Bosch WAU28T70NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28T70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. Arora 04-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch Reliability

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
I bought Bosch Washing Machine for the reliability of Bosch. Its been 1 month since I am using it and it feels sturdy and clothes cleaned well and low power consumption. It has multiple washing options for all kinds of washing needs in our family.

Pluspunten

  • Bosch Reliability
  • Various washing options for family needs
  • Low power Consumption

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Ruime 9 kg wasmachine, makkelijk te bedienen, maakt geen lawaai maar we horen het draaien wel (is niet storend), is nog altijd stiller dan de vorige wasmachine. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • makkelijke bediening
  • redelijk stil

Minpunten

  • maakt geluid tijdens draaien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB2020 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil, krachtig en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Apparaat is stil en de functies zijn handig: vooral de grote trommel en de vele wasprogramma's waarbij je ook in de programma's kunt variëren met graden en de toeren van centrifugeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

HS 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs kwaliteit verhouding + cashback

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Heeft een perfecte prijs en kwaliteit verhouding plus nog cashback, ook nog een lekkere ruime trommel. Onze vorige wasmachine was ook Bosch en ging 19 jaar mee.

Pluspunten

  • Zuiniger
  • Goed stil
  • Voldoet verwachting

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dana B. 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote scherm met vele opties en gemakkelijke gebruik

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Echt een top merk, het beste merk Bosch ten alle tijden! Vele apparaturen thuis van het merk Bosch en gaat zeer lang mee

Pluspunten

  • Makkelijke wasprogramma
  • Zeer zuinig en uitstekende service

Minpunten

  • Jammer geen 3 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

FL 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Katoen normale functie duurt wel lang, echter fijn dat het stil werkt. Ruime wasmachine waar veel in past.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sophie 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een wasmachine met meerdere functies. De wasmachine moest een startuitstel systeem hebben, zodat we de was in de avond al klaar kunnen zetten. Deze functie is aanwezig. Onze oude machine maakte veel lawaai, deze wasmachine van bosch is heel stil. ik hoor hem niet meer beneden. De bosch wasmachine kan ook zelf bepalen hoeveel water er nodig is voor de was, dit is water besparend en dus ook beter voor het milieu en je portemonnee. Alle soorten was kan ik er op wassen en voor kleine wasjes of wasjes die niet zo vies zijn kan ik de wasmachine ook op een kort programma zetten. Wij zijn heel blij met deze wasmachine. Voor de prijs die wij betaald hebben (inclusief een cashback actie) is dit een heel degelijk en goed apparaat. We hopen hier weer een tijd mee te doen.

Pluspunten

  • kan ook korte was draaien
  • bepaalt zelf hoeveelheid water die nodig is

Minpunten

  • nog niet gevonden, kan niks bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zouhair El moubarek 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAU28T70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Hartstikke goed spul! Bijna geluidloos! Bosch is de beste! Mijn vorige wasmachine deed het 11 jaar prima!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Top prijs
  • Bijna geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Makkelijk in gebruik, stil, zuinig en 9kg capaciteit. Vorige wasmachine is ook een bosch. Die ging 20 jaar mee. Betrouwbaar merk.

Pluspunten

  • Stil
  • 9kg
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Muisstille en degelijke wasmachine. Veel keus aan wasprogrammas. Topkwaliteit. Kan veel was in de grote trommel. Ik raad hem iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Gekocht omdat de oude het na 21 bijna begaf. 2 Dagen later stond hij op zolder weer te draaien. De bezorgers alle lof voor dit huzarenstukje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pedro 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
De apparaten van Bosch zijn niet stuk te krijgen. En ook nog makkelijk bedienbaar. Ben zo blij met deze wasmachine alles ruikt weer fris en fruitig😃 en met een versneld programma is je was ook zo weer klaar.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

1,0
Bosch heeft een prima wasmachine. Er zat een actie aan deze aankoop van 50 euro cashback... Helaas tot 2 maal toe afgewezen heel bijzonder jammer hoor!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Michiel 23-11-2020

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nog maar kort maar hij lijkt het goed te doen. Wel duren de meeste programma's best lang. Een programma van rond de tijdsduur van 1 huur had me nog wel handig geleken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yotio 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend stile wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
De wasmachine is ontzettend stil en beweegt of trilt niet tot nauwelijks. De was komt er schoon en fris uit. Kortom een top aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louu 23-11-2020

Goed maar lang

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine aangeschaft omdat ik de kwaliteit van bosch altijd wel super vindt en ik wou toch een serie hoger hebben dan de standaars versie. Het allergieplus programma is ideaal voor mijn huishouden ivm een huisstofmijtallergie bij 2 personen, we merken daar toch wel een verschil in. We hadden al eerdere reviews gelezen wat betreft deze machine en dat de programma's aan de lange kant zijn. Dit is inderdaad wel waar, de meeste zitten rond de 3 uur en sommige 4 uur. Dit kan je versnellen door de speedperfect, dan gaat het wat sneller waarbij de kwaliteit van je was gegarandeerd blijft. Ik draai liever het normale programma want ik vind de was belangrijk. Hij is handig in gebruik! Wel even het boekje goed doorlezen maar je hebt het zo door. Fijne draaiknop en doseerbak. Jammer dat het donkere wasprogramma maar 4kg lading accepteert, dat is het enige minpuntje voor mij. De was droogt wel heel snel zodra hij klaar is. Binnen 1 dag kan ik de was afhalen, vroeger was dit 2/3 dagen. Tot nu toe een goede aankoop :) vergeet je garantie ook niet te verlengen met je registratie op de bosch site, dan heb je 10 jaar garantie op de motor! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wasmachine 20-11-2020

Moeizaam

Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

2,0
Erg vervelend dat dit moderne apparaat geen geheugen heeft?!?
Stééds opnieuw moet ik tig keer drukken om het centrifugeren aan te passen naar 1400 watt. Als ik dit geweten had, had ik het apparaat NIET gekocht!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Femk bert 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede easmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

9,0
Goede en geruisloze wasmachine en ziet er degelijk uit! Top! Bosch is sowieso een betrouwbaar merk met een lange levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

10,0
Om te beginnen is de machine strak qua uiterlijk. Machine bevat vervolgens alle belangrijke programma's die ook nog eens kunnen worden aangepast. Bijvoorbeeld het verkorten van programma's is erg handig. De machine is heel ruim, dus geschikt voor een serieuze berg wasgoed. De was komt er goed schoon uit, dus daar doet de machine helemaal wat hij moet doen. Bijan last but not least is dat de machine natuurlijk energiezuinig en daarmee duurzaam is. En dan de stilte... je hoort hem bijna niet. Fantastisch.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • alle belangrijke programma's
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Bolster 08-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28T70NL

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, doet wat hij beloofd. Grote trommel en duidelijk display. Wasmachine hoor je bijna niet als deze staat te draaien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews