Bosch Serie 6 WTW85492NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTW85492NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gea H 06-11-2019

Goede keuze

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
Erg tevreden over de kwaliteit van deze wasdroger. Het wasgoed komt goed droog uit de droger en in een aanvaardbaar tijdsbestek.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan en Joke 01-11-2019

GEWELDIG

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
Erg blij met de WARMTEPOMPDROGER. Energiezuinig, weinig db's en droogt in kortere tijd als wat word aangegeven in de beschrijving.
Staat stabiel op de wasmachine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 31-10-2019

Opmerkingen Bosch warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

8,0
Goed resultaat bij alle vormen van drogen, uitvoering met aut. reinigen van de condensor, ziet er verzorgd uit prima! Opmerking: Zoals bij de nieuwe wasmachines van Bosch is hier ook de vertraagde startijd moeilijk in te stellen!!
Ik weet wel hoe het werkt maar je moet altijd rekenen omdat het wasprogramma verwerkt is in de vertraagde tijd, bij andere machines is het gewoon tijd in stellen...klaar!! Na afloop vande tijd gaat hij het proramma afwerken hoef je niet te rekenen! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

tevreden 30-10-2019

fijne stille droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

8,0
Droogt goed, ben nog een beetje aan het uitvogelen welk programma waar past maar tot nu toe tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

jans 26-10-2019

geweldig

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
bevald nog beter als mijn vorige bosch (en die was al geweldig )veel meer programmas en gemakkelijk te bedienen kind kan de was doen hi hi
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sandra40 25-10-2019

Prima kwaliteit

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
Snel droog en goede prijs kwaliteitsverhouding.
Veel verschillende keuze menu’s en ook een heel handig rekje voor sportschoenen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

W eland 25-10-2019

goed aankoop

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
droger is stiller dan de vorige . Verbruik is nog niet aan te geven . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rob 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger, die aan verwachting voldoet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

8,0
Deze warmtepompdroger heb ik pas 1 maand in gebruik. Ik ben blij met de aankoop en heb geen wezenlijke minpunten kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Veel droogmogelijkheden
  • Kastdroog maakt de was goed droog
  • Dezelfde waterafvoer voor droger en wasmachine
  • Grote vulopening
  • Verlichting in de droger

Minpunten

  • Er komt best veel warmte vanaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden 16-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitmuntende prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
Mooi qua uiterlijk, makkelijk te installeren, prestaties zijn zeer goed. Wasdroogduur valt heel erg mee voor een warmtepompdroger, meet de vochtigheid nauwkeurig.

Pluspunten

  • Wasdroog duur
  • Veelzijdigheid aan programma's
  • Energiezuinig
  • Gebruiksgemak
  • Aanpassingsmogelijkheden voor droogduur

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch WTW85492NL 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal apparaat om in de badkamer te kunnen plaatsen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
Geen onderhoud, alleen stofrooster en het geluidsniveau is ook zeer laag. We hebben dit apparaat speciaal aangeschaft vanwege het gegeven dat wij een warmtepompdroger nodig hadden om deze op de wasmachine te kunnen plaatsen in de badkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j Bosch 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch -mijn droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

9,0
aanbevolen door zus en nicht .
zijn zeer tevreden over de werking en droogvermogen.
stroom verbruik merkbaar lager.
dus mijn besluit om ook deze te nemen snel gemaakt
voordeel----- slangetje voor afvoer water via zelfde kanaal als wasmachine afvoer.

Pluspunten

  • wolmandje
  • gebruiksgemak
  • slangetje waterafvoer
  • sneller droog als aangegeven tijd

Minpunten

  • nog niet gemerkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lily 19-01-2019

Geweldig.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85492NL

Algemene score

10,0
Heb hem nu meer dan een week, en ik ben superblij met deze wasdroger. De was komt er ook droog uit. Ik heb niet hoeven nadroegen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer