Bosch WAN28276NL - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Bosch WAN28276NL
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAN28276NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bosch wasmachine WAN 2827 23-07-2020

prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

10,0
deze machine is gekocht ter vervanging van 10 jaar oude bosch machine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Thomas Lefebure 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat. Echt blij mee. Stilletjes, alleen echt te horen bij centrifugeren aan het einde, maar dat is paar minuten. Alles echt goed schoon (oude was oud zeg maar ;-) Wat me heeft verrast is de pauze functie! En de sport functie (licht, subtiel en kortdurend). Ja, je kunt blij worden van een wasmachine :-)

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • stil
  • pauze functie (vergeten was erbij stoppen)

Minpunten

  • Gepiep als ie klaar is (1 piep meer dan genoeg)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

prima wasmachine 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

8,0
ik moest de oude machine na 10 jaar vervangen. Na vergelijking gekozen voor deze machine.
pluspunten : bijna geluidloos, voldoende programma's, zeer zuinig. Prijs technisch zeer interessant mede door de cash back aanbieding van Bosch.

Pluspunten

  • zuinig
  • veel wasprogramma's
  • voordelig in aanschaf

Minpunten

  • geen gewicht van het wasgoed zichtbaar in scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Singh 17-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend stil maar heel krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

9,0
Ivm een jonge dochter wasmachine uitgezocht op geluidsniveau, programma's maar ook prijs/kwaliteit. En dat is ver boven onze verwachting. Je hoort alleen de was rondgaan in de trommel en het harde geluid van centrifugeren is ook verledentijd. Er zit een speed knop op wat geweldig is voor even een snelle was. Maae ook een stille nachtstand. Na centrifugeren is de was echt heel goed uitgewrongen zodat deze vlot droogt. Neem even de tijd om het boekje te lezen dan start de wasmachine zoals het hoort. Ik was te ongeduldig en daardoor gaf de machine en foutmelding, dat was gelukkig snel opgelost door goed lezen. Verder vele opties aan programma. Ik ben super blij met me Bosch wasmachine!!

Pluspunten

  • Super stil
  • Speed knop
  • Vele programma's
  • Centrifugeert als de beste
  • Ziet er stijlvol uit

Minpunten

  • Bij eerste opstart boekje gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ash 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke instructie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van Bosch gister voor het eerst gebruikt. Het is helemaal zacht (geluidsstil), je hoort er niks van. Alleen laatste 5 min. Het is zeer makkelijk om een was te draaien, met 1 draai en 1 knop. Geweldig! Super gemakkelijke gebruiksaanwijzing!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Stil
  • Groot
  • Duidelijke scherm
  • Schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlie Vleeshouwers 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil tijdens wasbeurt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine die ook nog eens erg stil wast. Makkelijk bedieningspaneel en de vulopening is fijn groot. Vorige wasmachine was ook een Bosch, erg tevreden dus de keuze was snel gemaakt om weer te gaan wassen met een Bosch

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vulopening
  • Makkelijk bedieningspaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NvanD 10-07-2020

Stil, schoon

Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen, stil, schoon en zuinig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Linda 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

9,0
Super fijn machine. Heel overzichtelijk bedieningspaneel en grote trommel. Veel mogelijkheden betreffende wasprogramma’s.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy en Dennis 07-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van Bosch gekocht, nooit stuk gegaan. Nieuwe gekocht vanwege een goeie deal en ze zijn tegenwoordig geluidsloos.

Pluspunten

  • Duurzaam

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Su Obreen 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo blij met Bosch nieuwe wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

10,0
Mijn Miele van 23 jaar haperde helaas.
Echt eindeloos op internet gezocht naar een nieuwe wasmachine met basis 'state of the art' kenmerken.

Ik heb deze Bosch WAN28276NL gekozen: wast super stil en heeft zelfs een "stil nachtprogramma" (zonder signaal bij het einde). Omdat de wasmachine een timer heeft, kun je de was zó programmeren dat de was klaar is op het door jou gekozen moment.
Verder zijn er behalve de "normale" programma's ook allerlei speciale mogelijkheden instelbaar (totaal 15 programma's), o.a. een kinderslot.
Het lage aantal decibel is erg belangrijk omdat ik in een appartementencomplex woon en vanwege lagere energiekosten graag 's nachts was.

De machine was na de bestelling de volgende dag geplaatst door twee kundige en vriendelijke bezorgers.
Al een paar wassen gedraaid en ik ben helemaal gelukkig met de zeer stille werking en het wasresultaat.
Hier kan ik jarenlang plezier van hebben.

Pluspunten

  • wassen 49 dB, centrifugeren 72 dB
  • Night Wash programma
  • Speed Perfect: tot 65% kortere wastijd
  • Allergie Plus programma

Minpunten

  • bovenrand breder ivm plaatsing voetjes wasdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nvd 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, zuinig, voordelig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

9,0
Stille zuinige wasmachine. Volgens onze monteur een machine die lang storingvrij meegaat. En dan nog voor een redelijke prijs. Erg eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • zuinig
  • goedkoop
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ilyas 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Geschreven voor: Bosch WAN28276NL

Algemene score

10,0
Mooie en zuinige wasmachine van Bosch. Ik ben er zeer blij mee en ik raad het aan! Ik heb altijd goeie ervaringen met Bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer