Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Zeer tevreden met mijn Siemens wasmachine. Vooral omdat hij bijna niet te horen is als hij gaat centrifugeren. Hij wast prima schoon en de trommelgrootte ervaar ik als zeer prettig . Verder is de trommelreiniger een prettig gevoel qua hygiëne en hiermee bespaar ik calgontabletten. Dus al met al een betaalbare goede wasmachine.
Na 14 jaar afscheid moeten nemen van mijn wasautomaat . Zeer tevreden, nooit pech. Altijd trouwe dienst. Het kon daarom niet anders dat mijn keus opnieuw viel op een Siemens wasautomaat. Pas enkele dagen in gebruik en nu al happy. Ruime ingang trommel, praktisch geluidloos, eéntje die nadenkt over het wasgoed en prima aflevert. Kortom. Ik ben dik en dik tevreden. Hoop er net zo lang plezier van te hebben als met de vorige.
Wat een goede keus: grote trommel, bijna geluidloos, makkelijk te bedienen met als extra een mooi display/design! Een mooi bedrag, waar voor het geld: had ik eerder moeten doen! Tevreden!
Super blij mee.
Je hoort hem niet,
Veel programma keuzes
Helemaal goed, niets op of aan te merken. Ook fijn dat je er nog was bij in kunt doen als je dat vergeten bent.
Model is ook uitstekend
Nog maar kort in gebruik, maar werkt uiterst prettig. Weinig lawaai (ook met centrifugeren) en wast goed schoon. Ook handig dat bij verschillende programma's de tijdsduur te verkorten is.
Wat een fijne wasmachine. Vergeleken met mijn oude wasmachine nu eindelijk een machine die schoon waar. Mijn was ruikt nu eindelijk naar wasmiddel.
Hij is ook erg stil.
Mooie machine voor een goede prijs.
Als vervanging op de vorige Siemens wasmachine, die het 12 jaar trouw heeft uitgehouden. Wat direct opvalt is de stille verwerking. Waar de vorige toch echt een verdieping lager nog goed te horen is, is dat bij deze niet het geval. De programma’s werken heel goed; de eco programma’s nemen alleen wat meer tijd in beslag.
Sinds een week in gebruik voor diverse wasjes, bevalt uitstekend, bediening apparaat helder, gekocht bij AA reparatie te Geulle LB, zeer goede service!
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.