Samsung WW80M76NN2M - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M76NN2M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeldert van Boxel 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet tevreden

Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

4,0
Ik ben ondanks alle technische snufjes en sonsoren in de machine niet tevreden over het wasesultaat en over het automatisch doseren al helamaal niet, de ene keer te weinig en ruikt de was niet fris de andere keer teveel schuim. Hoop dat ze deze machiene snel ophalen zodat ik weer met mijn vorige AEG machine de was kan doen.

Pluspunten

  • grote deur opening
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • automatisch doseren werk niet goed
  • weinig wasprogramma's met 1600 toeren
  • was niet goed schoon/fris

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Andrea 21-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine met 7 jaar garantie en 100,- cash-back

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

8,0
We hebben de machine gekocht vanwege de prijs en 7 jaar garantie (bij aankoop via een aangesloten winkel).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ly 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke Display

Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen voor de kangoeroe deur en de automatische dosering van het wasmiddel. tevens vind ik het een voordeel van de korte was tijden

Pluspunten

  • Kangoeroe deur
  • automatishe dosering
  • korte wastijden
  • stil in geluid

Minpunten

  • Is groter dan mijn oude wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan alles...

Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

8,0
Echt multifunctioneel en kan erg veel. handige display en veel gebruiksgemak reinigingsprogramma is erg praktisch Verbaast me hogelijk dat er geen Netflix op zit... :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex Kaper 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

9,0
Samsung was niet het eerste merk waar ik aan dacht wat betreft wasmachines en drogers. Ik was op zoek naar stille en zuinige apparaten en ben onder de indruk van de mogelijkheden van deze wasmachine. Daarnaast spraken de lange garantie en kwaliteit/prijs verhouding mij aan.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • van alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

8,0
Wij zijn een gezin met jonge kinderen en hebben hierdoor behoefte aan een goede machine wat elke dag gebruikt wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle Vervoort 18-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super snel een schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

9,0
Deze wasautomaat wast heel snel heel schoon, ook handig is het doseersysteem voor je wasmiddel en wasverzachter :)

Pluspunten

  • doseersysteem
  • snel klaar en schoon

Minpunten

  • maar 1 soort in het doseersysteem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iNA 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime deur om je was er in en uit te doen

Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

7,0
Erg zuinig, en een uitgebreid programma.
Erg fijn dat je geen wasbolletjes meer hoeft toe te voegen met de eigen doseringaktie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

9,0
Fijne grote 8kg wasmachine. Grote vulopening. Ook de add functie vind ik wel prettig, vergeet nog wel eens wat, zoals een sok. Automatische vul systeem wasmiddel en wasverzachter vind ik prettig, nooit te veel of te weinig. Blij met mijn aankoop. Zeker met een gezin van 5, was draait hier vaak.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • wasmiddel toevoegen doet hij zelf
  • melding op je telefoon als was klaar is
  • geeft duidelijk aan hoe lang hij draait

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caitlin 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M76NN2M

Algemene score

7,0
Het is goed machine ben er erg blij mee!Ik raad hem zeker aan voor andere die van makkelijke snelle was willen doen. Hij veel opties waardoor ik mijn was beter kan scheiden en beter kan wassen. Zelfs koud water wast hij perfect.

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Maakt niet heel veel herrie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer