Bosch WAN28295NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAN28295NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teveel toetsen en schud 02-01-2021

schud onregelmatig, onduidelijke toetsen

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

6,0
Veel te veel toetsen die er niet toe doen. Ik laat de machine vrijwel alleen maar donkergekleurd was draaien omdat deze het kortste programma heeft voor het wassen. Bij het starten van centrifugeren maakt de machine veel herrie (blijkbaar moet het eerst alles rechtleggen) en staan de schokdempers behoorlijk hun werk te doen. Hierna valt het wel weer mee. En met 2 dekbedovertrekken draait de 1 in de ander, niet fijn. Ik kan mij niet voorstellen dat een programma van 3:25 uur duurzamer is dan 1:15 uur. Waarom al die electronische programmatuur? Wat mankeert er aan een tweetal draaiknoppen?
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 24-12-2020

supperrr wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] voldoet aan alle verwachtingen dus al met al een goede investering
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 24-12-2020

supperrr wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] voldoet aan alle verwachtingen dus al met al een goede investering
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

niet duidelijk 15-12-2020

nummer herkenning

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ik begrijp niets van de ""FD nummer registratie"" in de deur staat op de sticker FD0008 nr.100013 en 430080522716000123.
deze nuumers laten zich niet registreren
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

review wasmachine WAN2829 03-12-2020

Bosch wasmachine WAN28295NL

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasmachine is nu een paar weken in ons bezit en bevalt prima makkelijk in gebruik om een goede beoordeling te kunnen geven moet je kijken op een langere termijn dan een paar weken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Skip 24-11-2020

Wasmachine Bosch voorlader WAN28295NL

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
Tot op heden ben ik zeer tevreden over deze wasmachine.
Hij is redelijk stil en wast mooi schoon.
Ook een mooi apparaat
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Helmie 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over deze machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

9,0
We hebben deze machine net aangeschaft, maar bevalt prima.
Digitaal touch-scherm. Grote inhoud. Makkelijk te bedienen. En het resultaat is ook top.
Alles wat je van een machine verwacht. Ook nog heel stil. Wat wil je nog meer!

Pluspunten

  • grote inhoud
  • makkelijk te bedienen/duidelijk, touch-screen
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rieke 11-11-2020

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasmachine doet goed waar hij voor gemaakt is: wassen. Voldoende programmakeuzes incl. ecoprogramma, maakt niet te veel herrie en heel belangrijk: wast schoon!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Doriene 30-10-2020

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine is stil, makkelijk in gebruik, grote deuropening
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LSTV 10-10-2020

Wasmachine met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine waar veel was in past en met veel verschillende programma's. Hij maakt heel weinig geluid en het wasresultaat is perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wasmachine 03-10-2020

Een aanrader.

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
Nadat onze Miele jaren eerder kapot ging dan we hoopten, zijn we voor deze kanjer gevallen. Bevalt prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

TARA 29-09-2020

De ideale , veelzijdige wasmachine voor ieder huis

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze wasmachine bezit alles wat je nodig hebt hij is zeer eenvoudig in gebruik biedt diverse wasprogramma's en wast stil! In te stellen naar jouw gewenste wasduur ideaal.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

1234 25-09-2020

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima wasmachine. Tot zover geen echte op-en of aanmerkingen. Een minpuntje wel te noemen......was is na centriguren nog vrij nat. Verder makkelijk te bedienen en dmv snelle programma's veel sneller klaar.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anne 23-09-2020

Fijne machine!

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Blij met deze wasmachine! Er kan veel in dus lekker snel klaar! en zo stil ook,-)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renate Germans 14-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superrrrrr wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
Een super apparaat met super makkelijke programma’s. Lekker overzichtelijk en maakt nauwelijks geluid. Echt zo blij met deze aankoop. Dat was wel de aanschaf waard!!

Pluspunten

  • Sport programma
  • Tussentijds bij vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 05-08-2020

Super fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne en mooie wasmachine, nog luxer dan mijn vorige bosch wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Braber 02-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

8,0
Bosch WAN28295NL gekocht bij Expert. Wasmachine doet het fantastisch zoals alle andere apparaten die ik van Bosch heb. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • stil
  • droog

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
Wij hebben deze machine gekocht omdat wij alleen maar goede berichten zagen op internet, en het klopt inderdaad wij zijn ook heel tevreden met deze Bosch WAN28295NZl wasmachine

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Zuinig
  • Stil
  • Makkelijk af te lezen dislpay

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marieke 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine, eerste ervaring , uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

8,0
net aangeschaft, was haast geruisloos, groot aantal programma,s , makkelijk instelbaar, programma,s makkelijk aanpasbaar aan persoonlijke wensen. eerste indruk "heel goed"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28295NL

Algemene score

10,0
IK heb een Bosch wasmachine gekocht omdat dit na Miele de beste wasmachine is. Goed geholpen in de winkel en blij met mijn aankoop. De wasmachine ziet er top uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews