Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bibibar 07-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening, mooi design’, veel wasopties, Grote trommel 9 kg ! Maakt weinig geluid . Fijn een klepje voor als je iets vergeten bent in de machine die in doen. Tevens kinderslot optie😊😍

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wast goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

9,0
De wasmachine wast goed en past ze tijd aan de hoeveelheid was je erin hebt.
Genoeg keuze uit programma's.

Pluspunten

  • past tijd aan
  • genoeg verschillende progamma's

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jagesar 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

9,0
wasmachine is geluidsarm, De wastrommel is gigantisch, De AddWash functionaliteit is uitstekend voor als tussendoor. De bediening is simpel en het was resultaat is uitstekend.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • Grotetrommel (9 Kg)
  • en nog velen anderen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BlackRose 14-07-2020

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Fantastisch wasmachine, veel wasprogramma's / mogelijkheden. Wast goed en schoon. Maakt niet extreem geluid met centrifugeren. Ik heb meerdere producten van Samsung waar ik ook uiterst tevreden over ben.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vinnie87 08-07-2020

Super wasmachine

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Super wasmachine, makkelijk in gebruik en een ruime trommel.
Ideaal de add wash om de sokken of iets dergelijks wat je vergeten bent nog toe te voegen aan de al draaiende was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

sidano.nl 05-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik. Stil en wast goed schoon. Hopelijk gaat hij lang mee. Handig dat je nog wat kan toevoegen en een app kan installeren. Zo krijg je een melding wanneer de was klaar is en hoef je niet steeds naar de zolder te gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SIDANO 05-07-2020

Hele fijne wasmachine

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Hiervoor altijd een ander duurder merk gehad. Nu eens gekozen voor de Samsung i.v.m. kunnen toevoegen van wasgoed. De machine nu een paar weken in gebruik en we zijn er super blij mee. Hij is stil, ziet er goed uit en de was komt er ook nog schoon uit :)

Verder handig dat je dus was kan toevoegen tijdens het draaien van het programma. Met twee kinderen krijg of vind je altijd nog een paar sokken. Ook de app is super handig. Je krijgt een melding als de was klaar is. Hierdoor hoef je niet steeds voor niets naar zolder te lopen of hij al klaar is.

Wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Made84 05-07-2020

Fantastische machine

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Nu een week in huis en bevalt super! De 9kg trommel is een uitkomst! De machine is ongelooflijk stil en heeft fijne programma’s! De Addwash is ideaal!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Butter 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung wasmachine WW90K6605QW

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

8,0
De wasmachine online gekocht bij Expert.nl. I.o.m. de service afdeling is de machine geleverd. Eerder dan verwacht! Wat een toppers bij Expert Castricum!! Vriendelijke medewerkers en doen echt hun uiterste best om de klant tevreden te stellen.
Na levering de wasmachine aangezet. Makkelijke bediening en een duidelijk display. Na afloop van de was een gezellig muziekje wat het wassen weer leuk maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MDunn 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Very happy with our new washing machine. Price/quality ratio is spot on! With the addwash means no more forgotten socks get left behind. I even get a notification on my phone to say when the cycle is complete.

Pluspunten

  • Quality
  • SmartThings connection
  • EcoBubble
  • Addwash

Minpunten

  • Absolutely nothing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep van Oort-Dennissen 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

AddWash Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

9,0
Een robuste en nette uitstraling,een fijne grote trommel,zeer zuinig wat water en energie verbruik betreft en ik vind hem geruisloos, en prijs technisch ook nog leuk
zeker met deze actie.Ik ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark4031 28-06-2020

Geweldige wasmachine tegen mooie prijs

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Van de week door een defecte wasmachine deze Samsung aangeschaft. Heerlijke grote trommel van 9 kilogram. Eerst dacht ik dat het overdreven was, maar nu al kan ik niet meer zonder in een gezin van 5 (na een paar dagen). Wat een leuke feature is, is dat je op je smartphone de wasmachine kan koppelen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Britt 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hippe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, allemaal hippe snufjes erop. Zelfs mijn man vind nu wassen leuk. Even uitzoeken hoe de programma's werken, dat is nogal wat met al die opties.

Pluspunten

  • app op telefoon met melding dat ie klaar is
  • add wash vakje
  • ruime keuze aan wasprogramma's en opties

Minpunten

  • standaard programma's zijn behoorlijk lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

7,0
Tot nu toe (2 dagen) tevreden. De was komt er goed en schoon uit. Zeer veel keuzemogelijkheden. Misschien iets teveel! Mogelijkheid om via de telefoon te bedienen maar dit hebben wij nog niet uitgezocht.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Wasprogramma's duren lang.
  • Teveel keuzes. (maar of dit een minpunt is?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Boone 23-05-2020

Super!

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Deze wasmachine al een paar keer laten draaien. Bij instellen is het programma lang, maar hij past zich goed aan en programma is in ruim een uur klaar ipv 3.20 uur.
Was is fris en schoon. Leuk om op je telefoon te volgen. Dacht dit niet nodig te hebben maar is toch wel handig:-)
Maakt weinig lawaai en speelt een leuk deuntje als hij klaar is. Machine springt daarna meteen uit, blijft niet knipperen oid. Jammer dat er geen lampje in de trommel zit.
Ook het addwash deurtje al een paar keer gebruikt, handig!
Ik ben er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

johnethen 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine met cashback

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

9,0
ik ben voor deze samsung gegaan voor de adwash deur en het gebruiksgemak en dat ik hem met me telefoon kan bedienen, dit is super handig als ik buiten ben. Nu nog kijken hoelang hij mee gaat :-)

Pluspunten

  • Addwash
  • Smart control
  • 8kg
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 21-05-2020

Mooie wasmachine

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Wij hebben dezewasmachine nu 2 dagen en we zijn nu al erg tevreden. Qua geluid is het een topper (je hoort zo goed als niks). Uiterlijk ziet het er gewoon geweldig uit en de bediening is makkelijk , je hoef daar geen expert voor te zijn . Kortom een geweldig product tot nu toe.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

David 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
was komt er bijna droog uit en hij is zeer stil.
Makkelijk om je vergeten sok nog even toe te voegen middels de addwash deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 09-05-2020
  • Product gekocht

Samsung Addwash

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

8,0
De Samsung Addwash gekozen omdat ik vertrouwen heb in dit merk. We wilde een energiezuinige was machine A+++. Diverse reviews gelezen enntoen besluit genomen deze machine te kopen. De kwaliteit prijs verhouding vonden we goed ook de 10 jaar garantie op de motor is een geruststelling. De vormgeving is strak en de uitleg in de bijgevoegde handleiding is duidelijk. Ook handig dat je nog wat washoed kan toevoegen als je wat vergeet. Blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomisnippe 06-05-2020

Samsung wasmachine

Geschreven voor: Samsung AddWash Wasmachine 9kg WW90K6605QW

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met onze nieuwe wasmachine, maakt bijna geen geluid!! De kinderen kunnen er heerlijk onder slapen :D
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews