Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

AEG L76689FL

9,0 Lees 32 reviews

Vergelijkbare producten

Miele WDD 030 WCS Classic

Miele WDD 030 WCS Classic Best Reviewed feb 2017
8,2 (5)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

computerbuckje2 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Een mooi en zeer gemakkelijk machine. Veel keuzes inprogrammas die gemakkelijk aan te duiden zijn. Het geluid is zeer stil. Een zeer grote trommel dus veel wasgoed per keer. Ik heb hem pas een paar weken dus weet nog niet alles maar ben al zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HvDAmersfoort 30-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Machine doet wat hij moet doen. Gemakkelijke bediening, bijna geruisloze centrifugegang ook bij hoge toeren. Een echte aanrader, volgens mij "geen betere" in deze prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvDAmersfoort 12-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Prima wasautomaat voor een redelijke prijs. Machine doet wat hij moet doen.
Goede vormgeving, makkelijk te vullen vanwege grote opening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roersma 08-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
Geluidsarme machine die goed wast. Zeer gebruiksvriendelijk in de omgang. Grote trommel en opening.Bij 1600 toeren wordt er goed gecentrifugeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Weekers 02-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Een prima aankoop veel programma's met stoom en onkreukfunctie
Gekocht bij expert Nederweert binnen een dag geplaats en aan gesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJJ IJpelaar 29-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Muisstil, wat een verademing.
Voorheen een AEG gehad van ca 23 jaar oud. Best spannend om te schakelen naar een nieuw apparaat; maar het moest.
En het moet gezegd AEG liet me niet in de steek.
Heerlijk schone was. Gebruiksvriendelijk apparaat, snel in te stellen en vooral tijdens het wassen muisstil (beetje kabbelend water). Grappig dat je je wasje kunt zien draaien achter het glas! Had ik voorheen niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toncointveld 28-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
degelijke makkelijk bedienbare wasmachine met een mooie grote deur opening die lekker stil is bij 1600 toeren. De uitgestelde starttijd is ook handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Gewald 25-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Zeer gebruiksvriendelijk in omgang.Wasresultaten prima.Grote trommel en opening.Let wel op dat de machine goed waterpas staat, anders brommend geluid op een betonnen zolder bij 1600 toeren.Vorige AEG klein lagerprobleem na 24 jaar.Dus keuze was niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca435 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Onze oude wasmachine was al een oudje en qua geluidsniveau echt aan vervanging toe. Bij deze wasmachine ben ik 3 x gaan controleren of hij het wel deed aangezien je hem niet hoort. Je hoort af en toe dat hij water pakt of leeg pompt, verder hoor je de moter niet! Heerlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvDAmersfoort 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Perfecte wasautomaat in deze prijsklasse. Makkelijke en overzichtelijke bediening. Stille en stabiele werking.
Grote vulopening. Machine voldoet 100% aan mijn verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jzijlsrtadewinter 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe wasmachine de was is goed schoon ,en de trommel mooi groot .en de machine is erg stil .al met al ben ik zeer tevreden over mijn nieuwe AEG wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorian123 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Prettig in gebruik, stuk duurzamer en stiller dan mijn vorige machine. Mooie grote trommel voor veel linnengoed in 1x.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elsa Jongeling 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Machine voldoet aan de verwachtingen, programma mogelijkheden zijn eindeloos. Stil in gebruik. Erg blij met de machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes238 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Super blij met mijn nieuwe wasmachine. Mooie grote trommel, wast goed schoon.
Is mooi stil. En keuze genoeg met de verschillende soorten programma's die er op staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

edclaa 09-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima machine. Erg gebruiksvriendelijk en stil. Alleen jammer dat de actie ( een half jaar gratis wassen) tot nu toe erg tegenvalt. Herhaaldelijke mails hebben nog niets opgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

knarfie31 07-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Onze nieuwe AEG L76689FL A valt op tenopzichte van onze vorige machine (Bosch) door de vooral zeer praktische Eco programma's met goed resultaat. De trommel is effectief groter en er mag meer in (8kg) hierdoor minder wasbeurten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmastok 06-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe wasmachine. Wast mooi schoon en zeer geluidsvriendelijk.
makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.benchettouh 04-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze AEG wasmachine. Het was even wennen met de programma's. Het is fijn dat er verschillende was programma's op zitten met name de korte programma's. Kortom dik tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Schröder 04-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Altijd AEG apparaten gehad, altijd naar tevredenheid, dus nu wederom een voorlader van AEG, de L76689FL met handige nieuwe snufjes en zuiniger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vandeweg 03-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb nog maar een maand een AEG, maar hij bevalt prima. Hij wast mooi schoon en is eenvoudig te gebruiken. Daarnaast zitten er veel wasmogelijkheden op en is ook de uitstelfunctie ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
coenbakker 03-06-2015

Reeds 6 maanden in mijn bezit niets anders dan lof,vorige AEG heb ik na 16 jaar verkocht werkt nog steeds.

Reageer

Toon meer reviews