Bosch WAU28R75NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28R75NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Cock 05-11-2020

Fantastische apparaat

Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

10,0
Mooi stille machine met uitgebreide programma's. Was komt er heerlijk fris en schoon uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Abu saffiya 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

8,0
In 1 woord; Top
Degelijk apparaat, erg stil. Veel wasmogelijkheden waarbij het een en ander nog naar persoonlijke voorkeur aangepast kan worden.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast goed
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Ramli 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulruimte, stil bij wassen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

8,0
Goede prijs, digitaal, mooi display, grote trommel. 9 kilo vulling, wast heel stil. Ziet er mooi uit

Pluspunten

  • Stil, digitaal
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oogt smal van buiten, maar zeer ruim van binnen

Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

9,0
Bosch WAU28R75NL werkt prima.
Veel positieve recensies gelezen over wasmachines van Bosch en hun levensduur dat wij dit keer ook voor een Bosch zijn gegaan.
De wasmachine zelf is smal (in vergelijking met onze vorige) en is hierdoor gemakkelijk te plaatsen.
Het is erg fijn dat de wasmachine zo ruim van binnen is. Een 9 kg trommel komt goed van pas bij een gezin van 4.
De bediening is ook erg makkelijk, wijst allemaal vanzelf. Luxe touchscreen paneel.
We zijn erg blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • 9kg trommel
  • Duidelijk bedieningspaneel
  • Extra sterk programma voor gras- en/of wijnvlekken

Minpunten

  • Prijs aan de hogere kant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gk 01-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

good washing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

9,0
Bosch washing machine is very silent and it done its job. We are happy with this product. The durability is good and Washing result is excellent. The touch screen works with considerable delay. But it is not a major issue, now we are use to it. Overall very good product to have it in your home.

Pluspunten

  • silent
  • power efficient

Minpunten

  • touch screen works with delay

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remco 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille kracht met veel volume - een echte wastopper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

9,0
De wasmachine bevat veel ruimte met 9 kilo kan je voor het hele gezin de was erin kwijt, toch fijn met een paar kinderen thuis. De interface is volledig van touchscreen en het werkt uitstekend. Het aanbod aan wasprogramma's is enorm en misschien nog wel het allerfijnst is dat de wasmachine superstil is. Ook voor korte wasjes kun je zelfs al in 15 minuten je kleren hebben gewassen. Overigens heeft deze nieuwe serie geen i-dosering zoals sommige andere wasmachines wel, let hier dus wel op! Mijn vorige wasmachine was ook een Bosch en ik ben enorm tevreden dat ik weer dezelfde keus maak. Een echte aanrader :)

Pluspunten

  • Superstil
  • Veel ruimte
  • Mooie vormgeving
  • Veel wasprogramma's

Minpunten

  • Flinke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anton 28-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine bosch

Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

8,0
zeer stille wasmachine grote trommel met zn 9 kilo ideaal voor ons gezin van 5 volwassenen de prijs was ook zeer gunstig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 25-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

7,0
Heb deze wasmachine gekocht omdat de prijs / kwaliteitsverhouding goed is. Daarnaast is die makkelijk in het gebruik en levert goede prestaties

Pluspunten

  • prijs
  • grote trommel

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoogstad 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

10,0
We hebben de wasmachine nu een aantal weken in gebruik. De wasmachine heeft een fijn digitaal display, waarop je de duur van het programma kan volgen. De wasmachine is erg stil, ook met centrifugeren. Alle nodige programma's zitten erop, zelfs met extra optie om het soort vlek te selecteren. Wasresultaat is uitstekend, alle vlekken die m'n kinderen in hun kleding maken gaan er perfect uit.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Fijn vlekkenprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam yasar 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R75NL

Algemene score

8,0
Grote trommel is zeer handig met een groot gezin. DE wasmachine hebben we pas een week sus weet ik niet hoe deze op lange termijn zal bevallen. Vooralsnog dik tevreden. Display is duidelijk en overzichtelijk. De machine is zeer stil. Gebruik is makkelijk.

Pluspunten

  • grote trommel
  • zeeer stil en zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer