Bosch WAU28P75NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28P75NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
zeer geruisloos, makkelijke bediening en i-dos is perfect. goede prijs kwaliteit verhouding heel veel mogelijkheden

Pluspunten

  • zuinig
  • gebruik vriendelijk
  • i-dos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunny 18-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, simpele, zuinige, handige wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Mooi, simpel te bedienen, geen poespas, handig met de doseringsfunctie. Hierdoor hoef ik maar 1 keer wasmiddel en wasverzachter te vullen en de wasmachine doet de rest. Zuinig en stil.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Simpel te bedienen
  • Automatisch doseren
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud de Vries 11-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening en stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Bijna alle apparaten in ons huishouden zijn van Bosch. Sommige zijn al 24 jaar oud. Nu (9april2021) weer gekozen voor een Bosch wasmachine en droger. Aanbieding bij BCC én een cashback actie van Bosch.De apparaten zien er mooi en solide uit. Ze werken stil en zijn makkelijk instelbaar met het digitale display. Met een bevestigingsblad is de droger op de wasmachine te plaatsen. Dit werkt ruimtebesparend. De wasresultaten zijn weer goed. 10 jaar garantie op de motor en zelf de standaard 2 jaar garantie met 5 jaar garantie uitgebreid.

Pluspunten

  • stil en zuinig
  • eenvoudige bediening
  • Solide uitstraling
  • 1400 toeren centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke high tech wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Zeer mooie en fijne wasmachine.
Makkelijk bedieningspaneel.
Geeft optijd aan dat het wasmiddel op is.
Gaan we lang plezier van hebben!

Pluspunten

  • Automatisch wasmiddel toevoeging
  • Makkelijk in gebruik
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 14-02-2021
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Wasresultaat ben ik tevreden over. Alleen de Idos geeft geen signaal als het bakje leeg is. Of het duurt gewoon te lang want ja elke paar maanden moet de wasmachine toch ook trommelreiniger-beurt krijgen. Dat geeft dan wel wat gedoe: Idosbakje legen en schoonmaken. Maar verder dus erg tevreden.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Idosering

Minpunten

  • Idos signaal ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hamid 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Goede wasmachine redelijk weinig geluid en wast goed en veel verschillende programma's.
En de prijs valt ook mee. Ps je krijgt 10 jaar garantie op de motor.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast goed
  • Niet duur
  • 10 jaar garantie
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 25-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Wij hebben de wasmachine nu een paar weken ! Hij is echt geweldig! Hij is super stil, ook op maximale toeren. I-Dos is echt fijn wil niet meer zonder het was wel even wennen maar wil niet meer anders!

Pluspunten

  • Stil
  • I-Dos
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. S. 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen geluid, helder en makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteitverhouding. Maakt geen geluid en is makkelijk in gebruik. Prima aankoop. Maakt goed schoon.

Pluspunten

  • Geluid
  • Gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, stil en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een wasmachine voor ons gezinnetje 4 personen en kwamen bij deze Bosch uit. Tot nu toe zeer tevreden! Een mooie goedkope machine en een uistekende prijs/kwaliteit verhouding. De machine is zeer stil en wast heel schoon!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Gonsalves 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Ik heb altijd Bosch koelkasten gehad en ben daar zeer tevreden over. Ik ben merk trouw. Heb voor de Bosch wasmachine gekozen vanwege mijn vertrouwen in het merk. Ik ben ook zeer tevreden over mijn Bosch vaatwasser, en vond dat ik ook een Bosch wasmachine moest hebben in huis. Zeer klant vriendelijk in de bediening, milieu vriendelijk in gebruik ,Altijd goede service.

Minpunten

  • Aansluitkabel mag 30 centimeter langer..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Deal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke display en het fiet dat de machine zelf het wasmiddel toevoegd is ideaal. Ook laag stroomverbuirk heeft mij over de streep getrokken

Pluspunten

  • display
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Oreel 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bedinging, I-Dos werkt prima en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Wasmachine netjes geleverd en geïnstalleerd, netjes de gebruiksaanwijzing gelezen en draaien maar.
Wasmiddel bakjes I-Dos gevuld juiste programma gekozen door middel van het duidelijke bedieningsscherm met tiptoetsen en ik zie ook gelijk wat het energie- en waterverbruik gaat worden.
Het centrifugeren ging ongemerkt wat een stille machine, dus ik zal deze wasmachine zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Het gemak van I-Dos
  • Stiller dan mijn vorige machine
  • Degelijke machine

Minpunten

  • Nog geen minpunten tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Scheffers 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Ik had een Bosch wasmachine waar een ongelukje mee is gebeurd en heb een nieuwe gekocht , omdat ik zo te spreken ben over de service van Bosch. Ik heb namelijk een keer een storing gehad en ben zo goed geholpen door de monteur dat ik ondanks dat ze in de winkel een LG adviseerde toch weer voor een Bosch wasmachine ben gegaan dus goede service van een vriendelijke monteur helpt wel bij je nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • vrij stil
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winter 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Mooi apparaat is zuinig in gebruik zowel met water als energie,
Er zitten veel keuze mogelijkheden bij aflevering was netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith 28-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer een andere

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht na bij een winkel informatie in te hebben gewonnen over de verschillende machines die tegenwoordig te koop zijn. De machine weegt het gewicht van de was die erin zit, en bepaald dan zelf hoeveel wasmiddel, wasverzachter en water hij nodig heeft. Vooral omdat ik meestal geen volle wassen heb (en zeker geen 9 kilo) is dat wel heel fijn en helpt het mij besparen. Ik heb daarbij wel de mogelijkheid om grote wassen zoals mijn dekbedden zelf uit te wassen. Verder is hij echt ontzettend stil, waardoor hij ook 's nachts kan draaien zonder dat ik hem hoor, en zijn er tal van instellingen om de programma's aan te passen aan wat je nodig hebt.

Pluspunten

  • I-dos werkt geweldig
  • Grote trommel (9kg)
  • Stil
  • Was is goed droog
  • Veel en aanpasbare programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana van den Heuvel 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, wasmiddel toevoegen in een apart klepje en alles wordt automatisch qua dosering aangepast, scheelt in energie en wasmiddel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Eerste indruk van de machine is dat deze stil centrifugeert. Daarnaast oogt de machine modern en strak. En de ondersteuning via de website is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ester 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig display (touchscreen)

Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Zeer zuinig apparaat waarbij I-dos een enorme meerwaarde is. Daarnaast kan je alles apart instellen dankzij het touchscreen! Gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • display
  • geluidsniveau
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shore Shahnoori 15-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
super apparaat, stil, kan veel was in, duidelijk display, iDOS heel handig in gebruik. 1400 toeren: was komt er al heel droog uit, wat ervoor zorgt dat de droger ook minder lang hoeft te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert molenaar 14-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine de vrouw is tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Ander machine defect en we hebben een Bosch warmtepomp droger 1 jaar gebruik waar we tevreden over zijn past mooi bij elkaar

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews