Bosch WAU28P70NL Serie 6 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28P70NL Serie 6 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Femke 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, stil &

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

10,0
Van Miele overgestapt naar Bosch toen de wasmachine vervangen moest worden, vanwege hoge prijs Miele en goede verhalen over Bosch.
100% tevreden over deze wasmachine. Hij doet uitstekend wat hij moet doen, veel programma's die zelf nog enigszins aan te passen zijn en I-dos is ideaal.
I-dos was geen wens van tevoren, maar ik zou nu niet meer zonder willen.

Pluspunten

  • I-dos
  • stil
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joey 25-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

10,0
Super stille machine. veel opties en slimme technologie die het mogelijk maakt om zo zuinig mogelijk te wassen. mooie bediening, met handig kinderslot.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Maar 2 tanks voor wasmiddel/verzachter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 24-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen vanwege de grote trommelinhoud. Hiervoor ook 11 jaar een Bosch wasmachine gehad en altijd prima bevallen. De programma’s zijn wel even wennen. Het enige nadeel vind ik is dat als je voor het snelle programma kiest de maximale inhoud veranderd. Een normaal programma duurt lang. Wast overigens netjes schoon en wel veel programma’s mogelijk, ook ideaal 15/30 minuten programma.

Pluspunten

  • Meerdere programma’s
  • Wast goed schoon
  • Heel kort programma
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Normale programma’s duren wel lang
  • Je kunt aantal toeren niet zien op het scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JWenF 21-04-2021

Wassen was nog nooit zo eenvoudig

Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Door het slimme IDos systeem is wassen een makkie geworden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mike 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

9,0
Onze siemens hield er plotseling mee op. Deze gekozen. Bevalt heel goed is veel stiller dan onze oude

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLab 24-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Well designed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

10,0
Awesome product with good build quality. Easy to use and looks great . There are many options to choose from which suit any situation. Large enough for family with 2 kids

Pluspunten

  • Looks great
  • Sturdy
  • Large enough for family and kids

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, zeepdosering wennen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is erg stil, het doseringssysteem is wel wennen en wisselen tussen wasmiddel is hiermee lastiger.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime programma keuze

Minpunten

  • Wasmiddel opties per was in combinatie met voirwas

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Magda van Dam 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met een ideaal I-Dos systeem. Handig in gebruik en nu al heel tevreden. De was ruikt weer heerlijk.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • veel programmamogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

murat 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine stil zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

10,0
9 kilo inhoud heel stil en zuinig. ik ben zeer positief verast door deze machine. ik kan iedereen deze aanraden.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Word 10-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

9,0
Degelijke wasmachine met super resultaat! IDos is ideaal, je hoeft niet telkens over wasmiddel na te denken, alleen over wit of kleur en evt. vlekverwijderaar. Apparaat is super stil, ideaal!

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • niet elke keer wasmiddel toevoegen

Minpunten

  • alleen vloeibaar wasmiddel met iDos
  • programma's duren lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 30-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime deur fijne handgreep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P70NL Serie 6

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine gekozen om t intelligente dossier systeem.
Mooie vormgeving
Grote verscheidenheid in pro Gamma keuze

Pluspunten

  • Makkelijke display.
  • Lijkt ingewikkeld maar wijst zichzelf
  • Grote deur fijne handgreep
  • Instelbaar wanneer je de was klaar wil
  • Zuinig doseer systeem

Minpunten

  • Wasmachines hebben langer progamma
  • Maar dat is vanwege energie zuinige systeem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer