Siemens WM6HXF91NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXF91NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mijn fijne wasmachine 03-06-2021

Fijn

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijne wasmachine, en heerlijk stil, ook bij centrifugeren
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.A. 29-05-2021

Supergoed!

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bijzonder stille wasmachine met zelfs licht in de trommel als je het wasgoed in de machine stopt of uit de machine haalt.
De trommel is zacht van binnen waardoor het wasgoed beter beschermd wordt.
De wasmaschine bevat veel instelbare programma's met veel extra opties en is makkelijk te koppelen en te bedienen met de Home-Connect app.
Kortom, een heerlijke aanwinst!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

EllyU 17-05-2021

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasmachine heeft een mooi groot display, niet moeilijk te gebruiken en heerlijk stil, ook met centrifugeren
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine en drogen 16-04-2021

Goed

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Even uitvogelen hoe het werkt, maar heb droger en wasmachine tegelijk gekocht
Ze zijn heel stil in het gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Md hijnen 03-04-2021

Super

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn vrouw moest even wennen maar ze had hem zo onder de knie super was machine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hebbedingetje 14-02-2021

Alleskunner

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ontzettend blij met grote trommel inhoud en bedienings gemak.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Topwasmachine 01-02-2021

Superfijn

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een topwasmachine, we zijn er erg blij mee. Hij is stil, veelzijdig en centrifugeert ook geweldig. Ik vind hem een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fred 30-01-2021

Topper

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een topper onder de wasmachines. We zijn er enorm blij mee. Heel makkelijk te bedienen en wast zeer goed. Wij willen geen andere meer!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Elburg 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elburg

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

9,0
Een mooie hyper moderne machine, zeer gebruiksvriendelijk, geluidarm en een aanwinst voor een efficiënt en duurzaam huishouden!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Efficiënt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Dorp 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder en overzichtelijk display, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

9,0
Tot nog toe een prima product. Werkt naar behoren, centrifugeren is een genot (erg stil)
De bediening werkt heel intuitief: het gaat eigenlijk vanzelf goed, je hoeft geen hele handleidingen te lezen om het apparaat te begrijpen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Stil
  • Uitgebreide mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasdroger 20-10-2020

Geweldig wasdroger

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zelf reinigende droger er stil en veelzijdige apparatuur werkt met Wi-Fi samen met de wasmachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachines 20-10-2020

Uitmuntend

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk apparaat stil zuinig en veelzijdig
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine 20-10-2020

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Was geruisloos en heeft vele mogelijkheden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cindy 19-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Grote trommel. Van binnen verlicht. Tiptoetsen. Gebruikersgemak. Alles wijst zichzelf. Was en droogt stil. Aan alles gedacht! En voor het oog een mooie uitstraling. En het ionen wassen... Wat een uitkomst. Tevens via WIFI uitwisselen van programma's en instellen.

Pluspunten

  • Ionenwassen
  • Vele programma's
  • Alles specifiek aan te passen
  • Onderlinge communicatie module

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicoliene 17-10-2020

Prima

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Een fijn stil apparaat, met alle luxe van senso fresh, met app programma in te stellen, programma te starten en ook te zien wanneer programma klaar is. Het apparaat wenst je zelfs tot ziens als je het uitschakelt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nicoliene 17-10-2020

Prima

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een fijn stil apparaat, met alle luxe van senso fresh, met app programma in te stellen, programma te starten en ook te zien wanneer programma klaar is. Het apparaat wenst je zelfs tot ziens als je het uitschakelt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer