Siemens WM6HXL90NL - Reviews

Beste deals -3% prijsdaling

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXL90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mech 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk grote lader en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een duidelijke bediening. De was komt er heerlijk schooon uit. Ideaal het gebruik van de SensoFresh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno en Patricia 30-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen Ruime keuze wasprogramma Centrifugeert zestienhonderd

Pluspunten

  • Centrifugeert op zestienhonderd toeren
  • Stil in gebruik
  • Makkelijk te bedienen
  • Variospeed en powerfunctie voor kleine wasjes
  • Grote en verlichte trommel

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken in 1,5 week tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachelle 16-07-2021

Aanrader

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine, erg makkelijk in gebruik en bediening, echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens iQ 700 voorlader 09-07-2021

Ruim voldoende super apparaat

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wast stil en schoon,erg mooie uitstraling
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Heidie 03-07-2021

Degelijk en goed te bedienen

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds een paar weken zijn wij in het bezit van de IQ 700 Siemens. Makkelijk te bedienenen, grote trommel. Wast goed schoon en centrifugeert goed ondanks dat hij tegenwoordig nog maar maximaal 1400 toeren heeft. Een goed geluidsniveau. Wel is het jammer dat ze niet meer op 60 graden kunnen draaien op een speed programma. Ben ook erg benieuwd naar de droger van deze serie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bakker 19-04-2021

Alleen Siemens

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Efficient, stil en het ziet er zeer luxe uit - typisch Siemens product.
Na rond te hebben gekeken was Siemens de enige keuze wat mij persoonlijk aansprak en nu dat ik het apparaat in huis hebt ben ik zeer tevreden met mijn aanschaf.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Karlijn 08-03-2021
  • Product gekocht

Grote trommel, stil, wifi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Super machine, alles zit er op en aan. Je hoort de motor niet lopen. En is voorzien van een ruime programma keuze en speciale vlekken programma's. En een grote trommel.ideaal als je kinderen hebt, of gewoon een heel fijne wasmachine wilt

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Vlekken programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

In gebruik sinds jan-2021 07-03-2021

Doet wat je verwacht

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij werkt goed en doet wat je verwacht. Ook al lijkt WiFi verbinding overbodige luxe, toch is het fijn dat je een berichtje ontvangt dat de was klaar is. Dit voorkomt dat je het vergeet en de was uren in de machine blijft zitten. Hij is ook behoorlijk stil en was goed schoon. Zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annelies 27-02-2021

Zeer fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze wasmachine is een hele moderne fijne machine. Van alle moderne gemakken voorzien. Goed wasresultaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rianne 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Ik heb een WM6HXL90NL gekocht. Het is een geweldig goede machine. Was komt er schoon uit. Er stil ook tijdens het centrifugeren. En energie zuinig. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-02-2021

Prima wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na vele jaren een Siemens wasmachine te hebben gebruikt bevalt ook deze wederom prima.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arie 20-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wifi app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om m.b.v. de app het apparaat te bedienen of om te zien of hij gereed is.
Het installeren van de app is eenvoudig.
Maar je moet eerst de wifi thuis goed instellen, daar had ik hulp bij nodig omdat het systeem niet eenvoudig is.
Verbeteren van de app om op wifi te komen zou een verbetering zijn

Pluspunten

  • App
  • stilte
  • toerental

Minpunten

  • installeren van de wifi voor de app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan okkerman 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact en schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
wilde een goede betrouwbare wasmachine, uit overlevering en overleg met de verkoper van expert per telefoon moet dit een hele goede zijn. energie zuinig en 9 kg laadvermogen

Pluspunten

  • geluidloos bijna
  • mooi schoon grote trommel

Minpunten

  • doet er erg lang over
  • knoppen van voorwas enz niet verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ben. 31-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Goed apparaat.
Degelijk en goede prijs prestatie verhouding.
Na paar maanden gebruik geen spijt van.

Pluspunten

  • Bediening, vormgeving.
  • Water beveiliging,toerental drogen
  • Even wennen aan hoe te gebruiken.
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing er bij.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 16-01-2021

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasmachine is heel stil in vergelijking met mijn vorige. Heel prettig is dat er een uitgebreide menu keuze op zit. Ookbenik heel blij met de "senso fresh" mogelijkheid, hierdoor hoef je minder vaak naar de stomerij, dus geldbesparend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine 16-01-2021

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine. 9 kilo is echt heerlijk. Wasmachine is erg stil en energiezuinig. Wasresultaat is super en na het centrifugeren is de was al redelijk droog. De app is erg handig. We hebben ook de droger, de samenwerking tussen de twee apparaten is super.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

van Domburg 21-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens WM6HXL90NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden met deze wasmachine. Hij is geruisloos, ik hoef minder wasjes te draaien vanwege de aantal kilo wasgoed dat erin kan. Door de 1600 toeren hoeft de was ook minder lang in de droger. Waar ook ook erg over tevreden bent is de extra vlekken functie. Er was een glas rode wijn over het tafelkleed en kleding gegaan. Ik dacht gelijk de extra functie gebruiken voor wijnvlekken. Ik had echt niet verwacht dat de wijnvlekken eruit zouden zijn maar dat was wel het geval zonder toevoeging van een vlekkengel. Deze machine voldoet nog meer aan mijn verwachting. Zijn prijs dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Was is droger
  • Minder wasjes draaien
  • Vlekken functie toets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Virgil 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Apparaat in de winkel gekocht met diverse akties waaronder 100 E terug via Siemens. Binnen enkele dagen geld terug gestort gekregen. Top service gehad van Siemens. Heb de nieuwe wasmachine met Senso fresh functie. Nu enkele wassen gedraaid, is een top apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet van stijn 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie was machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Goeie wasmachine ,rustig en wast goed
En het verbruik is ook een punt.
En gaat lang mee.
Mijn vorige was ook een siemens
11 jaar gehad.

Pluspunten

  • Stil als die aan het centrifugeren is.
  • Grote inhoud en het wordt weer lekker schoon.

Minpunten

  • Heb ik nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dick 12-12-2020
  • Product gekocht

aankoop was-en droogmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Het advies van de verkoper van het Witgoedhuis in Beesd was vakkundig, vriendelijk en duidelijk. Hij heeft onze keuze bepaald en daarmee zijn we zeer tevreden. Ik moet de apparatuur nog geleverd krijgen.

Reageer

Toon meer reviews