Zanussi Zwfroma - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
78 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Zanussi Zwfroma op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herbert 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prime wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

8,0
De Zanussi ZWfroma is een prima wasmachine die voldoet aan de verwachtingen. Punt is alleen hoe het afpompfilter schoon te maken welke normaal aan de voorkant van de wasmachine bereikbaar is ???

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
  • energiezuinig A+++

Minpunten

  • schoonmaken afpompfilter ??
  • geen aquastop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Metselaar 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ZANUSSI wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is goed wat prijs betreft en er zijn veel mogelijkheden in de keuze van de was.
Het voordelige was programma wat betreft het energie gebruik voldoet ook prima.
Ik ben er dan ook heel blij mee!

Pluspunten

  • korte was en energie zuinige was

Minpunten

  • energie zuinig wassen kost wel tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

dirk visser 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine zanussi zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

10,0
de vorige Zanussi heeft het zonder problemen 14 jaar gedaan over deze nieuwe zeer tevreden wast perfect is stil en zeer makkelijk in de bediening top

Pluspunten

  • stil
  • makelijk in bedening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.d. van roest 28-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

10,0
wij zijn zeer tevrede met onze zanussi wasmachine
hij is geruisloos zelfs met centifuseren
de was komt er echt schoon uit
zelfs met 1400 toeren centifuseren is de was echt goed droog
een betere aankoop hebben we niet kunnen doen
echt een super goede wasmachine
beveel hem echt iedereen aan
wat een top machine

Pluspunten

  • super geruisloos
  • energie zuinig
  • tijd bepaling perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 28-09-2019
  • Product gekocht

Beste aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

9,0
Heerlijk stille motor, grote trommel waar ook een dekbed in kan. Programma’s kunnen worden uitgesteld of verkort. Echt een ideale wasmachine voor dat geld!

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Reageer

alex 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk display en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

9,0
ik heb deze wasmachine gekocht veel merken geprobeerd en vaak net na de garantie defect
deze gekocht met 2 jaar extra garantie dus zeker 4jaar vooruit dat geeft wel vertrouwen in deze wasmachine

Pluspunten

  • 2 jaar extra garantie
  • geluidsarm
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • piep als hij klaar is met wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 27-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een kind kan de was doen met deze machine!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

10,0
De machine bevalt me nog beter dan dat ik mij het had voorgesteld bij de aanschaf in de winkel. Een logische en makkelijke bediening. En zelfs meedenkend als de hoeveelheid was minder is, ......dan past hij de tijdsduur vanzelf aan!! Super!! Ook heeft deze machine geen overbodig voorwasbakje in de lade, dus hoofdwas en wasverzachterbakje.
Moest wel even wennen aan de zwarte rand van de machine, maar ook zie ik deze nu nog niet eens meer :)

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit prima
  • wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

edwin van meurs 27-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een moie wasmacine voor een leuke prijs met 4 jaar garantie

Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

6,0
Een machine met alles er op en er aan voor een mooie prijs. Bij het centrifugeren maakt deze echter wel heel veel herrie 3 maal zo veel als mijn oude
van 22 jaar. Ik ga dit nog doorgeven aan de service afdeling.

Pluspunten

  • prijs
  • opties

Minpunten

  • lawaai bij centrufigeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-09-2019
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

9,0
De wasmachine wast goed en snel was komt er bijna droog uit en niet te duur wasmachine voor weinig centen en wast goed en is mooi stil

Reageer

Mirjam 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening en grote trommel

Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

9,0
Mooie grote trommel van 8 kg. De bediening is erg gemakkelijk in gebruik. De was wordt schoner dan voorheen en komt bijna droog uit de wasmachine

Pluspunten

  • 8 kg trommel
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom 27-09-2019
  • Product gekocht

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

8,0
Prima machine , 3 weken in bezit, vrij stil. na aanschaf klein waterlekkage probleempje met zeepbakje maar netjes snel opgelost door electrolux.
Genoeg wasprogramma's standaard programma staat altijd op 3 en half uur maar dmv sensoren is dit meestal korter.

Pluspunten

  • stil
  • servicedienst ondersteuning
  • prijs

Minpunten

  • tot nu toe geen

Reageer

Jenny 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

10,0
Deze machine werkt geweldig , is makkelijk te bedienen en het wasresultaat is fantastisch. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Smit 27-09-2019
  • Product gekocht

Beoordeling ZWFroma Zanussi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

8,0
Bevalt prima. Makkelijk in gebruik en stiller dan ik dacht. Mogelijkheid om verschillende tijden te kiezen bij diverse programma’s is fijn. Niet vies kort en wel vies lang programma .

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stil

Reageer

J.J. 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie stille en slimme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

9,0
een hele mooie stille en slimme wasmachine,
hij berekend zelf de hoeveelheid was en water, en de duur van de was
een perfecte machine

Pluspunten

  • erg stil
  • zelfs perfect voor kleine was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luuk 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wast zeer schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

10,0
is een goede wasmachine wast goed schoon is zeer stil en een eenvoudige bediening. heeft ook een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin sinkgraven walters 27-09-2019
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

9,0
Een hele mooie wasmachine,voor weinig geld. Hij heeft een aantal handige functies zoals het regelen van temperatuur en centrifugeren. De machine geeft digitaal aan hoelang het programma draait. Dit na eerst te hebben gewogen wat er in zit. Bediening is heel eenvoudig. Voor mij een top machine.

Pluspunten

  • Weegt de hoeveelheid was
  • Makkelijke bediening
  • Ziet er mooi uit
  • Digitaal afleesbaar

Reageer

Lindsay 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden, stil en werkt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

8,0
Ik vind deze wasmachine erg goed. Trilt niet veel, is erg stil, niet veel last van. Bovendien draait hij goed en heb je veel opties qua programma's, tijden, temperaturen, startuitstel, etc. Erg goed geholpen door de mensen van Zanussi ook!

Pluspunten

  • Stil
  • Programma keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Cobie 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

7,0
Maakt bij het centrifugeren eigenlijk te veel lawaai. Wast verder prima, met voldoende programma’s. Is makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Voldoende programma’s
  • Makkelijk bedienbaar.

Minpunten

  • Maakt bij centrifugeren te veel lawaai.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ria 27-09-2019
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi Zwfroma

Algemene score

10,0
Prettig in gebruik, erg stil tijdens wassen en de was wordt goed schoon. Uiterlijk is het een mooi apparaat, ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijk in bediening
  • extra gratis twee jaar garanrie

Minpunten

  • geen

Reageer