Bosch WAXH2K00NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
70 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAXH2K00NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mw J vd Horn 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern design 2021

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Makkelijk in te stellen en te besturen met WIFI, helemaal 2021, duurzaam intelligent apparaat en een mooi design alles wat ik van een modern apparaat verwacht. Klaar voor de toekomst

Pluspunten

  • heel stil
  • zuinig
  • makkelijk te bedienen
  • WIFI

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy Pol 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is gewoon geweldig, 9kg wasgoed, Idos makkelijk wasmiddel automatisch toevoegen, zuinig, fluisterstil, lampje voor beter zicht in de trommel, zeeeeeeer gebruiksvriendelijk, en natuurlijk WIFI home-connect, alleen nog het wasgoed er in en er uit halen moet je zelf doen, topproduct.

Pluspunten

  • Idos
  • WIFI home-connect
  • 1600 toeren centrifugeren
  • zuinig met water en electriciteit
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met duidelijk display

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met veel mogelijkheden! Eco programma duurt lang, maar dat is logisch. Zelf doseren is prettig!

Pluspunten

  • veel programma mogelijkheden
  • makkelijk bijvullen
  • duidelijk en makkelijk display

Minpunten

  • eco-duurt lang
  • begint soms wat te fluiten na half uur (garantie?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Wow, deze wasmachine is echt heerlijk stil. Bovendien heeft hij een gemakkelijke bediening, is hij energiezuinig en heeft hij een trommelinhoud van 9kg. Het i-dos automatisch doseersysteem is echt een uitvinding, een kind kan de was doen... Letterlijk!

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijke bediening
  • I-Dos automatisch doseersysteem
  • 9kg vulgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludolphij 16-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en degelijk

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Eerste indruk is goed. Even tijd nemen om te verbinden met wifi en mobiel, maar dat lukte! Gekozen op basis van goede berichten. En de prijs was gunstig voor wat het biedt. Miele is stuk duurder en Siemans ook, dan is Bosch een goede derde, ook omdat we al andere apparaten van dat merk hebben die het prima doen.

Pluspunten

  • Materiaal voelt goed aan
  • makkelijk waterpas te plaatsen
  • Rustig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josry 12-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer volwaardige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Gisteren uit nood (de oude AEG) was na 8 jaar echt overleden, deze Bosch wasmachine binnen gekregen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik vol lof ben over deze machine, hij heeft een groot laadvermogen (9kg) en is tijdens het centrifugeren echt heel erg stil en je voelt ook geen trillingen. Deze machine is door Bosch heel erg goed doorontwikkeld en met alle technische snufjes van nu incl. de Sensoren en het I-dos systeem verwacht ik nog heel wat jammer plezier mee te hebben. Voor de milieubewuste kiezer deze Bosch wasmachine voldoet ook aan A+++ standaard en is ook zuinig met water, met name ook omdat de machine meet hoeveel was erin zit en stemt daarop af hoelang het wasprogramma duurt.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Trilt niet bij 1600rpm
  • 9Kg
  • Voldoet aan hoge standarden
  • Is te connecten met Wifi

Minpunten

  • nog niet gevonden,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 07-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Machine is goed ruim van binnen ( 9 kilo!) , makkelijk te bedienen en met dat I-dos systeem ook nog eens zuinig met wasmiddel. Al met al een top aankoop

Pluspunten

  • zuinig
  • vriendelijk in gebuik
  • ruim
  • slimme machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 27-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Perfecte wasmachine,mijn vorige Bosch is er na 10 jaar trouwe dienst mee opgehouden en nu deze aangeschaft.tot nu toe perfect maar had ook niks anders verwacht.......

Pluspunten

  • 1600 toeren en stil
  • I dos systeem ideaal..
  • Gebruiks gemak

Minpunten

  • Geen waterstof op waterslang(vorige had dit wel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer