Samsung WD806P4SAWQ - Reviews

8,5 Lees 90 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energiekosten per jaar
0 euro
Energiebesparing
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 90 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SJ 01-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,6
Deze was-droogcombinatie was een enorme miskoop, hij is al na anderhalf jaar met het grofvuil meegegaan. Ten eerste: De droogfunctie is supertraag. Wil je de was echt droog hebben, dan is de droger 5 tot 6 uur bezig, en echt niet maximaal beladen. Dat kan nooit energiezuinig zijn. Onze vorige was-droogcombinatie deed hetzelfde in 2 uur tijd. Wassen ging het eerste jaar wel prima, maar daarna werd de was ineens niet meer schoon, ook niet bij hoge temperaturen. Van de Samsung-helpdesk moet je het dan niet hebben, je blijft met ze bellen en ze proberen je aan het lijntje te houden tot de garantietermijn verlopen is. Superslechte service! We hebben het ding nog binnen de garantieperiode weggedaan, zonde van het geld. Geen Samsung meer voor ons!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Arjenbeek 23-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heb de wasmachine nu paar dagen in gebruik. De was is goed schoon alleen het drogen is niet super. Dat had beter gekund. En kan aan mij liggen maar het stof van het drogen dat blijft in de deur zitten? Heb nog niet iets gevonden waar die dat in een filter opslaat of zo. Maar in het algemeen wel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Anita_Klaassen 26-10-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Was is niet altijd droog als je deze uit de droger haalt. Wasresultaat is erg goed. Drogen kan beter. Wat wel een pluspunt is, is dat de wasmachine heel erg stil is, in tegenstelling tot eerdere wasmachines die ik in bezit heb gehad.

Al met al erg tevreden met deze compacte wasdroogcombi.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Tennie 28-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Gemiddeld een 7.3. Dit lijkt op zich laag, ten opzichte van de gemiddelde 8.8. Dit komt omdat ik het wel enigszins vergelijk met een wasmachine en een aparte droger(zoals ik dat hiervoor had).

Ten eerste de bediening, dit gaat zeer gemakkelijk, in een paar klikken heb je alles wat je wilt bereiken en het is zelfs zonder gebruiksaanwijzing intuïtief genoeg (behalve de droogfunctie) om tot een goed resultaat te komen. De droogfunctie vergt wel het enig doorspitten van de gebruiksaanwijzing. Als je gewoon de knop drogen indrukt om na het wassen je wasgoed gelijk te drogen, kom je 9 van de 10 keer bedrogen (of eerder ongedroogd :P) uit.
Want ik heb 2 wasjes gedraaid die direct in de droger konden. Toen ik eenmaal de was eruit haalde, was de was gewoon nog nat (niet doorweekt, maar wel zeer vochtig en natte plekken).
Na het raadplegen van de gebruiksaanwijzing, zag ik dat je de knop 'drogen' een paar keer in kunt drukken, om zo wat meer tijd voor het drogen erbij te doen. Dit is dan ook 9 van de 10 keer nodig (helemaal bij handdoeken).
Werking: kies eerst de wasprogramma die je wilt, klik daarna een aantal keer op drogen (tot je kan kiezen hoe lang het drogen mag duren), dan kies je (zeker voor handdoeken) een uur extra). Dan zal de was er kurkdroog uitkomen.
Nu komt het volgende natuurlijk, daardoor duurt de wasmachine (die er eigenlijk al lekker lang over doet), er nog een uur langer over (gemiddeld 5,5 uur). Dit komt natuurlijk omdat het een alles in 1 machine is, die beide moet kunnen, dit is bijna niet beter te krijgen(dat zie je bij alle combi's).

Als je Samsung dit kan vergeven, is het een super wasmachine, die stil is, de was goed wast, weinig geluid maakt (in vergelijking met mijn koolborstelmotor Miele wasmachine en droger)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Richelleke 26-12-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,8
Ben ik de enige die doodongelukkig is met dit ding? Wassen en drogen van een trommel die ongeveer voor een derde gevuld is duurt 4 tot 5 uur?? Dan praten we over bijv. 2 handdoeken, een theedoek, een keukendoekje, een shirtje, een legging en een onderbroek.. 4 tot 5 uur!

Doe ik NET iets teveel was in de trommel dan komt de was er vochtig uit.. Zelfs al lijkt de was droog dan komt er altijd nog wel een handdoek of iets dergelijks vochtig uit. Ik gebruik meestal het programma 'dagelijkse was' in combinatie met 'kastdroog' drogen.. Centrifugeren op 1400 toeren is niet bij alle programma's mogelijk. Ook weer zoiets..

Een volle trommel wassen is er echt niet meer bij. Dan zou 'ie 10 tot 15 uur aan het drogen zijn.. Ik MOET nu iedere dag een was draaien.. Een paar dingetjes die dan 4 tot 5 uur later vaak nog vochtig uit de trommel komen.. Lakens wassen stel ik nu zo lang mogelijk uit, omdat ze er altijd vochtig uit komen.. Spijkerbroeken komen er ook niet 'mooi' uit. Heb ze voorheen (condensdroger) nooit hoeven strijken, maar nu wel.

De pluizen die in de rubberen ring terecht komen moeten worden verwijderd voordat de was uit de trommel gehaald wordt. Ik doe dit met een vochtig doekje anders lukt het niet.. Vandaar een 4 voor gebruiksgemak.

Het stille vind ik ook erg tegenvallen. Wassen en centrifugeren doet 'ie wel stil, maar tijdens het drogen staat 'ie continu te pompen (?) en dat dan URENLANG. Irritant gewoon.

Ik vind de SAMSUNG WD806P4SAWQ echt een drama en hoop er binnenkort een condensdroger bij te kunnen kopen. Had daar niet op gerekend! Wassen doet 'ie wel goed trouwens.. Misschien een leuk ding voor studenten of alleenstaanden die nooit en wasdroger hebben gehad, maar voor 2 personen laat staan een gezin een nachtmerrie.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
pbraham 19-12-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Good for 2 weeks, then stopped working. No reply to my email from Samsung.

I called them, and they agreed to send an engineer, in eleven days from now.

If I had no problems with the machine I would say it's very good. BUT... broke down in 2 weeks and poor customer service mean I would not recommend Samsung.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Mandy1980 20-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Was-droogcombinatie bevalt tot nu toe prima!
Heb nu meer ruimte in het washok.
En er zit genoeg wasmogelijk heden op,wat ik erg kan waderen,groetjes Inge.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
paulusdeman 15-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
een perfect ding met heel er veel mogelijkheden.

alles is goed in te stellen met een duidelijk en overzichtelijk display

alleen hoe de was goed te drogen is nog in test fase. vond dat het droog programma er erg lang over deed 4,5 uur. nu aan het proberen met een korter droog programma en hopen dat het resultaat net zo goed is.

ben zeer tevreden en bovendien wat ook erg belangrijk is hij is heel erg stil. zelfs met centrifugeren!

ideaal zo'n was droog combi. vooral als je weinig ruimte hebt als ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
jjhh1979 11-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een erg stille wasdroogcombinatie. Veel mogelijkheden, zoals een timer, of de Air Wash functie. Wassen en drogen doet hij goed, maar het drogen duurt wel wat lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nuldertien 10-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
De paar keer dat ik hem gebruikt heb is me prima bevallen. Vooral de korte wasjes en het opfrisprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Oos44 09-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De was-droogcombinatie is erg stil en is echt iets van deze tijd. De instelmogelijkheden voor het wasprogramma zijn makkelijk te doen en lekker persoonlijk in te stellen. Ik wordt er blij van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Kokshoorn 07-11-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Super Blij met de ECO Bubble wasmachine van Samsung... lekker stil met centrifugeren. Heel veel programma mogelijkheden en super zuinig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E. Bekkers 07-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Aansluitend aan het wassen kan het drogen worden gestart. De was komt heerlijk fris en droog uit de machine. De mogelijkheden zijn groot, je kunt kiezen om het drogen direct te starten na het wassen maar ook om niet te drogen of later het droogproces te starten. Ook was welke niet in deze machine is gewassen kan dus gedroogd worden. De mogelijkheden in de keuze voor zowel het wassen als het drogen zijn zeer uitgebreid. Dit verwacht je niet met slechts een paar knoppen op het apparaat. Je kunt alle droogfuncties welke je normaal op een aparte wasdroger hebt gebruiken. Daarnaasst is het heel gemakkelijk om je eigen favoriete wasprogramma's in te stellen welke afwijken van de standaard programma's in het apparaat. Deze programma's worden opgeslagen en kun je makkelijk opnieuw gebruiken. Het instellen en bedienen van het apparaat is heel simpel en kan niet mis. Het apparaat bepaald zelf de was en droogtijd. de vormgeving van het apparaat is niet bijzonder echter wel zeer functioneel. Wat betreft duurzaamheid, kan ik nog geen oordeel vormen daar ik het apparaat slechts sinds enkele dagen (7 dagen)in gebruik heb. Daar ik een cijfer moet toekennen voor duurzaamheid heb ik een 1 gekozen (had ook 10 kunnen zijn). Met het draaien van 8 wassen, in deze korte periode, welke allen ook gedroogd zijn, zijn mijn ervaringen met het apparaat heel goed. De reden waarom ik dit apparaat heb gekocht is heel simpel: minder ruimte nodig voor hetzelfde resultaat(1 ipv 2 apparaten).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Slecht
Coelers 06-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb deze wasdroogcombinatie nu een week. Wat een verademing na mijn Indesit machine. Die het maar 3 jaar heeft volgehouden. In een huishouden van 2 personen. Nu iets meer geld uitgegeven en ik weet nu al dat het een goede koop is geweest. Wat een prachtige machine. Ik als man kan nu ook de was doen door de simpele bediening en kleine handigheidjes zoals een aanduiding van de maximale hoeveelheid wasmiddel in het wasmiddellaatje. "Een man kan de was doen ;)" . Wel raad ik aan dat als je de was snachts draait je het geluid uit zet. Dit omdat hij na afloop van het programma een flinke "beltoon" afspeelt op een vrij hoog volume. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fred Bolland 06-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Zeer goede wasmachine. Zuinig in energiegebruik. Enorm handig in gebruik. een echte aanrader. Maakt weinig geluid de was is echt schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Enoda1 06-11-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Superr stillll
Looks good, child lock, switches off by itself
self-program
Mine did not come with a container for liquid soap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Vasje72 04-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
In principe een prima apparaat maar helaas bleek ook bij ons de slang met waterstop reden voor een foutcode die alleen op te lossen bleek met het vervangen van deze slang door een standaard (bouwmarkt)type zonder waterstop. Dit probleem komt helaas vaker voor.
Nu twee weken later blijkt ook het warmte-element niet meer te functioneren waardoor het apparaat na 15 minuten stopt met werken en een foutcode aan geeft.
Vandaag de Samsung helpdesk gebeld en werd uitstekend geholpen door de medewerkster. Over enkele dagen komt de monteur langs mét een nieuwe waterstop.

Tussen deze twee probleempjes door bevalt de was/droger ons uitstekend. veel muzikale alarmpjes en ook bij het centrifugeren is het geluid heel goed te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Michello66 03-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De was komt er heel schoon uit. Als je je houdt aan het gewicht van de droger is alles ook keurig droog. Daarbij geeft hij ook zelf al wasprogramma's aan wat ook zeer handig is. Het grappigste is het melodietje wat je krijgt als hij klaar is. Daar wordt je erg vrolijk van :-). Maar zeer goede was/droogcombi. Geen klachten over. Duurzaamheid kan op op dit moment nog niks over zeggen want ik heb hem net

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bblaauw 03-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Mooie machine en makkelijk te gebruiken, het grote gat is ideaal om grote dingen te wassen als dekbedden, machine maakt een rustig geluid prima voor in de keuken. De machine is iets dieper dan onze vorige machine houd hier rekening mee. Veel programma's voor wassen maar ook voor drogen. Lang en kort van 15C tot kookwas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
D.Burg 01-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
blij met mijn nieuwe Samsung was/droog combi. met veel mogelijkheden: korte was van 15 min. en Air was.
makkelijk te bedienen. 'k hoop hier lang gebruiksplezier van te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews