik de machine nu circa 3 jaar Raam en de grijze band zijn al vervangen in het begin. Bij mij komen zelfs bh's klem te zitten en scheuren hiervoor een speciaal een wasbol aangeschaft die op zijn beurt al deels afgesleten is door tegen het Raam te komen tijdens centrifugeren. Maanden ging het wassen nu goed tuit ik vanavond de machine opende en er een nike trainingsbroek ut wilde halen waarvan de pijp kapot gereten was. Zelfs de rits is kapot getrokken. Mogelijk dat de pijp tussen het raam en de band gekomen is. Er is al zoveel was kapot gegaan maar toch haar ik morgen maar weer bellen. Al weet ik nu al dat het toch aan mij ligt ipv an de machine. Dan te vol dan verkeerd programma ze vertragingen van alles maar aan de dure machine ligt het niet.... Pfff. U heeft gelijk moedeloos wordt je van zoiets...

Reageer

Yvonne 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super machine

Algemene score

10,0
Ben echt super blij met deze aankoop. Super grote deur, makkelijk menu, eco vriendelijk. En een mooie machine om te zien.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Makkelijk menu
  • Eco

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 19-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
ik ben zeer tevreden. Deze wasmachine heeft een extra grote deur. waardoor het heel gemakkelijk is om de was erin en eruit te halen. Daarnaast vele wasprogramma's die je ook weer specifiek naar je eigen wensen kunt aanpassen kwa tijdsduur en extra spoel ect ect.

verder ben ik heel tervreden over hoe stil hij is. maakt nauwelijk geluid. alleen bij het centrifugeren op 1400 toeren hoor je hem een beetje. Het display is heel gemakkelijk te bedienen. Het wijst zich vanzelf uit. Design prachtig. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe wasmachine, en mijn kleding ook!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Owen 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Op basis van goede ervaringen van familie, de goede reviews en energieresultaten van deze machine, gekozen om deze aan te schaffen. Ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. De was voelt erg droog aan na het wassen, wat erg fijn is want dan hoeft mijn droger weer wat minder hard te werken :-)

De machine ziet er erg mooi uit....en ja...ik ben er blij mee. Omdat ik hem nog maar net heb, kan ik over de duurzaamheid weinig zeggen. Er wordt wel 10 jaar garantie op de motor gegeven en ook de machine van mn familie, die zo'n zelfde motor heeft draait alweer wat jaartjes zonder problemen. Dus ik heb er wel vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Samsung wasmachine WW80H7600EW 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Mooie machine met grote vulopening en handige verlichting in de trommel. Wast muisstil en veel keuzeprogramma's die je zelf ook nog kan aanpassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eurtjuh 29-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super fijne en gemakkelijke wasmachine. Machine beschikt over een grote duur zodat alles er gemakkelijk inpast, zoals gordijnen etc. Het was resultaat is super en daarbij is hij nog een zuinig en stil.
Zeer geschikte wasmachine voor een gezin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 16-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Tot nu toe, prima wasmaschine, veel mogelijkheden en functies op een makkelijk te bedienen ledscherm. Daarnaast is het een prachtig vormgegeven product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3olo 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Simpel gezegd is de wasmachine in vergelijking met andere vergelijkbare producten, zijn geld zeer zeker waard. Verder doet die gewoon wat je van een wasmachine kunt verwachte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marlies 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ben super blij met mijn machine. Goed wasresultaat en het design is ook mooi. Naast goede wasresultaten (tot nu toe) ook nog een sieraad in de bijkeuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
In een woord een wereldwasmachine. Maakt nauwelijks geluid vooral opvallend bij het centrifugeren. Makkelijke bediening wast erg schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Melkert 02-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Duurzaamheid weet ik nog niet, maar je hoort de wasmachine echt niet, ik hoor hem net zo hard als ik de wasmachine van de buren hier in huis hoor, zelf centrifugeren hoor je niet. wanneer hij te vol zit geeft hij een fout code zo kan je nooit te veel in de machine doen. Er zit een knop op dat je voor een paar minuten een licht in de trommel hebt als hij draait. En op 20 graden wassen en toch een schone was fantastisch gewoon, de pen die ik per ongeluk in de was had laten zitten was niet eens gaan lekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blommers39 19-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,2
bh bandje brak af en is op de 1 of andere manier nergens meer te vinden. Verder garantie was heel moeilijk te regelen, cash back ook moeilijk te regelen. Kortom voor mij nooit geen Samsung meer.
zoiezo zitten er onervaren maffe medewerkers bij de helpdesk.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Sedat Ireloy 18-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Combinatie van mooi design en was kwaliteit in een apparaat.
Een apparaat die vergeleken met de vorige die wij hadden wel doet wat jij belooft qua wassen.
Te kort in bezit om te oordelen over duurzaamheid maar wel benieuwd naar de eindafrekening van de stroom provider omdat het een A+++ model is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 10-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
De machine is overzichtelijk en makkelijk te bedienen, grote vulopening, door middel van lichtjes aan de bedieningsknoppen zeer duidelijk, zeer geruisloze machine !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Denise 06-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Mooie vormgeving van de wasmachine, maar het gaat uiteindelijk om het wasresultaat en dit is ook goed. de machine is verder gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews