Bosch WAJ28001NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
  • Best Reviewed feb 2021

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAJ28001NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda 02-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hele stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
Deze gekocht nav review en vorige week dezelfde voor mijn stiefzoon die op zichzelf gaat wonen.
Dit geeft wel aan dat ik zeer tevreden ben

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Heel makkelijk dat je later nog was kan toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rit 02-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met cashback

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Een super stille wasmachine met cashback actie. Het formulier was lastig te vinden omdat de actie net was afgelopen, maar een super snelle adequate chatsessie gaf me gelijk de goede linkjes en info.
Dit in tegenstelling tot de leverancier die nergens meer van wist.
Wasmachine draait als een zonnetje -

Pluspunten

  • stil
  • prijs kwaliteit (verwacht ik)
  • inzicht in tijdsduur wasprogramma
  • tijdens wassen is machine eenvoudig te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ELW 01-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Een erg degelijke wasmachine voor een mooie prijs. Gekocht omdat hij goed uit de test van de Consumentenbond kwam. Was ruikt fris en de machine is erg stil. Qua grootte niet geschikt voor grotere huishoudens

Pluspunten

  • Erg stil
  • Prijs/kwaliteit verhouding is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annoniem 28-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
de wasmachine werkt uitstekend prijs kwaliteit verhouding is ok.en makkelijk te bedienen qua model is simpel maar goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith 28-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik, ruim aan mogelijkheden!

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik: duidelijk qua wasprogramma's en mogelijkheden. Het aansluiten ging gemakkelijk. Daarnaast is het een stil apparaat wat prettig is wanneer deze in de bijkeuken staat. Nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HSPienink 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAJ28001NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, is praktisch in gebruik.
Daar houd ik van.
Ik ben een senior dus het moet allemaal niet te moeilijk zijn...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

José 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koolborstelloze motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe wasmachine 7kg. trommel en geruisloos, dit is wel belangrijk want deze staat op een slaapkamer , ik kan nu een 2p. dekbedovertrek en 2 pers. hoeslaken tegelijk in de wasmachine stoppen.
Het is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Maris 22-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
Deze Bosch wasmachine is eenvoudig maar kwalitatief goed. Verbazingwekkend stil, erg zuinig in energie- en watergebruik. De programmaknop is duidelijk.
Klein kritiekpuntje: de handleiding zou wat duidelijker kunnen met meer en betere afbeeldingen.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Erg zuinig
  • Eenvoudige machine met duidelijke programmaknop
  • Mogelijkheid was toe te voegen is top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ml 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine gekocht

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
Mooie en vooral makkelijke machine ivm hoge leeftijd.
Gemakkelijk om te gebruiken, netjes thuis geleverd en aangesoten.

Pluspunten

  • Service
  • Gemakkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van riessen 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed overzichtelijk

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
De prijs is top. En heeft een heel mooi en gemakkelijk programma overzicht . Het is een mooie aanrader voor iedereen .
Alles netjes volgens afspraak. En vriendelijk personeel en ze ruimen alles netjes op . ( TOP )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 18-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne wasmachine, voorgoed aan Bosch verknocht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
De allereerste nieuwe wasmachine voor onze zoon gekocht, ter bekroning van zijn eigen woonruimte. We krijgen iedere keer te horen hoe geweldig zijn wasmachine is, met de vele mogelijkheden, hoe stil hij is en -last but not least- hoe heerlijk de was ruikt. Op grond van de ervaring tot nu toe zal hij ook in de toekomst zeker voor een Bosch wasmachine kiezen. Een echte aanrader dus!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel mogelijkheden
  • Was ruikt heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sije Wiersma 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn vrouw had goede ervaringen met Bosch dus...........

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
Zo ik al memoreerde, mijn vrouw wou graag weer een bosch wasmachine ,dus moest ik wel mee. En ik moet zeggen ze had het bij het juiste eind. Gemakkelijke bediening en ook de resultaten zijn prima. Hij is deskundig aangesloten en wij zijn er heel tevreden over.

Pluspunten

  • fraaie uitstraling
  • Gemakkelijke bediening. Een kind kan de was doen .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
Het is een praktische en stille wasmachine. Prettig in gebruik. Keuzemogelijkheid om korte wasjes te doen en tussentijds deur te openen is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim_Kwart 16-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine voor goede prijs

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
Niet veel over te zeggen, fijne machine voor een goede prijs. Hij is nog nieuw, dus alles doet het goed. Hopelijk gaat ook lang genoeg mee, daar is het verschil te zien tussen wasmachines.

Pluspunten

  • still
  • stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gelukkig Gestapeld 08-01-2021

Dolletjes

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb van de nood een deugd gemaakt door in noodgeval, een Bosch wasmachine te bestellen waar we achteraf zeer gelukkig mee zijn. Want we hebben al van bosch een vaatwasser en droger en die bevallen heel goed
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

pieter 06-01-2021

Toppertje

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stille machine, ook tijdens centrifugeren en lekkere droge was.
Gemakkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arie 10-12-2020

Mooie en stille machine

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasmachine is zeer stil en goede resultaten echt weer een Bosch kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

geke 03-12-2020

uitstekende wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prima wasmachine en goede prijs. Vorige wasmachine van Bosch 18 jaar meegedaan, dus was het niet moeilijk om een keus te maken.
Maakt weing lawaai en eenvoudig te bedienen. Kortom 5 sterren!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer