Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Miele WMG120 TDOS

8,1 Lees 94 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 94 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evert.bruinsma 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Een Miele wasmachine gaat lang mee. Eéns een Miele, altijd een Miele. Deze machine is de derde Miele wasmachine welke wij naar tevredenheid gekocht hebben. De vorige Miele wasmachine moest deed ongeveer 10-14 wassen per week draaien en was drie jaar geleden eigenlijk al aan technisch op. Nu hebben we gekozen voor deze machine vanwege het TwinDos systeem. Ook de grotere belading van 8 kg en de 1600 toeren in combinatie met het TwinDos systeem maakt de keuze eenvoudig. We hebben er wel de 8 jaar extra garantie bij gekocht. Geeft toch de komende 10 jaar een gerust gevoel.
Uitgestelde start hadden we op de vorige wasmachine ook al zodat hij ook later in de nacht op de nachtstroom zijn "wastruukje" kan uitvoeren. Omdat de machine lekker rustig en stil is hoor je hem niet, ook al staat hij op zolder. Energieverbruik op A+++ leidt er wel toe dat de wasbeurten enkele uren in beslag nemen maar dat hebben alle Wasmachines tegenwoordig.
De machine werd netjes afgeleverd met twee TwinDos patronen, een tegoedbon voor twee extra patronen en twee lege patronen waar je het persoonlijke vloeibare wasmiddel in kunt doen.
Het is even wennen aan de talloze instelmogelijkheden maar met de handleiding op schoot kom je daar prima uit.
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Schonewille 30-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Geruisloos maar was gaat stinken

Algemene score

2,0
Zowel bij twindos als zelfdosering gaat de was naar enige tijd (zuur) stinken. Zo erg dat de geur niet meer uit je kleding gaat. Ik heb hierover contact met Miele opgenomen (overdoseren van waspoeder was hun antwoord). Ik ben altijd tevreden over Miele geweest maar over deze aankoop heb ik spijt. Ik hoop dat Miele toch met een oplossing gaat komen.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Was stinkt
  • Programma's duren lang
  • Deur gaat na wasbeurt niet automatisch open
  • Duur
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Miele 20-09-2017

Beste meneer/mevrouw Schonewille, wat jammer om te horen dat de was na enige tijd niet lekker meer gaat ruiken. We zouden dit graag verder met u bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gegevens naar webcare@miele.nl te sturen zodat wij contact met u kunnen opnemen?

Alvast bedankt.

met vriendelijke groet,

Miele Webcare

Reageer

Jos 16-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Perfecte wasmachine, stil, duidelijke bediening, ook bij lage temperaturen een schoon resultaat.Minder strijktijd Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken.
TwinDos systeem is een uitkomst.
Duurzaamheid kan nog niet beoordelen.
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D. Olyerhoek 05-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Grote trommel, waterbesparend en energie zuinig

Algemene score

10,0
Deze miele wasmachine heeft een grote trommel en is energiezuinig en bespaard water. Er zitten veel keuze menu's op die ik veel gebruik. De honingraat trommel zorgt ervoor dat je kleding minder slijt. Ik ben super blij met deze machine.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Energiezuinig
  • Waterbesparend
  • Miele wasmiddel dmv flacons

Minpunten

  • herrie als hij gaat opstarten met centrifugeren
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Noura 31-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Duidelijk display. Makkelijk j n gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Miele apparaten zijn duur, maar ze hebben een langere levensduur en garanties. Wasprogramma's zijn makkelijk instelbaar.

Pluspunten

  • Schoon
  • Zuinig

Minpunten

  • Duur
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 24-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Stinkende twindos miele wasmachine

Algemene score

5,0
Na 30 jaar een miele wasmachine te gebruiken, waren wij toe aan een ander toestel. Wij zijn steeds zeer tevreden geweest over de kwaliteit van miele. Ik wilde mezelf trakteren op het nieuwste van het nieuwste. Heb ik mij dit al beklaagd! De eerst maanden was alles Ok. De was was proper en rook fris. Nadien kreeg ik last van een vieze geur. Deze is het beste te vergelijken met zure melk of zelfs met braaksel. Op het internet circuleren nog van deze klachten. Ik heb met de helpdesk van miele gesproken maar zij konden mij niet helpen. Ook de machine reinigingsmiddelen van miele bieden geen resultaat. De doseringen zijn ook al verhoogd maar nog steeds geen resultaat. Een technieker heb ik nog niet laten komen want volgens de klachten die ik hierover lees, brengt dit enkel kosten mee maar nooit een resultaat.
Ook als je andere producten koopt (persil,...) is er een klein beetje resultaat, maar de zure geur blijft altijd terug komen
Het is een dure miskoop en zal het iedereen af raden, beter een simpele machine kopen waar je zelf je producten toevoegd.
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Miele 02-08-2017

Beste Anja, wat vervelend om te horen dat dit probleem nog steeds niet is opgelost en dat er verder ook niks aan gedaan is. We zouden dit graag verder met u bespreken. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw gegevens naar webare@miele.nl te sturen zodat wij dit telefonisch met u kunnen bespreken? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Miele

Reageer

G. Koese 30-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Duurzame wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is duurzaam in gebruik. Na een wasbeurt kun je precies aflezen hoeveel water en energie de machine heeft verbruikt. De wasduur vd programma's kan verkort worden. De machine neemt zelf de nodige hoeveelheid wasmiddel, zodat je niet teveel gebruikt. Ook het geluidsniveau is zodanig dat je af en toe moet luisteren of hij wel aan staat. Hij draait al ruim twee jaar probleemloos. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Verkorten van langdurige programma's.
  • Geluidsniveau
  • Duurzaam in gebruik
  • Het kortste programma duurt 20 minuten.

Minpunten

  • Nvt
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top machine

Algemene score

7,4
I heb de machine nu een week en ben al zeer tevreden omdat de was schoner is en frisser ruikt
Het twindos systeem is ideaal want je kunt nu niet meer overdoseren en het wasmiddel bakje blijft mooi schoon
De caps vind ik wel wat prijzig en zou ik zelf niet zo gauw kopen
De programma's duren wat langer dan mijn vorige automaat (AEG)
Maar ik was meestal 's nachts dus voor mij niet zo'n probleem
De automaat is stil we horen hem niet 's nachts
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

marc 10-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Onze Miele wasmaschiene HYDROMATIC W698 is van de jaren '80

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het enige wat we onlangs voor hebben is af en toe een waterlek waar we van af willen voor rest is er nog nooit een defect geweest , ze word nog altijd 2 tot 3 maal per week gebruikt , vroeger met 3 kinderen iedere dag en dit gedurende jaren .
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is een aanbieding omdat dit type uit het assortiment gaat. Bij Media markt nu voor 998 euro te koop. Het is een prachtige machine met Twindos systeem voor juiste dosering van het wasmiddel. Dat werkt perfect en is zuinig in gebruik. Nu toch zeker met een half jaar gratis wasmiddel cadeau bij aankoop. Het wasresultaat is perfect, mooi schoon enredelijk kreukvrij. De machine doet lang over de meeste programma’s Maar het eind resultaat mag er zijn en daar gaat het om.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik qua stroom en wasmiddel
  • Makkelijke programma’s
  • Stil ook bij centrifugeren
  • Twindos doseer systeem werkt perfect
  • Degelijke machine

Minpunten

  • Relatief duur
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Matt Baart 27-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine afstemming wasmiddelen perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijk en ideale afstemming wasprogramma en automatisch afstelling c.q. gebruik wasmiddelen en eventuele toevoeging van wasverzachter.
Al met al een geweldige aankoop en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

  • Instellingen en mogelijkheden
  • Nooit een verkeerde dosering
  • Gebruikers vriendelijke machine
  • Online bestellen wasmiddelen tegen een goede prijs

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janine 01-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

wasmachine miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is perfect. Geen ander wasmiddel meer te kopen, 2 flessen erin en klaar. Ideaal. En perfect schoon.

Pluspunten

  • doseert zelf wasmiddel
  • extra snel programma
  • veel keuzemogelijkheden
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 21-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille en vooral praktsche machine

Algemene score

9,0
Altijd een Miele wasmachine gehad, en dus nu weer.
Ik heb er het volste vertrouwen in dat deze het weer uitstekend zal volhouden.
Wassen doe hij uitstekend ,met een laag geluidsniveau.
Het DDOS system vinden wij zeer praktisch.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • geluidsarm

Minpunten

  • restindicatie van de wasmiddel flessen kon beter.
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 16-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Te lange wastijd, te weinig water tijdens spoelen.

Algemene score

2,0
Ook ik heb mij al beklaagd voor de Miele Twindos gekozen te hebben.
1. Was duurt dubbel zo lang als bij mijn vorige wasmachine waardoor ik nu 2 dagen moet wassen
ipv 1 dag.
2. Het linnengoed dat op katoen 60°C gewassen wordt is versleten binnen het jaar. Ik kocht in
de lente 2017 badhanddoeken van een topmerk dus duurzame kwaliteit. Maar we zitten nu al
door de washandjes heen. De randen van de handdoeken vertonen ook slijtage. Ook een
nieuw laken in de beste kwaliteit is versleten na 1 jaar.
Nochtans was ik steeds op het verkort programma duurtijd 2u10 ipv 3u00.
3. Vroeger nooit een vieze geur aan de was, ik was gewoon om weinig wasproduct te gebruiken.
Nu weet ik het niet meer wat te doen. De was ruikt soms naar een vuile natte vod. Daarom
gebruik ik nu veel product. Ik krijg af en toe de melding controleer dosis. Is het nu teveel of te
weinig product.
4. Regelmatig loopt er water uit het zeepbakje tijdens de spoelbeurt. Volgens technicus stond
de wasmachine niet waterpas. Maar na korte tijd kwam het probleem terug.
Ik beveel deze wasmachine aan niemand aan, omdat ikzelf heel veel spijt heb.
Heimwee naar mijn vorige wasmachine waar ik heel tevreden over was.
Ik koos voor een Miele wasmachine omdat het nog de enige wasmachine met inox trommel was. En omdat de deur steviger was dan bij de andere merken.
Misschien het verkeerde type machine gekozen, of misschien een algemeen probleem met de energiezuinige toestellen wie zal het zeggen.
Als ik kon ruilen had ik graag mijn vorige machine terug.

Pluspunten

  • Wolwas kort programma werkt behoedzaam
  • Zijdeprogramma werkt behoedzaam

Minpunten

  • Kookwas duurt te lang is sletig
  • Kookwas ruikt vies na wasbeurt
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

simon 19-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

solide kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de Miele een prachtproduct: stevig qua constructie, zuinig in watergebruik en door een uitgebreid programma aan je wensen aan te passen. Dit specifieke apparaat bied je veel kwaliteit voor een relatief lage prijs.

Pluspunten

  • stevig
  • miele wasgel als optie
  • meer wateroptie tegen pluis

Minpunten

  • zwaar apparaat
  • pluis kan voorkomen
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Peeters 27-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Erger mij dagelijks aan de machine en stinkend wasgoed

Algemene score

2,0
Was aan een nieuwe wasmachine toe, vorige Miele was 16 jaar oud eenvoudig te bedienen model en heel veel gebruikt, nooit problemen gehad.
Kocht een nieuwe Miele wasmachine Powerwash & twin dos... W1 zogezegd zuinig samen met een nieuwe droogkast type T1 warmtepomp, Ik beklaag het me dagelijks gekozen te hebben voor deze te dure apparatuur. Heb nog nooit in 35 jaar zoveel last gehad en dubbel werk met mijn wasgoed.
Ik was vaak het wasgoed 2 x omdat het gewassen goed niet fris ruikt, ruikt muf.
het ligt aan de machine, in de loods hebben wij ook een wasmachine voor werkkledij, zelfde water wasmiddel en wasgoed ruikt fris. Wasgoed komt daar ook droger uit de trommel na een wasbeurt.
Technieker is al langs geweest en heeft het waterverbruik al hoger ingesteld. Gebruik intussen gewoon wasmiddel via het bakje met een schep Vanish en zeker wekelijks een 90°C was om de geur voor te blijven. Laat de deur van de wasmachine openstaan na gebruik. Wasgoed extra zwieren doe ik nog 2 x op 12 minuten na een wasbeurt, geloof nooit dat de machine 1600 toeren zwiert, is echt nog nat. Gewoonweg tijdrovend lastig en heel vervelend en zeker niet milieuvriendelijk.
Een dure investering die je niet zomaar vervangt omdat je niet tevreden bent, Jammer.

Minpunten

  • duur (aankoopprijs) dat niet werkt zoals verwacht
  • lange wasbeurten tijdrovend
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angel 06-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product voldoet aan mijn verwachtingen, de twindosfunctie is handig, je krijgt extra lege flacons bij het apparaat waarin je je eigen wasmiddel kunt doen. De caps die je ook kunt gebruiken vind ik erg duur, al kan het handig zijn om een speciaal setje "outdoor" aan te schaffen voor de jassen. Wasverzachter wordt niet goed opgepakt, ondanks weinig doseren blijft er altijd een laagje wasverzachter in het vakje staan en omdat ik dat een minpunt vind geef ik deze machine geen 10. Het lijkt wel of je gedwongen wordt om de caps wasverzachter te gebruiken. Ook vind ik het zelf prettiger om gewoon met een knop de deur te kunnen openen, nu moet je na het eind van het programma meerdere malen op start/stop drukken alvorens de deur open gaat. Ik heb deze machine al vier jaar in gebruik. De hygiënefunctie is ook erg prettig, die werkt op een temperatuur van 75 graden wat heet genoeg is.

Pluspunten

  • degelijk.
  • geruisloos

Minpunten

  • wasverzachtervakje , zie boven
  • de dosering aanpassen is lastig in te stellen
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ontevreden gebruiker 13-09-2017

Verwijdert vlekken maar niet de geurtjes

Algemene score

4,0
Ik ben niet tevreden over mijn wasmachine. De wasmachine verwijdert de vlekken maar geurtjes blijven aanwezig ondanks dat de machine niet te vol beladen is en schoon is volgens de aanwijzingen van de monteur . Enkel wanneer heel weinig wasgoed erin gaat verdwijnen de geurtjes in bijvoorbeeld sportkleding. Kortom niet wat je verwacht van een miele was automaat.
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS
Officiele reactie van Miele 20-09-2017

Beste meneer/mevrouw, wat vervelend om te horen dat uw wasautomaat niet naar behoren werkt. We zouden daarom graag contact met u opnemen om dit te bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gegevens te sturen naar webcare@miele.nl? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Miele Webcare

Reageer

willem-jan 09-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

miele kwaliteit zoals je gewend bent

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zoals je mag verwachten van een miele! werkt perfect en gaat jaren mee zonder problemen!
twin dos systeem werkt prachtig geen geklooi meer met wasmiddelen!

Pluspunten

  • twindos
  • goeie programma's
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bEN INTRES 08-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

FIJNE MACHINE MAKKELIJKE BEDIENING

Algemene score

9,0
IK KIES AL 40 JAAR VOOR MIELE VANWEGE DE DUURZAAMHEID VAN DE MACHINE VOOR MIJ GEEN ANDRE EN
OVER DE SERVICE OOK NIETS DAN LOF

Pluspunten

  • WEINIG GELUID
  • SIMPELE BEDIENING
  • KORT WAS PROGRAMMA HANDIG EN SCHOON
Geschreven voor: Miele WMG120 TDOS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews