Samsung WF70F5E3P4W - Reviews

8,8 Lees 330 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 330 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 06-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

7,0
Fijne wasmachine, makkelijk te bedienen, Werkt probleemloos, ook nu naar meer dan een jaar. De machine is vrij licht en bij zware belading lijkt hij soms wat moeite te hebben om zich te balanceren en bonkt daarom soms een beetje. De meldingsgeluidjes zijn van een kermisachtige kinderachtigheid en heb ik dus maar uit gezet.

Erg handig is de handwas optie, dagelijkse was en ecobubble

Pluspunten

  • ecobubble was
  • handwas optie
  • uitsteltimer
  • Resttijd indicatie

Minpunten

  • bij zware belading niet helemaal in balans

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bert van Bergen 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie machine met voldoende mogelijkheden

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met ruim voldoende wasprogramma's, zuinig (A+++) door ecobubble technologie. Lange garantie op de motor, geeft een betrouwbare indruk.
Machine was makkelijk zelf te installeren en in gebruik te nemen.
Het kiezen van het juiste programma wijst zichzelf, de handleiding is voldoende duidelijk om het uiterste uit de machine te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Reza 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Vol tevredenheid

Algemene score

9,0
Deze wasmachine stelt me erg tevreden. Is makkelijk in te stellen en je hoort hem nauwelijks tijdens het wassen. Top wasmachine!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Capeman 08-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,6
Twee jaar geleden een Samsumg wasmachine en droger van deze serie gekocht.
Droger na 1,5 kapot (gelukkig binnen garantie) en de gehele motor vervangen.
De wasmachine na 2 jaar en 1 maand kapot (net buiten garantie)
Kosten 150 euro...
Samsung maakt wat mij betreft mooie telefoons maar nooit geen huishoudelijk apparatuur van dit merk voor mij.

# Was komt er niet altijd even droog uit na het centrifugeren.
Voor dit geld vermoed ik dat er betere producten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Marina N. 23-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
De wasmachine is makkelijk in gebruik, kleding wordt goed gewassen en qua instellingen heb je genoeg keuze.. ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
jen111 10-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Prima wasmachine voor weinig geld. Hij is ook lekker stil. De levering was ook erg snel. In de winkel kregen wij te horen dat Samsung problemen had met de levering maar dat was zeer zeker niet het geval.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mel1234 02-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
ik heb een wasmachine gekocht werkt perfect
hele maal de kouden bubble stand is perfect lijk nog schoner te worden als de langdurige stand
alles wordt duidelijk aangegeven makkelijke bediening
WF70F5E3P4W/EN deze wasmachine praat ik over

al met al een goeie aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Claudia15 01-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Heb deze fijne wasmachine nu een paar weken en ben erg tevreden. Hij is stil en heeft veel wasprogramma's. Het is nog even zoeken naar welke programma's het meest lijken op m'n oude machine.
Ook de trommel inhoud is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Andreas1965 27-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De bezorging was slecht geregeld, kwam veel later dan beloofd.
Stille machine, werkt uitstekend, was wordt mooi schoon.
Mooie moderne vormgeving, leuke digitale display.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
PJGMG 25-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Uitstekende wasmachine: stil en makkelijk bedienbaar. Veel mogelijkheden voor het instellen van de programma's. De machine ziet er daarnaast ook nog eens mooi uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
r.s.03 23-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Top apparaat. Ben er superblij mee. Was uitstekend en maakt heel weinig geluid. Ik raad het idereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roelof1976 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Voor 6 uur besteld de volgende dag voor half negen in huis, Super!! Mooie stille was machine, met veel mogelijkheden..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marie1975 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijk te bedienen apparaat en veel mogelijkheden, bijvoorbeeld het draaien van halve was, korte was etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E&M 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een plezier om de was te doen met deze muziek makende machine.
Geleverd compleet met aan- en afvoerslangen, dus aansluiten en wassen maar.
Zeer stil en handig dat je kunt zien hoe lang het programma nog duurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
acbouwmans 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Na enkele dagen in bezit voelt deze wasmachine alsof we haar al jaren gebruiken, zo eenvoudig te bedienen en de was komt er als nieuw uit. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
linda utrecht 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Goede prijs voor een wasmachine met A+++-label. Ziet er netjes en eenvoudig bedienbaar uit. Heb de wasmachine nog niet uit kunnen proberen met de was erin, dus heb geen inzicht in het wasresultaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
pw1962 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De samsung wasmachine heeft veel programma's.
De wasmachine heeft een uitgebreide handleiding, die goed te lezen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jacob84 17-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Sinds enige dagen hebben wij onze set van Wasmachine/Droger mogen ontvangen om onze oude bovenlader te vervangen. Wij hebben gekozen voor de Samsung wasmachine vanwege de volgende punten:

De wasmachine heeft een grote hoeveelheid aan voorgeprogrammeerde was programma's welke met gemak zijn aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Even snel een paar sokken of een shirt wassen, geen probleem met de 15 min quick wash. De was wordt goed schoon en ik merk een duidelijk verschil met onze vorige machine.

De display is intuïtief en zeer duidelijk. Door lichtelijk tikken op de knoppen verander je snel de instellingen van de machine of een wasprogramma. Vormgeving is verder vrij standaard voor een wasmachine.

Het apparaat heeft een A+++ rating in energie verbruik, wat bijna de verbruikskosten voor ons wasgedrag met de helft verlaagt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Rosa81 17-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine. Mijn was is goed schoon en fris. Wat erg handig is, is dat er een programma is met dagelijkse was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ILG 17-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Lekker stil,en minder onderdelen,scheelt weer reperaties, veel verschillende wasprogramma,s

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews