Samsung WF705P4SAWQ - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 93 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hennie.v.b 28-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Deze machine van Samsung is echt compleet beeld ,geluid en een schone was, wat wil je nog meer.
fijne grote vulopening ,duidelijk display ,en zeer stil.
Een goede aanvulling op mijn Samsungcollectie tv,hdd,home synemaset nooit geen problemen en dat verwacht ik dus van deze wasmachine ook niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannet38 03-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
wast prima schoon. Maar wat vinden jullie van het lawaai tijdens het centrifugeren? We hebben de wasmachine door een officiële installateur laten plaatsen. Maar het trillen is enorm. De kopjes staan te rammelen in de kast. Het is natuurlijk niet lang dat hij aan het centrifugeren is, maar voor de nacht is dit geen optie. Graag reacties. Alvast bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
vd.weij 04-03-2014

Houten vloer misschien?
Bij ons staat hij naast de slaapkamer; is redelijk te doen.

Jeannet38 07-03-2014

Nee, hij staat op zolder op de betonnen vloer.

Reageer

Ben vV 02-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Na 14 jaar was onze Siemens op en waren we toe aan een nieuwe. Veel rondgekeken en de keuze viel op deze Samsung.
Een gelukkige keuze tot nu toe. Was komt er zeer schoon uit; vlekken die er met ons oude apparaat niet verdwenen zijn nu weg! Veel instelmogelijkheden; alles handmatig in te stellen of gewoon een standaard programma. Uitgestelde start is ideaal. Wat echt opvalt is het geluidsniveau; je hoort de was rondgaan in de trommel, maar de machine zelf bijna niet. Alleen met centrifugeren hoor je dat de machine in gebruik is (maar ook niet storend). De start/eind-geluidjes zijn grappig, maar ook uitschakelbaar.
Het is een paar keer voorgekomen dat er een kleine sok bleef hangen tussen de deur en het afdichtingsrubber; deze kwam dan ook nog nat eruit. Was dit beter aangesloten, dan was de vormgeving een 10 waard. Een verbeterpuntje dus.
Wat ons ook opvalt; de inhoud (7 kg) lijkt niet veel groter dan onze vorige (6 kg); misschien dat de berekenmethode door de jaren heen veranderd is).
Aangezien we met z'n vijven zijn, gaan we 'm intensief gebruiken; de duurzaamheid is dus een vraagstuk voor de komende jaren.
Het enige minpuntje: na de (snelle) levering bleek bij de eerste ingebruikname het apparaat te lekken. Meteen contact opgenomen met de leverancier (Wasmachine.nl) en de volgende dag hadden we al een vervangend exemplaar gebruiksklaar staan. We waren achteraf dan ook blij dat we de full-service (naar boven tillen en aansluiten)erbij genomen hadden; dit scheelde ons aanzienlijk aangezien de machine op zolder staat en er dus drie keer twee trappen genomen moesten worden (1 oude en twee keer een nieuwe).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schottert 11-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend tevreden over dit product. Een TOPwasmachine! Een goed wasresultaat. Het apparaat beschikt over veel mogelijkheden. Hij maakt weinig lawaai, alleen een leuk melodietje wanneer de was klaar is. Daar wordt je vrolijk van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aartsen1961 11-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Ik was een halfautomaat van bijna een kwart eeuw gewend, want een enorme vooruitgang!
Het wasresultaat is prima, echt tot in de vezels schoon. Veel mogelijkheden met aantal spoelbeurten, aantal toeren centrifugeren. Makkelijk te bedienen en ik vind de muziekjes best leuk. Mooi compact apparaat met mooie chromen rand om de deur. Hij zal vast wel duurzaam zijn, want er zit een keramisch element in. Helemaal blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tessel de Graaf 11-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Ik heb 'm nog niet zo lang, maar nu al zeer tevreden. De was is schoner dan met de vorige machine (dat was een Miele) en er is een veel betere keuzemogelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hector Montemayor 09-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Very good model with a lot of capacity and a very good price. It is very silent and it has many modes to program it which is very convenient for the different types of clothes I need to wash. Also it looks very nice and the interface is very friendly and easy to use. I am very happy with this purchase

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rico1085 09-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
de wasmachine is zeer makkelijk in gebruik!
veel keuze in programma's.
en de was is goed schoon en ruikt heerlijk!

hij is ook zeer stil!

dus zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Zahri 06-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Uitermate mooi was resultaat erg stil in gebruik. Wij zij er erg blij mee de eco bubbel doet echt meer vlekken doen verdwijnen was is erg schoon. Zeker een mooie wasmachine voor en perfecte prijs echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy70 05-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Sinds 2 weken in bezit;

Bezorging door Bemmel & Kroon was prima.

Het wasresultaat is uitstekend.

Het gebruiksgemak is zeer eenvoudig.

Hij is zeer stil.

Maakt een vrolijk geluidje als hij klaar is met wassen zodat je de was met plezier ophangt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ellenweb 05-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb dit apparaat een paar weken, maar had eerst een probleem met de watertoevoerslang. Die heb ik nu opnieuw gekregen van Samsung en nu werkt het geweldig.

De machine is stil, gebruiksvriendelijk en het resultaat is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

paula258 02-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Bevalt goed, mooie machine, geen problemen,
veel meer mogelijkheden dan mijn vorige machine.
vooral korte programma vind ik handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lukaz69 31-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Top! We hebben onze - nog maar 4,5 jaar oude - AEG Lavamat 47430 (bovenlader) waar we eigenlijk nooit plezier van hebben gehad vervangen door deze Samsung ECO Bubble. Een hele stille machine die ontzettend stevig op z'n poten staat met korte wasprogramma's, weinig stroomverbruik, grote inhoud en een goede prijs (waardoor we onze vorige wasmachine niet eens ter reparatie hebben aangeboden). Duurzaamheid kunnen we niet beoordelen maar we hebben wel een indicatie gekregen op basis van de hoeveelheid wasbeurten. Met een simpel rekensommetje weet je dan precies wat de machine per jaar kost. Naar verwachting overleefd de machine de motor (met 10 jaar garantie) niet...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

LijntjeT 30-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
machine is lekker stil, wasresultaten goed, bedieningsgemak ook prima, duurzaamheid is nog niet bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

2201aj 29-10-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik vindt het gewoon een fijne machine en wast heel erg schoon en is erg rustig.Je hoort bijna niet dat hij draait en geeft een leuk geluidje als hij bijvoorbeeld klaar is of dat je hem aanzet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uvo199x 29-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Na 12 jaar toe aan een nieuwe wasmachine en gekozen voor deze Samsung. Mooie vormgeving, makkelijk in gebruik, lekker stil en zuinig. Levensduur is nog niets over te zeggen, maar dat zal wel goed zitten Samsung kennende.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.MOOIJ-OVERDULVE 29-10-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Een prima machine makkelijk te bedienen en heel schoon, gebruikt weinig waspoeder, en is heel goed droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carina42 27-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke ruime wasmachine met veel mogelijkheden. Kort wassen, lang wasprogramma, wolwasprogramma. Temperatuur zelf in te stellen. Even snel je kleding opfrissen met 15 minuten wassen. Trommel meet zelf het gewicht en past het programma daarop aan. Eigenlijk bijna alles is mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Hol 27-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prettig grote vulopening en wat is ie stil! Erg prettig, want de machine staat in de bijkeuken naast de woonkamer. Veel keuzemogelijkheden waar je op kunt studeren maar mocht je daar geen in hebben - de machine denkt zelf dus een kind kan de was doen.
10 jaar garantie op de motor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Straten 26-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Kleinere machine, weinig geluid en resultaten op het eerste aanblik geweldig. Vooral de Eco buble wat een schuim...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews