Bosch WAU28T95NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 102 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28T95NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B.Koster 01-03-2021

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima. Even doorlezen. Makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RiBa 20-01-2021

Lekker veel was in 1 keer

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Er kan veel was tegelijk in. Staat mooi rustig te wassen. Even wennen voor de hoeveelheid wasmiddelen het juiste programma. De eerste twee keer rook de was niet echt fris. Maar denk dat dit een kwestie van wennen is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fijne machine 08-06-2021

fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de machine bevalt goed, is stil, zelfs bij het centrifugeren
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

G.Kok 26-05-2021

nieuwe wasmachine beoordelen

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima functionerende machine; maakt weinig geluid en doet wat die moet doen, namelijk de was goed schoon maken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

R.P. 20-05-2021

Spijt van aankoop

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nooit meer een wasmachine van Bosch.
Doet zijn werk goed. Maar ik moet erg we­nnen aan programma's en dosering. Nadeel vind ik wel bij het instellen van de wa­sprogamma's. dat hij de vorige instellin­gen niet vasthoud wa­ardoor je telkens al­les weer moet instel­len.
Zoals temperatu­ur en centrifuge toerntal.
Voor de prijs/kwalite­itverhouding is het een goede wasmachine. Groot voordeel vind ik dat hij super geluidsarm is. En dat het apparaat doet waarvoor hij gemaakt is.
Mijn vorige machine vond ik een stuk gebruiksvriendelijker. En heb daar met pijn in het hart afscheid van moeten nemen na 22 jaar.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

R.P. 20-05-2021

Voor de prijs/kwaliteit een prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet zijn werk goed.
Maar ik moet erg wennen aan programma's en dosering.
Nadeel vind ik wel bij het instellen van de wasprogamma's.
dat hij de vorige instellingen niet vasthoud waardoor je telkens alles weer moet instellen. zoals temperatuur en centrifuge toerental.
Heeft niet de statuur en robuustheid van een Miele die ik hiervoor 22 jaar heb gehad.
Maar voor de prijs/kwaliteitverhouding is het een goede wasmachine.
Groot voordeel vind ik dat hij super geluidsarm is.
En dat het apparaat doet waarvoor hij gemaakt is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 20-05-2021

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij hadden eerst van andere producent de wasmachine, maar deze bevalt veel beter door dat er verschillende programma's mogelijk zijn, bedienings gemak, hadden veel eerder naar dit merk moeten overschakelen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Johannink 18-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toch gewoon weer een Bosch !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
De vorige wasmachine was een Bosch die zich 19 jaar lang naar volle tevredenheid heeft bewezen. De nieuwe mocht dus weer een Bosch zijn. Hij ziet er goed uit, is stiller en voorzien van een digitaal programmascherm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boersma 18-05-2021

Prima machine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze vorige machine was er eentje uit het goedkopere segment. Door goed advies van de verkoper hebben wij nu een zuinige en stille machine die past het intensieve gebruik van een gezin met jonge kinderen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Janneke 18-05-2021

Niet veel programmakeuzes

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie machine maar keuze in wasprogramma's valt tegen.
Signaleringstoon is irritant hard.
Handleiding niet altijd duidelijk, bv over opheffen kinderslot
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 16-05-2021

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg fijn dat er een programma op zit waarmee je de wasmachine kunt schoonmaken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

s**9@h**l.com 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, goede prijs, stil en vriendelijk in gebruik! Nu inmiddels alles bijna vervangen in de huishouding door Bosch apparatuur. Zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Stil
  • Droge was

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr.Stortelder 14-05-2021
  • Product gekocht

Lekker stil en droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

8,0
Een snelle koop omdat oude kapot ging. Wat gegoocheld en deze kwam goed uit de bus. De trommel is lekker groot en de was komt er heel droog uit. De keuze om programma's in te korten is heel prettig. Kortom een prima wasmachine voor deze prijs.

Pluspunten

  • grote trommel
  • droge was
  • korte programa's

Minpunten

  • er blijft zeep in het bakje hangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mina 12-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat.
9 liter trommel eenvoudig te bedienen.
Was zo geïnstalleerd dus kon gelijk beginnen met de was.
Wat wil een mens nog meer.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudige Tiptoets bediening
  • 9 ltr trommel

Minpunten

  • Geen 1600 rpm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW&G 11-05-2021

Bosch wasmachine : een "must" voor elk huishouden

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] een prima wasmachine: stil, zuinig en een brandschone was.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Danielle T.-G. 08-05-2021

Super fijn en makkelijk

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een super fijne stille machine en makkelijk in gebruik. Hopeljjk net als de vorige weer jarenlang plezier van!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Santje 07-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Altijd Samsung wasmachine gehad. Werd me deze Bosch machine aangeraden. Was in het begin nog niet zo zeker ervan. Maar kan met zekerheid zeggen na 1 week wassen, meer dan tevreden. De was is schoner. Mijn zoon hoort savonds zo goed als niks meer. Anti kreuk is ook anti kreuk. Was bij mijn vorige ook niet. Kan iedereen deze wasmachine aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • Anti kreuk ook echt anti kreuk

Minpunten

  • Langere programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sieka 07-05-2021

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg blij mee. Veel mogelijkheden en de wasmachine is stil. Eerste keer een bosch wasmachine genomen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

N. Willems 05-05-2021

Schoon en energiezuinig

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk in bediening, het starten van de uitgestelde start is erg praktisch. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Was schoon en de was komt vrij droog uit de machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Roelf 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAU28T95NL EcoSilence Drive SportsEdition

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
9KG en ruim voldoende voor een grote hoeveelheid was. De wasmachine is geweldig stil het wasresultaat is geweldig.

Wij hebben hem nu ongeveer een maand en zijn super tevrreden

Pluspunten

  • 9KG dus past er lekker veel in
  • stil

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews