Bosch WAU28T70NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 38 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28T70NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@g**l.com 07-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Wast goed schoon en maakt weinig lawaai.
Nadeeltje is dat de programma's lang duren.

Pluspunten

  • wastrommel heeft inhoud van 9 kg
  • wast goed schoon

Minpunten

  • lange wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 13-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Het is een prima product. De bediening van het apparaat is duidelijk.
De was is goed schoon.
Nu maar hopen dat het apparaat lang meegaat.

Pluspunten

  • wastrommel heeft inhoud van 9 kg
  • makkelijk in gebruik
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

chndr 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk, stil en de was lijkt er veel frisser uit te komen! Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van deze wasmachine en zeker voor deze prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morqui 29-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Een top wasmachine. Kwalitatief hoogwaardig. Heel erg stil. Doet wat het moet doen. Voortaan alleen maar Bosch producten.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Stil

Minpunten

  • Te lange programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rudolph 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Oude wasmachine was(te) prima, alleen dat geluid.. Daarom de, volgens de website, extreem stille WAU28T70NL aangeschaft. Erg tevreden met het was resultaat en de stilte. Verder eenvoudig te bedienen, alleen het installeren kan lastig zijn. Het apparaat beschikt niet over één of meerdere zelf stellende poten.

Pluspunten

  • Inderdaad extreem stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Ontbreken zelf stellende poten
  • Geen verlichting in wastrommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ahmed Lagdaa 28-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Minder elektriciteit en goed gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is uitstekend, praktisch, geluidsarm en heeft vele voordelen, ik kocht hem toen ik hem bij mijn vriend zag en vond hem leuk.

Pluspunten

  • +++
  • +++o

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

stofzuiger 25-04-2021
  • Product gekocht

krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een krachtige stofzuiger die weinig geluid maakt.Ik zou het zeker aanbevelen. Het is het geld waard.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Top produckt 20-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Gezien mijn moeder, oma ,tantes, neven en nichten allemaal producten en zeker een wasmachine van Bosch , al jaren in gebruik hebben hoefde ik biet lang na te denken over welke machine ik zou aanschaffen. het is geruisloos materiaal en ook nog goed in elkaar gezet. mooie uitstraling want tenslotte wil het oog ook wat he.

Pluspunten

  • geruisloos
  • mooie programerings programma,s

Minpunten

  • je moet er mee werken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
We zijn heel blij met deze wasmachine, droogt goed en is erg stil. Het geeft veel mogelijkheden om te wassen naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan L. 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stlle wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Gisteren wasmachine en wasdroger ontvangen. Direct een wasje gedaan. Je hoort hem bijna niet tijdens het centrifugern. Geweldig. Mooie combinatie samen

Pluspunten

  • Erg stil
  • Eenvoudig zelf aan te sluiten
  • Duidelijke programma's

Minpunten

  • Max. 1400 toeren, maar dat was bekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Seema 13-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH wasmachine WAU28T70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Zeer stille en zuinige wasmachine. Oogt zeer robuust, zoals alles van Bosch. Geen moeilijke beschrijving en echt gebruiksvriendelijk. Bijpassende droger gekocht die mooi bovenop de wasmachine staat. Wel wat harder geluid bij aan- en afvoer van water.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Weegt belading af en past waterverbruik hierop aan

Minpunten

  • harder geluid bij aan- en afvoer van water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hiske 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine: grote trommel / handig menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Het menu is handig, je selecteert een wasprogramma en automatisch bepaalt het apparaat welke temperatuur er bij hoort, en de wasduur. Deze wordt ook duidelijk aangegeven op het display.

Pluspunten

  • grote trommel
  • handig programma menu met veel keuzes
  • trommelreiniging

Minpunten

  • linksdraaiende deur blijkt op de plek niet handig
  • handvat van de deur was even zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Gekocht omdat ik een wasmachine nodig had
tot nu toe nog super te vreden hij is heel stil heeft ook verkort programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, grote, wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Stille wasmachine, maakt heel weinig lawaai, makkelijk om te gebruiken, grote trommel, wast kleren goed schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Bevalt tot nu toe uitstekend. Lekker stil en wast snel en schoon. Heeft veel programma keuzes. Levering ging ook vlotjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SS 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Easy to handle with lot of useful wash options

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Bought this based on good reviews and also the amazing cash back offer that bosch offered and yes it's worth every penny. Easily configurable wash options, less noise also product looks very good

Pluspunten

  • Touch screen and easy configuration
  • Less noise

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

VY 11-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfectie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen! Bosch is altijd een goede keuze geweest, nooit spijt gehad van mijn aankopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn bediening overzichtelijk scherm grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Het is een mooi product voor een scherpe prijs die wij hebben gekocht en stelt ons niet teleur en is eigenlik een koopje geweest voor die prijs die wij hebben betaald en overtreft onze verwachting en wij hopen nog lang te mogen genieten van deze wasmachine

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Uiterst stil
  • Mooi design
  • Diverse wasprogramma s

Minpunten

  • Duur van sommige programma s is te lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

—- 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Ik vind het een goed product. Eigenlijk meteen online besteld en niet eens na de winkel gegaan. Kwam netjes geleverd en voldoet er helemaal na wat we dachten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sensitieve krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Machine heeft duidelijke programma's met allerlei variaties; waaronder superkort; klein wasje, en natuurlijk ook grondige wasbeurten. Je kunt zelf daarnaast met de drukknopjes variaties inlassen. Verder 'weegt' de machine hoeveel er in zit en past daaraan het water aan. De trommel is lekker ruim, dus een flink dekbed of tweepersoons sprei gaat er allemaal in. Verder is hij mooi stil en heeft hij een prachtige look; ook aan de zijkant. Heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews