Beko WMB 71413 LM - Reviews

8,8 Lees 60 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 60 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

etimmerman27 19-03-2016 Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Algemene score

8,2
Goede wasmachine voor een scherpe prijs.
Paar weken in bezit wast heel goed en genoeg en makkelijke mogelijkheden.
Ik zou hem weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
cabbie92 22-06-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,6
De prijskwaliteit van deze machine is top. Voor dat geld is het zeker een topper. en ook de vijf jaar garantie is super.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Sanel Rustemovic 27-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede prijs en garantie.De wasmachine is erg stil en ook erg zuinig!We zijn zeer tevreden.Het is gewoon een fijn machine en ik hoop dat we er nog lang plezier van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lils67 26-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,6
Wasresultaat is prima, voldoende mogelijkheden mbt de diverse wasprogramma's, bediening is eenvoudig en simpel uitgelegd in de handleiding, vormgeving is standaard= goed genoeg, duurzaamheid is nog niet bekend, want deze wasmachine heb ik sinds 7 februari 2013

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht
elsabaakman 26-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
prettige machine, weinig lawaai, veel mogelijkheden m.b.t. duur van het wasprogramma en temperatuur.
Centrigueren is max 1400 toeren, had ik graag iets hoger gezien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
mkuperus86 18-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Een topmachine aangeraden door Handel bij van Andel! Zeer makkelijk te gebruiken. Voldoende keuzes in programma's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Anneke Vervoort 03-03-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachine van een ander merk begaf het (al) na zes jaar. Ik heb nu een de BEKO WMB 71413 LM aangeschaft en ben zeer tevreden over de machine. De bediening is eenvoudig en er zijn erg veel programma's waaruit je kunt kiezen welke ook nog individueel aan te passen zijn. Op mijn werk, een bakkerij, hebben we ook een BEKO wasmachine en deze draait elke dag drie keer een trommel was weg. Probleemloos. Daarbij heb ik 5 jaar volledige garantie! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en kan de machine dan ook van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wybren Dijkstra 03-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
We hebben de nieuwe wasmachine van het merk BEKO nu bijna een week in huis en zijn zeer tevreden. Naast het fraaie uiterlijk is ook het innerlijk van de machine prima. De was komt er schoon uit, de machine heeft weinig lawaai (ook tijdens centrifugeren) en er zijn keuzes voor wasprogramma's te over. Naast de standaard wasprogramma's kun je ook nog dingen als aantal toeren centrifugeren zelf instellen.
Kortom een prima machine voor een goede prijs.
Kan nog niks zeggen over de levensduur maar met een garantie van maar liefst 5 jaar moet ook dat goedkomen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
atifparmaksiz 01-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
7 kilo wassen grote trommel en een nieuwe was methode door betere trommel.
Zeer zuinig energie klasse A+++
Makkelijk te bedienen.
Goede prijs en garantie..
Het is gewoon een goede machine en ik hoop dat we er nog lang plezier van hebben zonder problemen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
FAMHENDRIKS 28-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Vandaag nieuwe machine binnen gekregen, nadat onze oude het begeven had.
Meteen inhaalslag gemaakt van alle was die de afgelopen dagen was blijven liggen.
Fijne machine, genoeg opties en mooie prijs.
Hopelijk kunnen we ook hier de komende jaren weer zonder zorgen mee vooruit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
EllesvdA 28-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik vind het een hele gebruiksvriendelijke wasmachine. Je kunt veel verschillende programma's kiezen en deze makkelijk invoeren. De wasmachine is erg stil en ook erg zuinig! De vormgeving is strak en modern. Kortom een Zeer goede prijskwaliteit verhouding, waar voor je geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
ShirleyvP 28-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wat een machine. Hij doet wat je van hem vraagt en het resultaat is verbluffend. De duurdere merken kunnen hier nog iets van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jellina92 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Erg blij mee, maakt weinig geluid en heeft een mooie prijs. Ook blij met de 5 jaar garantie die erbij zit, bij andere merken is dit veel minder.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marjontje 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Erg zuinig maakt weinig geluid.
vele opties.
goed geholpen in de winkel.
Buren hadden ons dit wasmachine aangeraden. super

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
guidovc 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De wasmachine is een prima machine zoals o.a. fijne bediening. en een goed was resultaat.
We zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
n_vreeken 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goedkoop in aanschaf, zuinig in gebruik, veel wasprogramma's waaronder zelfcleaning en babyprotection programma. En dit alles met 5 jaar volledige garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
patrickvan den berg1974 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
zeer zuinig
makkelijk te bedienen
niet duur
het is gewoon een fijn machine en ik hoop dat we er nog lang plezier van hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ValerieMuijtjens 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Hele fijne machine voor weinig geld, zeker de 5jaar garantie is een fijn gevoel!
Heel makkelijk en duidelijk bedieningspaneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
elsreijnen 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een prettige machine.
Makkelijk in gebruik.
Wast schoon, grote vulmond.
Kortom prijs kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Haan1971 27-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De Beko WMB71413LM heeft een zeer gebruikersvriendelijk bedieningspaneel. Je kunt per wassoort ingeven op hoeveel graden en toeren je wilt wassen. Ik ben dus zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews