Bosch WAJ28001NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAJ28001NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rit 02-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met cashback

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Een super stille wasmachine met cashback actie. Het formulier was lastig te vinden omdat de actie net was afgelopen, maar een super snelle adequate chatsessie gaf me gelijk de goede linkjes en info.
Dit in tegenstelling tot de leverancier die nergens meer van wist.
Wasmachine draait als een zonnetje -

Pluspunten

  • stil
  • prijs kwaliteit (verwacht ik)
  • inzicht in tijdsduur wasprogramma
  • tijdens wassen is machine eenvoudig te openen

Minpunten

  • wasprogramma's duren lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 13-09-2021

geweldig!

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn oude wasmachine (AEG) waste nooit schoon. Ik zie na 1 wasbeurt al heel duidelijk verschil!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

trudy 06-09-2021

prima wasmacine

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] was komt er heel schoon en fris uit de wasmacine is ook heel gebruiks vriendelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nick 22-08-2021

Bosch wasmachine serie /2

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer degelijke wasmachine voor een mooie prijs.
Echt een betrouwbaar merk. We zijn er erg blij mee. Ook de prijs/kwaliteits verhouding is perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan en Gerrie Ruijgrok 17-08-2021

Stil en voordelig!

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze vorige Bosch was na 13 jaar aan vervanging toe, zijn opvolger is stiller, zuiniger en voordeliger - goeie koop!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 07-08-2021

Waar voor je geld.

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze wasmachine is gemakkelijk in gebruik wast goed schoon. Het geluid valt mee je krijgt waar voor je geld.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henk 03-08-2021

prettig geprijsde wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine. Geluidsarm, met volop keuzeprogramma's. Je kunt kiezen voor (o.a.) eco- of extra kort programma, enz. Ook handig is de mogelijkheid om een vergeten wasstuk toe te voegen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ina B 17-06-2021

Mijn Nieuwe Bosch Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De WAJ28001NL bevalt goed. Na 16 jaren met mijn vorige Bosch was machine te hebben gedaan, kon het natuurlijk niet anders dan weer een Bosch aan te schaffen. Het was even wennen aan sommige lange programma's maar het gebruik van de speed perfect knop in combinatie met niet meer dan 4 kg wassen bleek een uitkomst.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneke harssena 05-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch blauw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
Vandaag mijn wasmachine gekregen heel erg blij mee online besteld expert haren heeft de afhandeling gedaan keurig en netjes ik hoop er lang plezier van te hebben

Pluspunten

  • Mooie machine
  • Stil
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-05-2021

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede wasmachine, makkelijk te bedienen, wast goed
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J van den Boogaard 15-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine, Bosch WAJ28001NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
Hij is compact, voldoet aan alle eisen voor mij kleine (soms grote) huishouden! Een goede centrifuge, en een snelwasje komt er fris en fruitig uit! Ik ben blij met m'n aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiesVD 08-03-2021

Heerlijk ontzorgd

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze wasmachine is geweldig. Je kan je was doen zonder zorgen. Gooi bijvoorbeeld je was 's ochtends erin en programmeer het zodat ie pas 's avonds na je werk klaar is. Het was de kleren goed schoon, want die ruiken lekker fris na een wasje. Er zijn ook ontzettend veel keuzes in wasprogramma's en deze zijn duidelijk weergegeven op de draaiknop. Ik geef het 4 sterren, geen 5, omdat er een stukje van het rubbermanchet (raam) is afgebroken zonder te weten hoe dat is gebeurd. Deze moeten we laten vervangen. Verder top machine!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dori 07-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustig en schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, rustig wasmachine en schone was....... dat is waarvoor wij deze Bosch wasmachine hebben gekocht.

Pluspunten

  • Schone was
  • Rustig machine
  • Voldoende programma's
  • Duidelijk display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Addie 03-03-2021

Topper

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijne wasmachine, was is perfect schoon.
Gemakkelijk even stoppen om nog was toe te voegen en een stille centrifuge.
Echt een aanrader zeker voor de prijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

José 02-03-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben er overgelukkig mee , de was komt er heel schoon uit, heel handig als je iets vergeten bent en alsnog erbij wilt stoppen, en het is een super stille wasautomaat. Het is absoluut een aanrader .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Linda 02-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hele stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

10,0
Deze gekocht nav review en vorige week dezelfde voor mijn stiefzoon die op zichzelf gaat wonen.
Dit geeft wel aan dat ik zeer tevreden ben

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Heel makkelijk dat je later nog was kan toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELW 01-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Een erg degelijke wasmachine voor een mooie prijs. Gekocht omdat hij goed uit de test van de Consumentenbond kwam. Was ruikt fris en de machine is erg stil. Qua grootte niet geschikt voor grotere huishoudens

Pluspunten

  • Erg stil
  • Prijs/kwaliteit verhouding is goed

Minpunten

  • Niet geschikt bij grotere huishoudens

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annoniem 28-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

9,0
de wasmachine werkt uitstekend prijs kwaliteit verhouding is ok.en makkelijk te bedienen qua model is simpel maar goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith 28-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik, ruim aan mogelijkheden!

Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik: duidelijk qua wasprogramma's en mogelijkheden. Het aansluiten ging gemakkelijk. Daarnaast is het een stil apparaat wat prettig is wanneer deze in de bijkeuken staat. Nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HSPienink 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAJ28001NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28001NL

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, is praktisch in gebruik.
Daar houd ik van.
Ik ben een senior dus het moet allemaal niet te moeilijk zijn...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews