Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ300 WM14N276NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WM14N276NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wouter 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit, bedieningsgemak en veilig

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Siemens wasmachine welke vervangen moest worden gezien zijn leeftijd heeft zonder problemen zijn werk gedaan.
Vandaar dat ik nu wederom gekozen heb voor een Siemens wasmachine door zijn bedieningsgemak en kwaliteit de betere wasmachine.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Veilig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne van Beek 16-10-2020

Siemens wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Ben in mijn sas, want deze wasmachine doet snel en goedkoop mijn was [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RJvdS 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat. Doet wat het moet doen: wassen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Ik heb na een lange intensieve zoektocht online als in de winkel van BCC de keuze gemaakt om deze wasmachine aan te schaffen. Werkt prima! Alleen één klein minpuntje is het touchscreen scherm. Sommige touchscreen schermen zijn erg gevoelig, deze is precies de andere kant op. Je moet iets harder op het scherm duwen dan dat je gewend bent bij je tablet op smartphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tot nu toe tevreden met de producten van Siemens 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect en oogt heel mooi bij onze wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

9,0
Uiteraard de oude machine stuk, hebben reeds een Siemens wasdroger en deze machine past er perfect bij.

Pluspunten

  • Kwalitatief perfect
  • Oogt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

btr0408 11-10-2020

Veelzijdige wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Na bijna 14 jaar met volle tevredenheid het vorige model wasmachine gehad te hebben was de keuze makkelijk, weer een Siemens! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Onze Siemens wasmachine. 28-09-2020

Eens een Siemens, altijd een Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Onze vorige wasmachine was ook een Simons. Wij hebben hier 14 jaar plezier van gehad. Helaas hebben wij hem moeten vervangen in verband met onbalans. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jannie 12-08-2020

Prima

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Hij bevalt mij goed is stil en wast goed schoon. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jannie 12-08-2020

Prima

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N276NL

Algemene score

10,0
Hij bevalt mij goed is stil en wast goed schoon. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer