Siemens iQ300 WM14N276NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WM14N276NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Olga 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met mijn Siemens wasmachine. Vooral omdat hij bijna niet te horen is als hij gaat centrifugeren. Hij wast prima schoon en de trommelgrootte ervaar ik als zeer prettig . Verder is de trommelreiniger een prettig gevoel qua hygiëne en hiermee bespaar ik calgontabletten. Dus al met al een betaalbare goede wasmachine.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Zeer stille wasmachine
  • Beraalbaar

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige machine. Veel wasprogrammas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Super stille wasmachine die op een houten ondervloer kan zonder weg te lopen. Ideale machine, super stil. Mooi strak design.

Pluspunten

  • Extra stil
  • Centrifugeren hoor je amper
  • Zuinig in gebruik van water
  • Veel was programma's
  • Kan op een houten ondervloer

Minpunten

  • Geen enkele minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Bink 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemensapparatuur op herhaling

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Na 14 jaar afscheid moeten nemen van mijn wasautomaat . Zeer tevreden, nooit pech. Altijd trouwe dienst. Het kon daarom niet anders dat mijn keus opnieuw viel op een Siemens wasautomaat. Pas enkele dagen in gebruik en nu al happy. Ruime ingang trommel, praktisch geluidloos, eéntje die nadenkt over het wasgoed en prima aflevert. Kortom. Ik ben dik en dik tevreden. Hoop er net zo lang plezier van te hebben als met de vorige.

Pluspunten

  • aantal wasprogramma's
  • ruime ingang trommel
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 31-03-2021

Super handig!

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super veel mogelijkheden, super tevreden!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Corina 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beauty

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Wat een goede keus: grote trommel, bijna geluidloos, makkelijk te bedienen met als extra een mooi display/design! Een mooi bedrag, waar voor het geld: had ik eerder moeten doen! Tevreden!

Pluspunten

  • Geruidloos
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barink 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Super blij mee.
Je hoort hem niet,
Veel programma keuzes
Helemaal goed, niets op of aan te merken. Ook fijn dat je er nog was bij in kunt doen als je dat vergeten bent.
Model is ook uitstekend

Pluspunten

  • Je hoort hem niet
  • Veel programma’s
  • En je kunt vergeten was er nog bij doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a van aaken 27-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot toegangsdeur

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
aangeprezen door de handelaar en veel mogelijk heden en gebruiks gemak en de prijs valt mee voor een miele en natuurlijk de actie van 50 eoro retour

Pluspunten

  • grote deur
  • makkelijk
  • mooi en degelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerhard 22-03-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine is stil, heeft veel wasprogramma's en niet te duur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WM14N276NL 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

8,0
Perfecte wasmachine voor deze prijs. Machine is fluisterstil. Mooi design. Erg blij met deze aankoop. Aanrader.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Erg stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bert 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met goed afleesbaar display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Nog maar kort in gebruik, maar werkt uiterst prettig. Weinig lawaai (ook met centrifugeren) en wast goed schoon. Ook handig dat bij verschillende programma's de tijdsduur te verkorten is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kok 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onze dochter had deze Siemens al, en is zeer tevreden

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Goede advies van onze dealer. Goede ervaringen met Siemens producten.
De machine is nagenoeg geruisloos en energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 16-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ300 WM14N276NL is een geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Siemens iQ300 WM14N276NL
Deze wasmachine doet zijn werk PERFECT en is ZEER stil.
Dus zeer zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens wasmachine WM14N276NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is perfect.
Ontzettend stil en wast zeer schoon.
Met centrifugeren is deze machine ook heel stil.

Pluspunten

  • Ontzettend stil en wast zeer schoon.
  • Met centrifugeren is deze machine ook heel stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beumer 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Wat een fijne wasmachine. Vergeleken met mijn oude wasmachine nu eindelijk een machine die schoon waar. Mijn was ruikt nu eindelijk naar wasmiddel.
Hij is ook erg stil.
Mooie machine voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly Alkema 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, duidelijk bedieningspaneel en heel stil

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

8,0
prijs en kwaliteitverhouding prima en een eenvoudig duidelijk bedieningspaneel en zeer betrouwbare leverancier

Pluspunten

  • goede bediening
  • heel stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans W 10-03-2021
  • Product gekocht

Goede capaciteit, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Als vervanging op de vorige Siemens wasmachine, die het 12 jaar trouw heeft uitgehouden. Wat direct opvalt is de stille verwerking. Waar de vorige toch echt een verdieping lager nog goed te horen is, is dat bij deze niet het geval. De programma’s werken heel goed; de eco programma’s nemen alleen wat meer tijd in beslag.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Eco programma’s nemen meer tijd in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans W 10-03-2021
  • Product gekocht

Goede capaciteit, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Als vervanging op de vorige Siemens wasmachine, die het 12 jaar trouw heeft uitgehouden. Wat direct opvalt is de stille verwerking. Waar de vorige toch echt een verdieping lager nog goed te horen is, is dat bij deze niet het geval. De programma’s werken heel goed; de eco programma’s nemen alleen wat meer tijd in beslag.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Eco programma’s nemen meer tijd in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilda 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen wasmachine. Mooi uiterlijk. De machine werkt perfect, de was komt eer schoon en fris uit met gebruik van minimaal aan wasmiddel.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooi uiterlijk
  • veel handige programma's
  • heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tiny Castermans 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie combinatie met reeds aanwezige wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Sinds een week in gebruik voor diverse wasjes, bevalt uitstekend, bediening apparaat helder, gekocht bij AA reparatie te Geulle LB, zeer goede service!

Pluspunten

  • Mooi geheel met warmtepompdroger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil bij het centrifugeren. Uitgestelde eindtijd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Een hele degelijke en stille machine die niet hoeft te vertellen wanneer die begint, maar wanneer die klaar is.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote programma keuze
  • Uitgestelde eindtijd

Minpunten

  • Nog niet ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews