Bosch WAN28095NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAN28095NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Garnier 15-02-2021

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gekocht conform advies van de consumentenbond prima wasmachine zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kwaliteit 05-09-2020

Vertrouwd

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Er staat exclusief en dat is hij ook, gekozen omdat mijn vorige (de MAXX-6) het altijd prima gedaan heeft.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Matthijs 01-08-2020

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nu ruim een week in gebruik. Vergeleken met mijn oude wasmachine is deze fluisterstil, veel gebruiksvriendelijker, zuiniger en wast gewoon prima. Geen opmerkingen verder
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lizette 21-07-2020

Blij met mijn wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geluidsarme wasmachine. Natuurlijk even uitzoeken welke programma's ik het beste bij mij passen. Tot mijn vreugde zitten er voor fijne was korte programma's op. Ook de 40 tot 60 graden was, zijn korter dan waar ik mij op had ingesteld. Deur sluit makkelijk. Bediening is eenvoudig. Al met al ben ik erg blij met de machine. Als mijn moeder of dochter een nieuwe wasmachine moet, zou ik deze zeker aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Alma 28-06-2021

Prima

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine die aan mijn eisen boldoet
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

liesbeth 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik zou het maar doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

8,0
Ik had hiervoor een Miele, maar heb inmiddels een een persoonshuishouden en ik vond dat ik ook wel met een wat minder robuuste en minder dure machine toe moest kunnen. Dus deze Bosch, met een trommel van 7 kilo wat ik eigenlijk te groot vind, maar de machine kan ook met kleinere wasjes overweg. Ik heb nu 1 handdoekenwas gedraaid, en was toch eigenlijk wel blij met de wat grotere trommel. Hij wast echt muisstil, het enige dat je hoort is het water dat in de machine loopt. Dat hoor je wel goed, ik denk dat de Miele dikkere wanden had ofzo. Maar het centrifugeren maakt wel flink wat geluid, niet verontrustend (wat bij mijn stokoude miele inmiddels wel het geval was, alsof er een man met een grote hamer inzat) maar ik ben wel blij dat hij niet de hele tijd zoveel geluid maakt. Ik ben nogal geluidsovergevoelig en dit is nog te doen. Het wassen duurt erg lang (ik heb ook wel de indruk dat het erg schoon is geworden, en ik vraag me wel af of de was daar niet sneller door slijt, maar het schijnt een trend te zijn: langer wassen, grotere trommels, minder hoge temperaturen... je ontkomt er eigenlijk niet aan). Ik ben kortom wel blij met deze machine. Jammer dat het deurtje naar links opengaat alleen, de miele ging (schijnbaar als bijna de enige) naar rechts open en daar had ik de keuken op ingericht. Maar deze Bosch wast, hij wast heel lang, hij wast heel stil, het centrifuren hoor je goed, en ja, het is geen miele. Maar er zit wel tien jaar garantie op de motor, en hij is heel makkelijk te bedienen ook. Ik zou het maar doen.

Pluspunten

  • wast muisstil

Minpunten

  • centrifugeert goed hoorbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joop 23-06-2021

Top machine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima wasmachine doet wat hij moet doen onze oude ging 14 jaar mee dan weer een Bosch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frowo 01-06-2021

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine, schoon en veel keuze mogelijkheden en stil
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

willem 22-05-2021

prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Is even wennen tov programmering. is een wasmachine met een duidelijke weergave programmering. gebruiksvriendelijkheid is goed
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ton veldkamp 14-05-2021

super machine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zelf ik (de man in het huishouden) kan nu de was doen, appeltje eitje!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

frowo 14-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Frowo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
Na vooraf me ingelezen te hebben wist ik wat we nodig hadden en was het in de winkel niet zo moeilijk meer. Voor 2 personen hebben wij voor deze wasmachine gekozen omdat het groot genoeg is. Dus minder verspilling van water en energie uiteindelijk. Is heel stil en je kan programma s in korten. Kortom prima

Pluspunten

  • formaat , past in de ruimte die er voor is,
  • is heel stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine 26-04-2021

wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] een hele fijne wasmachine kan hem iedereen aanraden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mirjam 14-04-2021

Geweldige gebruiksvriendelijke machine!

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Buiten het feit dat het fijn is om weer een nieuwe wasmachine te hebben, is dit wel een hele prettige. Makkelijk in het gebruik en zo ontzettend stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Meetje 10-04-2021

Goed voor een goede prijs

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nog nooit een product van Bosch gehad. Deze bevalt heel goed. Stil, stabiel, ruime keuze programma's, makkelijke bediening. Kortom een hele fijne machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Type en serienummer 09-04-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Degelijk, betrouwbaar en doet wat het moet doen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

TurboBrabo 22-03-2021

Geruisloos schoon wassen

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wast goed en erg stil. Programma's duren wel lang.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wasmachine wan28095NL 10-03-2021

perfect

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ben zeer tevreden alleen om het geluid ,deze machine is super stil wast perfecten de was komt er ook droger uit
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Adrie 02-03-2021

Geweldige en goede wasmachine.

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze wasmachine voldoet aan alle verwachtingen en is een super koop.
Per telefoon en ongezien gekocht op aanraden van de winkel.
Omdat ik een gelijkwaardige wasmachine wilde dan de huidige, is deze geadviseerd.
Bij problemen wil je zo snel mogelijk een andere hebben.
Hij is weer veel stiller als diegene die wij hadden, maar deze was ook al 9 jaar oud.
Een ruime keuze aan programma's en hele schone was.
Ben er super blij mee en hoop hier weer jaren mee te doen.
Mooie gladde deur en heel sierlijk.
Tip toets bediening wat toch net iets meer heeft.
Al onze machines zijn van Bosch en ik zou nooit een ander merk meer willen.
Een aanrader bij aanschaf van een nieuwe (was) machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bart 28-02-2021

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nog een keer beoordelen? Toevoeging bij mijm vorige: de wasmachine is ekker stil
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dortje 28-02-2021

bediening

Geschreven voor: Bosch WAN28095NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lastig om de wasmachine in te stellen met vertraging. Ik doe het steeds fout.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews