Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

AEG T76289AC

8,9 Lees 7 reviews
AEG T76289AC Best Reviewed jan 2013

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leen de Kruijk 05-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wat zijn ze snel zeg en wat een super bedrijf. Je belt en zegt wat je nodig heb en hun geven de informatie die je vraagt en ja wel daar is het apparaat wouw wat een mooie droger droogt goed en is stiller dan de andere drogers 62 DB. deze droger droogt heel snel de was vergeleken met een warmtepomp droger (2X zo snel)en ze doen gelijk de installatie en die was ook nog eens gratis! Top Top Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ckogel 27-02-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Weer een AEG gekocht de vorige droger was ook een AEG en meer dan 20 jaar oud.Het lawaai van deze droger was op het laatst
door het hele huis te horen.Ik ben tot nu toe zeer te spreken
over deze droger stil en hij doet zijn werk goed.Over duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niets zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sonnie45 31-12-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,6
Een prachtige droger, met een hele mooie vormgeving. En wat bovendien ook fijn is, is de 8 kg. droogtrommel.
Hiervoor had ik een Siemens,ik heb nu voor deze AEG gekozen, vanwege de vorm en uitstraling.Ik heb hem sinds Oktoiber 2012, en hoop er nog lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cocodiana 14-12-2012 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Mooie vormgeving, makkelijk in het gebruik. Droogt goed, maakt weinig geluid. Rooster werkt gemakkelijk, er komen alleen wel wat pluisjes op de rubberen ring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EH1971 12-12-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Droogt goed, snel en is stil. Vorige machine was ook een AEG en heel lang (15 jaar) plezier van gehad. Droger draait overuren ivm kleine kinderen. Enige punt van aandacht zijn de kleine sokjes die op het filter gaan liggen. Deze sokjes worden niet helemaal droog.
Maar verder uitermate tevreden. Erg gemakkelijke droger in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

THIJS ROELOFS 07-12-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
GEWOON EEN PRIMA MACHINE!!DEZE KEER EEN DROGER TER VERANGING VAN DE VORIGE AEG WASDROGER. DE WAS KOMT ER PRIMA UIT DOOR DE VELE MOGELIJKHEDEN.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronnier 16-12-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Prima apparaat. Droogt zeer goed en doet dat op een stille manier. Vrij snel klaar met weinig kreuk. Grote deur die ver open kan. Veel programma's die makkelijk te kiezen zijn. Al met al een prima AEG

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer