Siemens WM6HXF91NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
10 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXF91NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elburg 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elburg

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

9,0
Een mooie hyper moderne machine, zeer gebruiksvriendelijk, geluidarm en een aanwinst voor een efficiënt en duurzaam huishouden!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Efficiënt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Dorp 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder en overzichtelijk display, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

9,0
Tot nog toe een prima product. Werkt naar behoren, centrifugeren is een genot (erg stil)
De bediening werkt heel intuitief: het gaat eigenlijk vanzelf goed, je hoeft geen hele handleidingen te lezen om het apparaat te begrijpen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Stil
  • Uitgebreide mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasdroger 20-10-2020

Geweldig wasdroger

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Zelf reinigende droger er stil en veelzijdige apparatuur werkt met Wi-Fi samen met de wasmachine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachines 20-10-2020

Uitmuntend

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Heerlijk apparaat stil zuinig en veelzijdig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine 20-10-2020

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Was geruisloos en heeft vele mogelijkheden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cindy 19-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Grote trommel. Van binnen verlicht. Tiptoetsen. Gebruikersgemak. Alles wijst zichzelf. Was en droogt stil. Aan alles gedacht! En voor het oog een mooie uitstraling. En het ionen wassen... Wat een uitkomst. Tevens via WIFI uitwisselen van programma's en instellen.

Pluspunten

  • Ionenwassen
  • Vele programma's
  • Alles specifiek aan te passen
  • Onderlinge communicatie module

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicoliene 17-10-2020

Prima

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Een fijn stil apparaat, met alle luxe van senso fresh, met app programma in te stellen, programma te starten en ook te zien wanneer programma klaar is. Het apparaat wenst je zelfs tot ziens als je het uitschakelt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nicoliene 17-10-2020

Prima

Geschreven voor: Siemens WM6HXF91NL

Algemene score

10,0
Een fijn stil apparaat, met alle luxe van senso fresh, met app programma in te stellen, programma te starten en ook te zien wanneer programma klaar is. Het apparaat wenst je zelfs tot ziens als je het uitschakelt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer