Bosch WAU28T95NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28T95NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wasmachine die helpt klimaatdoelstellingen te halen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van (weer) een Bosch wasmachine hebben we de nieuwe versie van onze vorige machine gekocht. We waren al erg tevreden maar op de nieuwe uitvoering zitten diverse standen die nog energie zuiniger werken (moet je wel geduld voor hebben want een programma duurt 3+ uur) aangezien er een klok op zit kunnen wij zo instellen dat de machine s'nachts start en er dus op goedkope stroom gewassen wordt. Tevens zit er een reinigingsprogramma op voor langere levensduur....dat moet zich nog bewijzen

Pluspunten

  • Veel keuze in programma's
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sneeuwruimer 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote en rustige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
Na hem een paar weken gebruikt te hebben was ie schoon en de was komt er nagenoeg droog uit.
En een vrij stille Maschito.

Pluspunten

  • Zuinig
  • En stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JJansen 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Een fijne wasmachine met veel mogelijkheden en gebruiksvriendelijk. Opvallend ook is dat de machine geruisloos zijn werk doet.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Na afscheid te moeten nemen van mijn Miele wasmachine zeker 20 jaar ,toch nu een wat goedkopere wasmachine gekocht , draai nu heel wat minder wassen per week
Helemaal blij wast schoon ziet er goed uit en past goed bij mijn droger van Bosch en vooral hij is heerlijk stil, op appartement zeer belangrijk
Ook voldoende programma’s oa eco en korte opfris draaitjes, ben zeer tevreden ,hoop er nog lang plezier van te beleven.

Pluspunten

  • Veel programma
  • Maakt weinig lawaai

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DD 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Vele instel mogelijkheden maar simpel te bedienen.
Erg stille machine.
Zuinig en perfect schone was.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel instel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit jan 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wau28t95NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine zeer geluidsarm met voldoende keuzemenu.
Een genot om ermee te mogen wassen.
En ook nog een prima prijs kwaliteit verhouding.
Met daarbij de geweldige service van bosch, en de keuze was snel gemaakt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine hebben wij gekocht vanwege de grote trommelinhoud. De 9 kilo belading is extra fijn voor het wassen van beddengoed en gewatteerde jassen. Ideaal is de extra trommelreinigingsfunctie die standaard op deze machine zit. Elke maand even dit programma draaien en je wasmachine wordt helemaal gereinigd van binnen. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop!

Pluspunten

  • Trommelreinigingsfunctie
  • 9 kilo belading
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.E. Peers 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine werkt perfect en nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine WAU28T95NL werkt fantastisch en praktisch geluidloos, gemakkelijk te bedienen met overzichtelijk paneel. Wij hadden eerst een Bauknecht die stond te trillen en maakte heel veel lawaai. De Bosch wasmachine is een verademing.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • makkelijke te bedienen
  • Overzichtelijk bedieningspaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Spee 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAU28t95nl

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Na 3x gewassen te hebben na de aanschaf deze machine ben ik zeer tevreden over het wasresultaat en de centrifuge. Het is nog even zoeken naar het meest geschikte programma voor mij, maar ik denk dat dat de ECO stand wordt. Je kunt hem gemakkelijk midden in de nacht programmeren je hoort echt niets, ook met centrifugeren niet. Ik ben er nu al heel erg blij mee.

Pluspunten

  • weinig geluid met wassen
  • weinig geluid met centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leontine 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos & veel en zuinige programma’s!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Bijna geluidstil wanneer de was draait. Veel keuzes en opties en energie-zuinig! Mooi design, grote trommel voor veel was en touchscreen om diverse ooties in te vullen!!!

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Zuinig
  • Grote trommel
  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch Exclusiv 9kg 1400 toeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

8,0
Oude wasmachine kapot, monteur zei je hebt 3 keuzes die goed zijn; Miele, Bosch en Samsung. Wat vergeleken, en toen kwam ik uit op een in NL geproduceerde Miele, en eentje die wat meet kwaliteit heeft, de Exclusiv.

Hoog gewicht in de trommel, 1400 toeren, duurzaam, veel wasprogramma's, gratis thuis+aansluiten, oude mee terug, en cash-back actie van November.

Wasmachine wast goed, simpel in gebruik, niet luidruchtig, laag in energieverbruik, en na kortingen €614,- over te betalen.

Pluspunten

  • 9 kg
  • 1400 toeren
  • veel wasprogramma's
  • wasprogramma voor erg korte was (15/30 min)
  • stil

Minpunten

  • eens per maand/2 maanden op 90 C laten draaien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WAU28T95NL 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Een heel prima apparaat. Het heeft veel mogelijkheden.Onze indruk is dat het apparaat zuinig in gebruik is. We hebben meer Boschapparaten gehad en het was eigenlijk altijd goed. Dus onze verwachtingen zijn positief.

Pluspunten

  • tamelijk stil

Minpunten

  • tijdsduur programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nobel 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Fijne, stille (vooral met centrifugeren) wasmachine. De standaardprogramma's duren wel wat lang, deze kan je wel verkorten maar dit komt niet ten goede aan de energiezuinigheid. Met een groter gezin (7personen) staat de machine eigenlijk wel de hele dag aan hierdoor. (Bij 3 wassen per dag) Fijne, grote trommel. Bediening is even uitvogelen maar heb je zo door.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • Lange standaardprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vermeer Huissen 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Wij hebben niet veel woorden nodig. Na eerdere aankopen van een Bosch wasdroger een Bosch vaatwasser nu als derde een Bosch wasmachine waarmee we willen zeggen dat wij over Bosch producten zeer tevreden zijn.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Geeb
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Conni 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
We zijn heel blij met onze keus voor deze wasmachine: hij is stil, zuinig in gebruik, de was komt er heel schoon en behoorlijk droog uit, veel keuzemogelijkheden, de machine past zich aan afhankelijk van de hoeveelheid en soort was wat je erin stopt, kortom echt ideaal!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Zelfdenkend
  • Gebruikt weinig water
  • Korte wasperiode is mogelijk
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriët de Rooij 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine WAU28T95NL serie 6 exclusiv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
Precies voldoende opties en niet te ingewikkeld in bediening. Zo kan ik toch voor veel variatie programma's kiezen zonder een studie er van te hoeven maken. Als ik een was draai vind ik het fijn om zonder een boekje het ook te begrijpen. Verder fijne grote trommel zodat er bijvoorbeeld ook een dekbed in kan. Tevreden over het trommelreinig programma.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martinus 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine voor een eerlijke prijs

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

10,0
Gebruikersvriendelijke machine, uitstekend geschikt voor kleine gezinnen. Onlangs aangekocht omdat ik op mezelf ga wonen. Was voornemens om een ander merk machine te kopen. De verkoper heeft me weten te overtuigen dat de Bosch wasmachine een prima keuze voor mij zou zijn waarbij ik tegen een goedkopere prijs een prima machine zou kopen. Achteraf bijzonder blij met het advies. Nu heb ik een uitstekende machine en nog budget over voor andere leuke dingen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Prima verhouding prijs kwaliteit
  • Gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duurzaam en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

9,0
ik ben heel blij met mijn nieuwe Bosch, de oude was op en deze is duurzaam en zuinig , hij stemt idd water af op hoeveelheid wasgoed, door de EcoSilence Drive ook nog eens stiller en dat is hij ook echt ik hoor hem niet ,hij wast echt prima

Pluspunten

  • waterbesparing
  • duurzaam
  • ecosilence drive

Minpunten

  • door duurzaamheid langere wastijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolala 26-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Favoriete opties 'uitstel starttijd' en 'indicatie resttijd'

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

8,0
Voorheen altijd Miele, al generaties.
Maar ik geloof dat het grote prijsverschil niet meer het verschil in kwaliteit goed maakt....anders gezegd, ik geloof dat andere merken ook hele goede wasmachines maken. Deze Bosch is daar een voorbeeld van, ik heb twee Bosch wasmachines gekocht in laatste 6 maanden en beiden zijn heel prettig in gebruik, alles voelt stevig, goed wasresultaat, voldoende keuze uit verschillende wasprogramma's.... maar ik kan natuurlijk nog niet voorzien hoe deze machines het over 5 of 10 jaar doen, jammer genoeg heb ik geen glazen bol om toekomst te voorspellen...

Pluspunten

  • vele wasprogramma's
  • duidelijke display
  • eco stand
  • sensoren in trommel

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mooie gemakkelijk te bedienen wasmachine 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, alles staat er duidelijk op.

Geschreven voor: Bosch WAU28T95NL

Algemene score

8,0
We hadden vele jaren een Miele wasmachine. Op advies van de verkoper hebben we nu een Bosch aangeschaft. De machine ziet er mooi uit en gemakkelijk te bedienen met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • grote trommel
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews