Bosch WAV28MH0NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAV28MH0NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Josine 06-06-2021

meer dan ik verwachtte

Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top machine! snller,stiller en meer functies dan ik verwacht had.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eva 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en droger van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

9,0
Wij zijn net verhuisd van een appartement naar een grote mensen woning en wij vonden dat hier nieuwe apparatuur bij hoorde.
Mijn moeder en schoonmoeder zeiden allebei dat Bosch de beste is, dat advies nemen wij natuurlijk aan.
Mooie machines, geluidloos en zuinig! Voor ons de eerste keer een wasdroger maar ik wil nu al niet meer zonder.

Pluspunten

  • Energiezuinige droger A+++
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjen27 29-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staat mooi, doet het top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
Ziet er strak en modern uit.
Past lekker veel in, en enorm fijne functies!
Een kind kan de was doen!

Pluspunten

  • Ruim
  • Wifi
  • Wasprogramma’s

Minpunten

  • Dat mijn buurman hem niet heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudie 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine (Bosch WAV28MH0NL): super stil en zeer schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
Wasmachines moet je altijd van Bosch kopen vanwege de goede motoren. Deze machine is erg stil en de was wordt zeer schoon en ruikt ook echt lekker. wij zijn er super blij mee. Niet vergeten ook nog zuinig in verbruik.

Pluspunten

  • wasresultaat perfect
  • wasmogelikeden utstekend
  • geluid zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miranda verstraten 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel fijne programma’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine. Voldoet aan onze verwachting. Maakt weinig geluid. En de vele programma’s vinden we erg fijn! 9kg is ook handig, alhoewel wij eigenlijk voor 8kg keken.

Pluspunten

  • Laag geluidsniveau
  • Veel programma’s
  • Via app bestuurbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
Veel gezocht naar een betrouwbaar wasmachine. Nu een netjes bezorgd gelijk een paar wasjes gedraaid. Ook ideaal dat je op je tel kan zien hoe ver alles is en eventueel kan bijstellen.

Pluspunten

  • Alle opties
  • Stil

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

9,0
Wat een stille automaat. Ziet er fraai uit en voelt degelijk aan. Bediening is gemakkelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 22-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, mooi scherm, top app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

9,0
Snel moeten besluiten omdat we echt niet zonder wasmachine kunnen. We hadden al weken eerder een Bosch droger gekocht, die bevalt ook uitstekend. Daarom weer gekozen voor een Bosch. Terwijl we jaren daarvoor altijd een ander Duits topmerk hadden. Pluspunten zijn het bedieningsgemak en de app koppeling. Vul in de app in wat je wilt wassen en hij stuurt vanzelf het juiste programma naar de machine. Jammer dat je zelf nog de was er in moet doen, maar ook dat gaat makkelijk dankzij de verlichting.

Pluspunten

  • Integratie met app (iOS)
  • Stille machine
  • Mooi groot scherm

Minpunten

  • Waterslang zelf aansluiten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LISA 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Fijne bosch Wav28mh0nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
Product is fijn in gebruik het wast en centrifugeert geruisloos. Ik moet steeds kijken als het aanstaat. Perfect voor als de kids in huis slapen. Het apparaat is een echte aanrader. De home connect app was even puzzelen, maar ook makkelijk in gebruik. Het geeft precies aan hoe lang de was nog moet draaien. Ik heb de wasmachine net 3 uur, dus kan niet uitgebreider in details treden ,maar nu al heel fijn in gebruik. Mijn zussen hebben hun huishouden ook bosch wasmachines, dus de keuze was snel gemaakt.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Home connect

Minpunten

  • Nog niet gevonden, net 3 uurtjes in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Nancy 10-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk,overzichtelijk en gebruikvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor een Bosch wasmachine, omdat het apparaat energiezuinig is, erg stil is, de bedieningspaneel overzichtelijk is.
Prijs en kwaliteit passen goed bij elkaar.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 08-05-2021

uitstekend

Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] deze wasmachine doet wat hij moet doen en werkt perfect plus maakt niet veel herrie
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wasmachine 06-05-2021

prima

Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] heel goede machine, duidelijke uitleg over gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Steffanie 28-04-2021

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijne machine met grote trommel. Ik draai hierdoor minder wasjes per week. Het vlekken programma is ook echt top, hiermee verwijder ik vlekken die ik met mijn vorige machine niet eruit kreeg.
Machine is onwijs stil, enkel bij centrifugeren hoor je iets, maar dat ik ook minimaal.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

i.j.doeksen 23-04-2021

Bosch maakt top machines

Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze vorige wasmachine was ook een Bosch nooit problemen mee gehad in 20 jaat we we hebben nu een nieuwe Bosch wasmachine energie zuinige gekocht
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

i.j.doeksen 22-04-2021

De wasmachine was super

Geschreven voor: Bosch WAV28MH0NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze vorige wasmachine was ook een Bosch die was ook super nu een energiezuinige Bosch wasmachine gekocht
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer