Siemens WM14N205NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14N205NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze van programma's, duidelijk een eenvoudig te bedienen via de keuzeknop en display. Ik heb de machine nog maar kort, dus nog niet alle programma's geprobeerd maar ben erg tevreden. Mooie, stille wasmachine!

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Geluid
  • 8 kg trommel

Minpunten

  • Nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Siemens (is wel een leuke naam) 01-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat, stil en wast goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

8,0
Prima apparaat, stil en wast goed, niet te duur voor zo'n machine.
Getwijfeld of ik een miele zou kopen, maar de prijs kwaliteitsverhouding deed mij toch voor een Siemens kiezen.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • nog geen idee
  • nog geen idee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mw E.J. de Jong Andreas 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

wasmachine lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

10,0
prijs is redelijk voor een goede middenklassen de programma's vinden wij goed voor ons gezin zuinig in gebruik goede verzorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet Brouwer 28-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

10,0
Dit had ik jaren eerder moeten weten, dan had ik eerder een Siemens gekocht. Wat ben ik blij met deze machine, er kan 8kg in en alles is prettig. Hij is zo stil, zelfs op 1400 toeren terwijl ik in een oud appartement woon. De keuze wasprogramma's geven digitaal aan wat optioneel is: een verkort programma om water /tijd te besparen, ideaal met 3 puberkinderen. Zelfs mijn was komt er schoner uit, dit is echt waar. Het enige irritante dat ik kan vinden, is het 3x eindsignaal. Dat klinkt te hard. Benieuwd hoeveel jaar ik hier plezier aan heb, mijn volgende wasmachine wordt toch echt weer Siemens!

Pluspunten

  • stil
  • verkort besparend programma dmv knop

Minpunten

  • 3x luid eindsignaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ME 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

9,0
Machine is overzichtelijk, duidelijk programma
Doet wat ie moet doen, ziet er goed uit
Mooie korte programma's, 8 kg trommel is fijn
Maakt weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine, duidelijk beeldscherm en bedieningsgemak

Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

8,0
Bijna goed informatie. Helaas niet duidelijk omschreven dat er geen slangbreuk beveiliging is aangebracht. Wel de tekst aqua stop. Echter niet de beveiliging die ik verwacht had. Bij mijn vorige wasmachine was deze wel aangebracht. Nu een simpele waterslang

Pluspunten

  • Stile machine

Minpunten

  • Slechte informatie over de aquastop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jopie van de waerdt 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasresultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

9,0
Dit merk gekozen omdat deze mij aanbevolen werd. Sterk merk met een goede naam. Ik ben er blij mee. 1e was gedraaid met katoen op 90• perfect eruit gekomen, even zoeken maar met het boekje erbij gaat het instellen ook prima!

Pluspunten

  • Stil
  • Design

Minpunten

  • Display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

8,0
Helaas moest ik aan een nieuwe wasmachine komt nooit gelegen ...Maar wat ben ik er blij mee ...vele wasprogramma,s ,stil,,de was komt er haast droog uit...super blij mee wassen wordt weer iedere dag een feestje!!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • Geen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T. de Z. 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

9,0
Een stille, gebruiksvriendelijk waschine die er ook nog eens mooi uit ziet. Een wereld van verschil met onze vorige wasmachine, aangezien het centrifugeren helemaal niet storend is qua geluidsniveau.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 30-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N205NL

Algemene score

8,0
Duitse degelijkheid!Wederom dik tevreden!Prijs kwaliteit is zeer goed!Ik wil geen andere wasmachine dan Siemens!Handige bediening heel stil en zuinig!Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer