Siemens WM14UP70NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UP70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.Buijs 02-01-2021

Super stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

10,0
Erg blij met onze keuze voor deze Siemens wasmachine. Duidelijk display, wast super stil, soms vergeet je gewoon dat de machine draait. Het Idos systeem is erg handig. Machine is zeer zeker een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ArjenvK 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, eenvoudig, stylisch.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

9,0
Als je een wasmachine in een (open) keuken gaat plaatsen dan is dit een goede keuze. Ik wilde hem eerst inbouwen maar door het mooie ontwerp hoefde ik niet ook nog eens de keuken te verbouwen. Eenvoudig in gebruik en makkelijk door de extra functies zoals wasmiddel en water toevoer.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Dikte van de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 08-12-2020

Degelijkheid ten top!

Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

10,0
Volledige programmamogelijkheden, duidelijke instructies en eenvoudige bediening. De geluidsproductie is opvallend laag. Kortom, zeeer tevreden! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Danny 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

8,0
Wasmachine gekocht als vervanging voor een oude AEG, reeds in het bezig van een Siemens warmtepompdroger. Twijfelde in het begin of het apparaat wel aan stond, zo stil is hij. De ECO programma's duren lang (4 uur), maar dit zal zijn redenen wel hebben. Al met al dik tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Mooi duidelijk display
  • Automatische dosering!

Minpunten

  • Eco programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Julian 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiterst stil en bespaard een hoop wasmiddel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

10,0
Een hele fijne en stille wasmachine die goed wast en weinig wasmiddel verbruikt. Altijd al een fan geweest van Siemens, had al een iq800 droger staan dus de set is nu compleet.

Pluspunten

  • Stil
  • Zelfdoserend qua wasmiddel
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessie 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

8,0
Wast goed schoon en centrifugeert prima droog ondanks dat je er veel was in hebt. IDOS is ideaal, scheelt hier enorm in verbruik van wasmiddel en de was is heerlijk fris 😄.

Pluspunten

  • Stil met centrifugeren
  • Kan veel in
  • I-DOS systeem is superhandig

Minpunten

  • Pompsysteem geluid;is kort dus niet storend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SW 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleren perfect schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

9,0
Ik zocht een wasmachine met een grote trommel, veel programma's en heel stil. Dit heb ik allemaal gevonden in deze wasmachine. Het enige nadeel vind ik dat je niet alle programma's kan versnellen. Gelukkig is er genoeg keus dus altijd wel een programma wat past. Ook het automatisch doseren scheelt veel wasmiddel voor mijn gevoel. En stil is hij! De wasmachine staat direct naast een kinderkamer en waar ik voorheen echt geen was kon doen als ze lag te slapen kan hij nu op volle toeren centrifugeren zonder dat ze wakker wordt.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Door I-dos minder verbruik wasmiddel
  • Veel programmakeuzes

Minpunten

  • Niet alle programma's kan je verkorten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine bij centrifugeren

Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine nu een aantal dagen gebruikt en zijn zeer tevreden. je hoort de wasmachine bijna niet, met name bij het centrifugeren valt het op ( bij onze oude machine moesten we de deuren dicht doen anders hoorden we de TV niet).
Het automatisch doseren hebben we nog niet gebruikt.
Hij is gebruikersvriendelijk. Programma's die je kunt kiezen duren wel wat langer als we gewend zijn met onze oude wasmachine

Pluspunten

  • Stil
  • gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 16-11-2020

Super wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke wasmachine! Was geweldig en is lekker stil. Het automatische doseersystemen werkt perfect. Deze machine is echt een aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marco 09-11-2020

Heerlijke wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke wasmachine. Gebruiksvriendelijk, lekker stil en was mooi schoon. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjen 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed wasmachine met I-DOS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UP70NL

Algemene score

9,0
We hebben al een Siemens droger, die bevalt goed. Daarom bij dit merk gebleven. Uiteindelijk gekozen voor een apparaat met I-DOS. Nog maar kort in gebruik, maar bevalt uitstekend! Heldere display, makkelijke bediening. Veel stiller dan ons vorige apparaat en I-DOS werkt perfect.

Pluspunten

  • I-DOS (makkelijk)
  • Makkelijke bediening
  • Goed werkend display
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer