Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAS32445NL

8,7 Lees 53 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 53 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Buuffie 13-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Nadat we meerdere apparaten van Bosch hadden aangeschaft en er zeer tevreden over waren, besloten we nu, na een miskoop van een ander merk, de Bosch wasmachines te gaan bekijken.

We hebben voor deze machine gekozen omdat er een legio aan mogelijkheden opzit. Voor ons was het belangrijk dat er korte, snelle programma`s op zouden zitten omdat onze kleding niet echt vies word. Aan de andere kant moest er ook een intensief programma opzitten wat juist kleding goed kon reinigen in verband met het werk van onze dochter. De machine heeft het allemaal en het wasgoed komt er stralend schoon en superfris uit!

Het is een machine die het wasgoed wast zoals hij het moet doen; schoon is schoon. Daarbij berekend hij het water en de wastijd!
Hij is dus ook nog eens zeer zuinig en stil! De machine is heel erg makkelijk in het gebruik; in principe heb je geen gebruiksaanwijzing nodig om de machine goed te kunnen bedienen.

Aan het eind van een programma word je gewaarschuwd door geluidssignalen, maar deze kan je ook simpel uitschakelen! Handiger voor als je snachts wilt wassen, wat ook erg makkelijk gaat door het uitstellen van het programma!

Wat de duurzaamheid betreft...daar kan ik nog geen uitspraak over doen omdat ik hem pas een paar weken in mijn bezit heb.

Volgens mij is het overbodig om te zeggen dat ik heel erg blij ben met mijn Bosch wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie13 04-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Wast stukken beter dan hetgeen we voorheen hadden. daarnaast zuiniger, handig in het gebruik en meer dan voldoende program keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kivitje 18-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
sinds 2 dagen mijn wasmachine in bezit.
** is zeer stil
** was resultaat erg goed
** er kan lekker veel in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam anne 18-12-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Sinds een maand in het bezit van deze wasmachine. Tot nu toe bevalt hij me echt prima. Makkelijk in het gebruik. Je kan ook de kortere programma's instellen, ideaal ! Ik heb nogal eens grote stukken wasgoed (hondenbedden) wat weleens een probleem kan zijn maar hier past het allemaal prima in. En het komt er weer helemaal schoon en fris uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikanamacy 17-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeer bekwame medewerkers/telefonisten van Bosch Huishoud die je goed helpen de juiste keuze te maken. Na de beste keus van de Consumentenbond toch gekozen voor beste wasmachine in zijn klasse. Ik heb hem nu ruim 2 weken in huis en is super stil, wast super, mooie grote vul opening en energie zuinig met water en stroom.
Kan deze wasmachine zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrie Claassen 16-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een paar dagen in bezit en geen spijt van de aankoop. Deze machine is zeer stil en wast perfect. Over de duurzaamheid kan ik nu niks zeggen maar mijn vorige wasmachine was ook van Bosch en daar heb ik 12 jaar zonder problemen mee gewassen. Die machine werkt nog steeds maar ik wilde een zuiniger apparaat en daar ben ik met deze machine wel in geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merve34 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hele fijne ruime stille wasmachine, ik ben erg tevreden
Heb hiervoor ook BOSCH gebruikt 21 jaar lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lurdge 11-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ziet er erg mooi uit. Is erg stil en geeft geen trillingen door. Wast verder prima schoon. Wordt intensief gebruikt, dus ik hoop dat hij zijn duurzaamheid zal gaan bewijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hooftom 10-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super wasmachine! Grote trommel, lege opties, stil en zuinig in gebruik.Zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda van D 09-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb de wasmachine sinds een paar dagen in gebruik en hij is heel erg stil. Ook ben ik verbaasd in hoeveel was erin past.
Waar ik normaal twee wassen moest draaien kan het nu in een was en de deuropening is ook heel erg groot!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikiklei1972 09-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
- zeer stil
- grote deur
- kan veel was in
- veel programma mogelijkheden
- handig bedieningssysteem
- deur gaat heel soepel open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJA METTLER 06-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
ZIET ER MOOI UIT
WEINIG GELUID
HELEMAAL SUPER
BEN ER BLIJ MEE
IEDEREEN HEEFT ME DIT WAS MACHINE AAN GERADEN

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C49 26-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Sinds een paar dagen was ik met Bosch Was 32445NL, tot nu toe goede ervaringen, was is schoon en goed gecentrifugeerd en droogt sneller aan de lijn, veel mogelijkheden met de diverse programma's, eco en speed toets werken goed, uitleg in het boekje is ook duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jppdejong 25-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Geruisloze machine . Erg prettig in de omgang. Bijzonder tevreden met de grote wastrommel. Makkelijke bediening . Goed display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

MartijnB28 21-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Het apparaat werkt zeer gebruiksvriendelijk.
de was word erg schoon afgeleverd, alle mogelijkheden die je voor je dagelijkse was behoeften nodig hebt zitten erop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fridov 21-11-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,0
Aanvulling op mijn eerdere review:

Conclusie koop nooit deze machine het lijkt allemaal geweldig maar de mogelijkheden zijn ver te zoeken. Voldoet totaal niet aan de verwachtingen!!!!

Vandaag wederom een Bosch monteur gehad, machine liet constant natte was achter en water in machine staan.

Conclusie monteur, korte programma's en knop speed perfect niet meer gebruiken. machine raakt hierdoor van slag en zal het programma niet goed afmaken.

2e punt niet wassen met weinig was erin, machine raakt hierdoor in onbalans en zal in storing komen en niet of met zeer laag toerental centrifigureren.
Ook niet wassen met een te volle trommel hierdoor raakt ook de machine in onbalans.
Altijd dus precies goed beladen. heel irritant.

Niet meer op korte programma's wassen is ook waardeloos. je moet dus echt was gaan sparen.

Al met een al een slechte machine die totaal niet aan de verwachtingen en eisen voldoet.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Marloes1979 19-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Na een aantal andere merken geprobeerd te hebben, zijn we nu om naar Bosch.
Een hele verbetering qua geluid,zicht en gebruiksgemak. En nog eens 10jaar garantie op de motor
En wat ook mooi meegenomen is, is de actie van de gratis stoomstrijkijzer van bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert2014 19-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Het wasresultaat is zeer goed. Ook de economische en korte programma's hebben een zeer goed wasresultaat. De mogelijkheden van programma keuze is ruim voldoende en individueel goed aan te passen aan eigen wensen zoals bijvoorbeeld extra spoelen en keuze in centrifuge snelheden tot 1600 toeren. De trommel van 9 kg is ruim maar ook bij kleine wasjes heeft deze machine een zeer goed resultaat. Het gebruiksgemak is prima en zonder nadere uitleg direct te gebruiken. Vormgeving van de machine is strak en modern. Machine is zeer stil in want je hoort hem bijna niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mette_86 18-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine met veel programma mogelijkheden. Ook aan de duurzaamheid van zowel de machine zelf als de wereld om ons heen zijn heeft deze wasmachine gedacht waarbij niet wordt ingeleverd aan de kwaliteit van het wassen zelf. Bijzonder stil en zeker een aanrader voor plaatsing in bijv. keuken of andere veel gebruikte ruimtes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

G1971 13-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nu al zeer tevreden over de wasmachine en net een paar dagen in gebruik. Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik. Veel programma's. Ben er zeer blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews