Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UT75NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**w@g**l.com 05-08-2021
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Het is een goed product en had de consument voor een lagere prijs kunnen bereiken

Reageer

Anoniem 04-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
De wasmachine werkt goed. De prijs-kwaliteitverhouding is naar verwachting.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ch_dekool1@hotmail.com 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit. Tot nu toe geen problemen mee en de was is heel schoon. Leuke cashback actie heeft mij overtuigt om deze te kopen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil

Minpunten

  • Geen auto dosering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel V 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Prima product. Stil en energiezuinig. Makkelijke bediening en apparaat ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • Stil en energiezuinig
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**n@g**l.com 07-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Veel programma's die gedraaid kunnen worden. De deur van de wasmachine in niet al te stevig.

Reageer

Mahmud 05-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great staff

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
It has digital screen. It works properly; cleaning perfectly. It also has eco mode. Not so much sound.

Pluspunten

  • digital screen
  • less sound
  • eco-mode

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maureen 27-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

9,0
Erg fijne wasmachine. Door mijn scheiding moest ik hem helaas laten staan bij mijn ex man. Gelijk dit model opnieuw besteld. Voldoet aan de verwachtingen en doet wat die moet doen. Grote trommel en een ruime keuze uit verschillende wasprogramma's. Het design is erg mooi, de machine wast vrij stil en de bediening is zeer gemakkelijk en duidelijk. prijs-kwaliteit is uitstekend. Erg blij mee en ik raad hem zeker aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nadine 08-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine wat niet veel geluid maakt en energiezuinig werkt.
Er zitten veel verschillende functies op wat erg fijn is. Grote vulopening dus je kan grote wassen in 1x doen.
Ook laat hij zien hoeveel kg was erin zit en past hierbij zelf de tijd aan hoelang hij erover doet, erg fijn.

Enige wat ik jammer vind is dat je maar maximaal 1400 toeren kan laten draaien ipv 1600 toeren.

Pluspunten

  • Grote vulruimte
  • Energiezuinig
  • Maakt niet veel lawaai
  • Ziet er mooi uit
  • Veel functies

Minpunten

  • Kan maximaal 1400 toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GWK 05-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vandaag ontvangen, en meteen uitgeprobeerd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
Dit is inmiddels het 7e apparaat van Siemens die ik heb aangeschaft voor mijn nieuwe woning, en de 8e (wasdroger WT45W475NL) zit er ook aan te komen.
De wasmachine heb ik vandaag ontvangen en een paar wasjes gedraaid. Het is altijd even wennen met een nieuw apparaat, maar wat mij als eerste opviel is, dat deze machine veel stiller is dan mijn vorige machine, en dat vind ik al een verademing.
Verder kan ik na één dag natuurlijk nog niet heel veel zeggen, dan moet je toch wel eerst zo'n 20 wasjes hebben gedraaid om een goed oordeel te geven.
Vandaar dat ik begin met een 8 omdat ik er veel vertrouwen in heb, en ik de service van Siemens altijd als goed heb ervaren.
Over een paar maanden zal ik een nieuwe review schrijven.

Als 16 jarig jochie, heb ik 55 jaar geleden, 3 jaar bij Siemens gewerkt, en ook toen stond kwaliteit met een goede prijsverhouding hoog in het vaandel.
Toch leuk om na zoveel jaar, op deze wijze weer contact te hebben met mijn 1e werkgever.

Pluspunten

  • stiller dan mijn vorige wasmachine

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerdina 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine voor prima prijs. Heel stil en zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine voor deze prijs. Doet gewoon wat hij moet doen: schoon wassen. Is heel stil en volgens het label heel zuinig. Voldoende keus aan programma's. Navulfunctie is handig. 1400 toeren is ruim voldoende. Lekker grote trommel, 9 kg. En fijn dat er een extra snel programma van 15 of 30 minuten op zit. Ook uitgesteld starten vind ik handig (kan je 's nachts de was draaien als de stroom goedkoop is). Duidelijk display.

Pluspunten

  • Stil
  • Navulfunctie
  • Kort programma 15 of 30 minuten
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen licht in de trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan -Hoevelaken 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel defect

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

1,0
Vandaag kregen m’n vrouw en ik de wasmachine WM14UT75NL geleverd. De installateur van Dynalogics sloot de wasmachine aan maar na 3 seconden vloog de wasmachine gelijk uit. Lijkt me niet-echt kwaliteit.

Minpunten

  • Snel defect
  • Display na 3 seconden uit

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

C. Demirci 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed werkend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze apparaat gekocht in combinatie met een droger van Siemens. Beide apparaten werken naar behoren en zijn erg goed, ook de prijs vond ik erg voordelig. Verder zijn ze beiden gelukkig stil en merk ik nauwelijks dat ze aanstaan.

Nu hopen dat ik er minimaal 10 jaar van kan genieten.

Pluspunten

  • Werkt naar behoren
  • Mooie apparaat
  • Stil

Minpunten

  • Scherm mocht iets mooier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Elisa 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime inhoud, minder wasjes per week. Superblij!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
Ik ben echt hartstikke blij met de wasmachine. Er past veel in, met als resultaat; minder wasjes draaien in een week. Maakt niet veel geluid en de was is snel klaar.

Pluspunten

  • ruime inhoud
  • weinig geluid
  • wastijd is in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kardol 24-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Ik wil een degelijke eenvoudig te bedienen wasmachine van een gemiddeld prijsniveau. Deze wasmachine voldoet op al deze punten.

Pluspunten

  • Goede handleiding
  • Eenvoudig te bedienen, duidelijk display
  • Goede prijs-/ kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Sunttharalingam 21-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gespecialiseerd met eenvoudig te gebruiken instructies

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Het is heel bijzonder qua geluidsreductie .Evenals een zeer stille snelheid zonder te crashen.Er is een geschikte kleedruimte om de tijd te wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal de korte 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht op aanraden van de verkoper en geen moment spijt Wasmachine geeft tijdsduur aan ,genoeg wasprogramma’s ,grote vulopening , laat duidelijk horen wanneer was klaar is , zeer belangrijk wast erg goed en is superstil ik was met plezier. Een echte aanrader. Mvg

Pluspunten

  • Stil
  • Echt schone was

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mess85 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel programma's!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
Erg fijne machine met veel verschillende keuzes. Vooral de mogelijkheid om de was in 15 min of 30 min klaar te hebben bij nood is erg fijn!

Ik raad deze wasmachine zeker aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cabogirl 14-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
Vergeleken bij onze oude wasmachine is deze vrij stil. Lekkere grote vulopening. Tijdsindicatie is echt heel fijn! Ben heel blij met mijn nieuwe wasmachine.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Tijdsindicatie
  • Goed geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Haak 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
Het is een eenvoudig te bedienen machine, met een strakke en degelijke vormgeving. Doet duurder aan dan de machine daadwerkelijk kost. En is erg stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig te bedienen
  • Degelijk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine bij centrifugeren, heerlijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
Oude wasmachine heeft na 4,5 jaar de geest gegeven, tijd voor wat nieuws. Ons oog is gevallen op deze machine van Siemens. Moderne uitstraling en grote trommel (9kg).
De wasmachine is tijdens het wassen een stuk stiller dan onze oude wasmachine (Samsung Eco bubble) en het centrifugeren verloopt een stuk rustiger (het geluid van de machine neemt niet de overhand tijdens telefoongesprek of tv-programma).
Eerste wasjes gedraaid, tot op heden nog geen minpunten kunnen ontdekken.
Wel was het even wennen dat de machine geen aparte aan/uit knop heeft en je de machine na het wassen dus echt zelf moet uitzetten (luxe probleem), ook blijft hij wel lange tijd piepen (met tussenpozen) nadat het programma ten einde is en schakelt hij zichzelf niet uit. Kwestie van wennen denk ik.

Pluspunten

  • Relatief stil tijdens centrifugeren
  • Relatief stil tijdens wassen

Minpunten

  • Schakelt zelf niet volledig uit na einde programma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews