Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WN44G230NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 23-06-2022

Wauw

Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Meer dan tevreden met de was en droog combinatie. De wasmachine draait als een trein en tot nu toe verdwijnen zelf de wijnvlekken. En de droog gedeelte kort maar krachtig TOP!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Danielle 11-04-2022

Heel fijn en handig apparaat!

Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne combi, die veel opties heeft om oa de programma's te verkorten
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 13-09-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

8,0
Een goed product, eenvoudige bediening, geeft de werkelijke tijd aan van het progamma waarvan men gebruik maakt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter Rigter 01-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader prima wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor was- droogcombinatie van Siemens WN44G230NL vanwege
- Kwaliteit.
- Bedieningsgemak
- Mogelijkheid verschillende droogprogramma's
- De wasprogramma impregneren.
- Energiearm dus milieuvriendelijk.
- Geluidsstil geschikt voor het wassen in de avonduren.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevrden zijn 21-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevredenheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen vanwege de kwaliteit, de goede info alsmede het correcte energielabel.

Door mijn inmiddels opgedane positieve ervaring raad ik dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Goede werking
  • Energie zuinig C Label
  • Tevredenheid m.b.t. werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas Smaling 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden zijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

9,0
Zeer goede werking in alle programma's.
Stille en gemakkelijk in te stellen was-/droog combinatie.
Levert in elke temperatuur schone en droge was.
Zuinige machine met ''C'' energie label.
Correcte levering en plaatsing door Expert Landgraaf.

Pluspunten

  • Goede werking
  • Energie zuinig
  • Tevredenheid m.b.t. werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tarigeit 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kwaliteit goede programma's mooi design

Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

9,0
1 keer installeren en hij onthoudt het vorige programma. En de was gelijk droog. Dat is super handig! En mooi. Via de Expert in Beilen gekocht, super service en snelle levering.

Pluspunten

  • Onthoud programma's
  • mooi design
  • was direct droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine met duidelijke bediening

Geschreven voor: Siemens WN44G230NL

Algemene score

9,0
Programma's spreken voor zich en is erg stil. Ook zuinig en snel. Je moet alleen even weten dat je je vinger langer op de startknop moet houden

Pluspunten

  • Stil
  • Levert snel schone was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer