Bosch WAXH2K00NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAXH2K00NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mw J vd Horn 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern design 2021

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Makkelijk in te stellen en te besturen met WIFI, helemaal 2021, duurzaam intelligent apparaat en een mooi design alles wat ik van een modern apparaat verwacht. Klaar voor de toekomst

Pluspunten

  • heel stil
  • zuinig
  • makkelijk te bedienen
  • WIFI

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anoniem 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine!! Ik ben er heel blij mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Wat een verschil met mijn oude trouwe machine.
Welke helaas vlekken niet helemaal meer wegkreeg.
Deze nieuwe Bosch haalt zelfs oude hartnekkige vlekken weg.
Erg flexibel in te stellen programma's temperaturen en centrifuge toerental.
Het maakt wassen weer een licht en luchtig katweitje.
Het wasgoed droogt ook zo snel na 1600 toeren!.

Pluspunten

  • Het wasgoed wordt zo schoon!!!
  • De was is snel droog!!
  • flexibel in te stellen wasprogramma.
  • Heel stil!!

Minpunten

  • De app is lastig in te schakelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam Bleeker 27-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie technische wasmachine met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkte wasmachine die makkelijk te bedienen is voldoende keuzes uit wasprogramma's en de was komt er prima schoon uit

Pluspunten

  • Trommelverlichting
  • Wasmiddel dosering
  • Makkelijk te bedienen
  • Wast schoon met weinig wasmiddel
  • Energie zuinig en met app op telefoon te volgen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J de Bakker 26-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te programmeren, display goed leesbaar en prima garantievoorwaarden. Automatische dosering en een grote vulopening maken de machine tot een fijn apparaat om mee te werken. Kan tot 9 kilogram was draaien en dat past er gemakkelijk in. Tenslotte maakt de machine weinig lawaai wat wij als prettig ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, duurzaam en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
De nieuwe iDos wasmachine is onze top-aankoop van dit jaar. Hij is gemakkelijk in de bediening, het kan zelfs via de app vanuit je luie stoel. Hij is ruim , draait soepel z’n rondjes en je hoort’m nauwelijks. Het iDos systeem is een echte aanrader: één keer wasmiddel in het reservoir gieten en je kan tijden onbezorgd wassen. Was je liever “ouderwets” dan kan je het wasmiddel per wasbeurt in het doseringsbakje doen. Kortom wij wassen en voelen ons helemaal The Bosch!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Zuinig met water en wasmiddel
  • Duurzaam
  • iDos gemak

Minpunten

  • Je moet de was er nog wel zelf in stoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-04-2021

Super Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine, erg stil, makkelijk te bedienen doormiddel van een app op je telefoon. De app helpt je om het juiste programma te selecteren voor jou was. Waarbij je ook persoonlijke voorkeuren kan aangeven. Wat ik handig vindt is dat je favorieten wasprogramma's kan aanmaken. Dus wasje er in en met een druk draait de wasmachine het programma van mijn keuze. Samen met I-dos de juiste hoeveelheid wasmiddel dus altijd goed schoon. Wij gebruiken geen wasverzachter dus kan je het doseergedeelte gebruiken voor bijv de witte was. Wassen wordt weer leuk:)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fred 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine voor nerds ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Geweldig wat je kunt voorprogrammeren en bedienen via de app, hulp bij keuze van programma’s evt. Wassen is gewoon weer leuk!

Pluspunten

  • Water en energie zuinig
  • Bediening via app
  • Reservoir voor wasmiddel

Minpunten

  • Iets meer geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harald 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Toen onze oude Bosch Wasmachine helaas stuk ging was het geen lastige keuze om weer voor Bosch te kiezen. In 12 jaar tijd is ons gezin qua was aanbod duidelijk gegroeid en was de vorige ook wel aan vervanging toe. Met de keuzehulp op de site van Bosch gekeken welk apparaat nu het beste bij ons gezin past. Vervolgens de reviews van de alternatieven gekozen voor de WAXH2K00NL en door de snelle levering door CoolBlue meteen twee wasjes kunnen draaien en dan merk je pas echt dat de techniek vooruitgang boekt. i-Dos, wifi Connect etc.. hoe gaaf is dat... en o ja.... de wasresultaten zijn ook perfect... je zou het bijna vergeten!

Pluspunten

  • automatisch dossiersysteem
  • wifi connect via Home Connect
  • extreem stil
  • tussendoor bijvullen
  • 9kg is echt veel

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Pol 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is gewoon geweldig, 9kg wasgoed, Idos makkelijk wasmiddel automatisch toevoegen, zuinig, fluisterstil, lampje voor beter zicht in de trommel, zeeeeeeer gebruiksvriendelijk, en natuurlijk WIFI home-connect, alleen nog het wasgoed er in en er uit halen moet je zelf doen, topproduct.

Pluspunten

  • Idos
  • WIFI home-connect
  • 1600 toeren centrifugeren
  • zuinig met water en electriciteit
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assa 27-12-2020

Stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne en stille wasmachine met grote capaciteit!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mircea 18-12-2020

Great technology

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We love this washing machine: it's high capacity, i-Dos is great advantage also.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

P Meijer 16-12-2020

Stil en schoon

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Grote trommel van 9 kilo, bijna geruisloos, zelfs op 1600 toeren. iDos is heerlijk makkelijk en de was wordt echt superschoon! Heel erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MatenWil 12-12-2020

Goed.

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Duidelijk display. I-Dos is fijn , geen geklooi met wasmiddel en wasverzachter. Grote trommel met grotere opening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

AW 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met duidelijk display

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met veel mogelijkheden! Eco programma duurt lang, maar dat is logisch. Zelf doseren is prettig!

Pluspunten

  • veel programma mogelijkheden
  • makkelijk bijvullen
  • duidelijk en makkelijk display

Minpunten

  • eco-duurt lang
  • begint soms wat te fluiten na half uur (garantie?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Wow, deze wasmachine is echt heerlijk stil. Bovendien heeft hij een gemakkelijke bediening, is hij energiezuinig en heeft hij een trommelinhoud van 9kg. Het i-dos automatisch doseersysteem is echt een uitvinding, een kind kan de was doen... Letterlijk!

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijke bediening
  • I-Dos automatisch doseersysteem
  • 9kg vulgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 17-11-2020

Super

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Toch moeilijk om een goede wasmachine te vinden .
We hebben besloten om voor deze te gaan naar aanleiding van verhalen .
En onze beslissing was zeker heel erg goed.
Ook handig dat je je wasmiddel al in het daarvoor bestemde bakje te doen.
Ook is hij zeer stil.
Zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ludolphij 16-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en degelijk

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Eerste indruk is goed. Even tijd nemen om te verbinden met wifi en mobiel, maar dat lukte! Gekozen op basis van goede berichten. En de prijs was gunstig voor wat het biedt. Miele is stuk duurder en Siemans ook, dan is Bosch een goede derde, ook omdat we al andere apparaten van dat merk hebben die het prima doen.

Pluspunten

  • Materiaal voelt goed aan
  • makkelijk waterpas te plaatsen
  • Rustig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josry 12-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer volwaardige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Gisteren uit nood (de oude AEG) was na 8 jaar echt overleden, deze Bosch wasmachine binnen gekregen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik vol lof ben over deze machine, hij heeft een groot laadvermogen (9kg) en is tijdens het centrifugeren echt heel erg stil en je voelt ook geen trillingen. Deze machine is door Bosch heel erg goed doorontwikkeld en met alle technische snufjes van nu incl. de Sensoren en het I-dos systeem verwacht ik nog heel wat jammer plezier mee te hebben. Voor de milieubewuste kiezer deze Bosch wasmachine voldoet ook aan A+++ standaard en is ook zuinig met water, met name ook omdat de machine meet hoeveel was erin zit en stemt daarop af hoelang het wasprogramma duurt.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Trilt niet bij 1600rpm
  • 9Kg
  • Voldoet aan hoge standarden
  • Is te connecten met Wifi

Minpunten

  • nog niet gevonden,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 07-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

10,0
Machine is goed ruim van binnen ( 9 kilo!) , makkelijk te bedienen en met dat I-dos systeem ook nog eens zuinig met wasmiddel. Al met al een top aankoop

Pluspunten

  • zuinig
  • vriendelijk in gebuik
  • ruim
  • slimme machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 27-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2K00NL

Algemene score

9,0
Perfecte wasmachine,mijn vorige Bosch is er na 10 jaar trouwe dienst mee opgehouden en nu deze aangeschaft.tot nu toe perfect maar had ook niks anders verwacht.......

Pluspunten

  • 1600 toeren en stil
  • I dos systeem ideaal..
  • Gebruiks gemak

Minpunten

  • Geen waterstof op waterslang(vorige had dit wel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews