Bosch WAXH2E91NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAXH2E91NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christa M. 23-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een parel in de wasruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Een prachtige wasmachine met een schitterende display! Zeer eenvoudig in gebruik, "een kind kan de was doen".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, gebruiksvriendelijke wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Aan m'n oude wasmachine was ik gewend, een nieuwe is altijd even wennen. Maar deze viel me alles mee. Wat een fijne machine. Heel gemakkelijk in gebruik. Een grote trommel. Veel mogelijkheden en m'n wasmiddel wordt gedoseerd. Van alle gemakken voorzien en een stralend, schone was. Draait rustig, weinig lawaai. Ik heb zeker geen spijt van deze aankoop! Eigenlijk kan ik tot nu toe geen minpunten noemen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • I-dos (doseert zelf wasmiddel)
  • Mooi design
  • Veel opties/mogelijkheden
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
Op advies van de verkoper bij Expert Wolvega deze machine gekocht.Na 15 jaar met een Miele te hebben gewassen en de winkel ingestapt voor weer een Miele en toch een Bosch geadviseerd. Keurig bezorgd en geïnstalleerd met uitstekende uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 21-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit apparaat maakt je leven makkelijker, wat wil je nog meer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
Ik beveel dit apparaat zeker aan, veel keus uit programma's, luxe uitstraling, goede services, gebruikers vriendelijke, heel handige functie om van afstand aan te zetten en stoptijd van te voren in te stellen.

Pluspunten

  • i-dosering voor langere tijd geen gehussel meer
  • Van afstand besturen, ideaal voor moeders
  • keuzes uit programma's voor iedere unieke wasbeurt

Minpunten

  • Mooi apparaat, staat alleen groot exclusieve op

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. 04-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stille en goed wassende wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Wat een enorm verschil met onze oude wasmachine! Centrifugeert enorm stil op 1600 tpm. 10kg dus kan lekker veel in gewassen worden. Dankzij de home connect app is het super makkelijk om het juiste programma aan te kiezen en de wasmachine op afstand te bedienen. Een enorm voordeel is toch wel de idos, geen gerotzooi meer met wasmiddel. Precies de juiste hoeveelheid. Wij zijn enorm tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Idos
  • Lichtje in de trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 27-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima was. Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Omdat ik op zoek was naar een grotere inhoud en zag deze in de winkel en ook omdat de verkoper deskundige uitleg gaf en deze stond me aan.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Goed mee om te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bart 26-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, snel, goeie app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Een zeer stille machine met genoeg laadcapaciteit veel programma mogelijkheden en ook het niet na hoeven denken over de hoeveelheid wasmiddel door het idos systeem is echt een aanrader de app is ideaal enige minpuntje niet alles is in het nederlands

Pluspunten

  • Grote trommel
  • IDOS
  • Automatische progamma's
  • 1600 toeren scheelt weer in de droger
  • Homeconnect

Minpunten

  • App taal is gedeeltelijk duits

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 08-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Grote deuropening met licht, goede beschrijving erbij. Zo de gezegde is ‘Kind kan de was doen
Een hele stille wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christaan 02-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAXH2E91NL Home Exclusice Proffesional

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen hebben wij dit top model van Bosch aangeschaft en daar nog geen moment spijt van gehad, het kost net even wat meer dan gemiddeld maar dan krijg je er ook wel wat voor terug. Hij oogt niet alleen fantastich maar is dat ook nog eens, hij is fluisterstil en dat terwijl hij maar liefst 1600 toeren maakt. En voor elk vlekje of soort stof is er een speciaal progamma voor. En met de Bosch app kan je hem ook nog eens vanaf je smartphone bedienen en in de gaten houden. Met het speedperfect programma en heb je binnen anderhalf uur een stralend schone was.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Snelheid
  • Geluid
  • Aantal programma's
  • WiFi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Hoogendoorn 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met alle mogelijkheden die er bestaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Prachtige uitstraling en bijzonder goed kwaliteit!
Met de App erg makkelijk te bedienen.
De wasmachine is erg stil, zuinig wat betreft energie en ook wasmiddel.
Hiervoor altijd Miele gehad, maar deze Bosch wasmachine vind ik beter.
Deze wasmachine gekocht samen met de Bosch warmtepompdroger WTXH8E90NL/03

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • wifi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 28-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een stilte......

Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
na 3 x miele is ons oog op deze wasmachine gevallen door de 10 kg wasgoed en 1600 tpm . de omschrijving heeft hierin ook geholpen ons dit apparaat aan te schaffen. Mijn vrouw zat nogal vast aan het miele idee...maar wist haar toch te overtuigen eens van die gedachte af te stappen. ondanks dat de machine net een week in ons bezit is ...is zij al helemaal om en kan niet wachten tot de wasmand (half) vol zit om maar weer te draaien.....superstil en super droog. De actie is natuurlijk ook leuk .

Pluspunten

  • 10 kg
  • stil
  • stoer uiterlijk

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.T. 24-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Snelle en stille wasmachine. Door het I-dos automatisch doseersysteem wast de machine zeer efficiënt(laag water- stroom- en zeepverbruik) en met het best mogelijk wasresultaat. Door het 4D-wash systeem wordt werkelijk elke vezel gewassen. Veel opties te bedienen via de Bosch Homeconnect-app, zoals; tijdens het wassen ervoor kiezen om de wastijd te verkorten. Ideaal voor een gezin.

Pluspunten

  • Top wasresultaat
  • Automatische dosering
  • Grote trommel
  • Doseervak voor poeder aanwezig(witte was)
  • Snelle wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Hans 17-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat met een zeer goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
Deze wasautomaat samen met de bijbehorende warmtepompdroger aangeschaft bij De Groot in Woerden. Schitterende set! Maar belangrijker nog: ze werken beide fluisterstil en top met een was- en droogresultaat die je een smile geeft. Was eerst wat sceptisch over remote bediening via de HomeConnect-app, maar is toch wel verdomd handig. Programa's en app werken erg intuïtief: "een kind kan nu echt de was doen". Nu komt de tijd om na de eerste wassen alle programma's en mogelijkheden verder te ontdekken.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Fluisterstil, ook bij hoge toeren!
  • Bediening is simpel en intuïtief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manollita Brouwer 15-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe Super wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe super wasmachine. De wasmachine die alles kan. Heel veel verschillende was programma’s waarmee we de was perfect weer schoon krijgen. Natuurlijk heeft mijn nieuwe Bosch ook een eco programma. Via mijn mobiel kan ik de wasmachine aanzetten en ik zie ook wanneer de was klaar is. Er kan 10 kg tegelijk gewassen worden en de was komt bijna droog uit. 1600 toeren kan ik iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Veel programma’s waaronder ook een eco programma
  • Duidelijke en mooie display
  • Mooi design
  • 1600 toeren. Hierdoor is de was bijna droog
  • Zuinig met wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam zondag 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt perfect wast goed schoon en idos super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
bosch wasmaschine home proffesionel gekocht geweldig apparaat idos super stille machine werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super zuinige wasmachine, fijn in gebruik en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor deze wasmachine, omdat hij veel mogelijkheden heeft, maar overzichtelijk is in gebruik. Bovendien is hij energiezuinig. Hij werkt prettig en heeft veel mogelijkheden binnen de verschillende programma’s. De app is een leuke aanvulling om te gebruiken. Wij zijn erg tevreden!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Veel mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk
  • App

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superstille machine met eenvoudige bediening

Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
Enkele weken geleden deze wasmachine gekocht. Hiervoor jaren Asko wasmachines gehad. Deze machine doet hier echter niet voor onder. Superstil ook als de machine op 1600 tpm centrifugeert! De bediening is erg eenvoudig en het automatische doseersysteem is ideaal. We zijn benieuwd hoeveel wasmiddel we gaan besparen. Slechts twee weken in gebruik maar de eerste indruk is prima!

Pluspunten

  • stille machine
  • automatisch doseersysteem wasmiddel
  • prettige bediening
  • tussentijds bijvullen wasgoed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard van der Pol 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnig goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden en perfect wasresultaat, duidelijk display, de grote van de trommel is perfect voor een gezin!

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • grote van de trommel
  • idos
  • telefoon connectie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

denkt met je mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

9,0
Na een kortstondig uitstapje naar een ander merk, dat direct werd afgestraft door een defect, terug gegaan naar Bosch.

Met een 10kg maximaal aan was laadvermogen, kun je haast niet mis grijpen met een gezin van 5. Je giet een fles wasmiddel en een fles wasverzachter in de lade en hij berekend zelf uit hoeveel er nodig is om het schoon en fris te krijgen.
Gemakkelijk wanneer je vaak snel teveel erin wil doen om het lekker te laten ruiken. (Je kan het zelf nog eventueel bijstellen wanneer je dat wil)

Programma's rekende hij zelf uit, je kan zelf aangeven of de was erg vuil is of niet. Alles past hij aan na een makkelijke stappenplan op het apparaat aan.

Je kan hem ook verbinden met je telefoon, waardoor je dit niet persé bij het apparaat zelf hoeft te doen. Ook het aanzetten kun je met je mobiel. Het enige is de was er in doen en de rest kan met je mobiel besturen. Vind ik ook wel erg fijn aangezien ik niet graag lang buiten het zicht van mijn kleine kinderen wil zijn.

Je favoriete programma kun je bewaren waardoor je nog makkelijker voor een programma kan kiezen.

Het is echt met recht, het beste, makkelijkste apparaat wat er te koop is qua wasmachines.
Wast natuurlijk ook fantastisch, maar dat is logisch met een Bosch.

Ik ben enthousiast!
Oh, hij is ook heel erg stil!

Pluspunten

  • 10 kg. laadvermogen
  • bediening is makkelijk
  • zowel lange als korte programma's mogelijk
  • 1600 toerental waardoor het sneller droog is
  • wasmiddel en wasverzachter voegt hij zelf toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E91NL

Algemene score

10,0
Wifi koppelen is wel even een uitdaging mar de verdere Instellingen is makkelijk. Wat een fijn apparaat. Geeft aan hoeveel was er in de trommel mag, hij is stiller dan de auto,lamp in de trommel. Echt een wasmachine waar we zeer blij van worden en hopen we lang plezier van te hebben

Pluspunten

  • Stil
  • Automatisch wasmiddel
  • Licht in de trommel
  • Bediening via de app

Minpunten

  • Wifi wat lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews