Siemens WT47W563NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT47W563NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 16-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met deze droger. De warmte blijft in het apparaat waardoor de ruimte waar het is geplaatst koel blijft. De droger heeft veel mogelijkheden en toch een zeer eenvoudige bediening.
De prijs-kwaliteit verhouding vind ik top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Jansen 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

8,0
De droger is makkelijk in gebruik en heeft veel opties voor verschillend wasgoed. Heeft een ruime vulopening en het filter is makkelijk te reinigen. De was komt er goed droog uit en ik hoef minder te strijken. Blij dat ik overgestapt ben naar een warmtepompdroger.

Pluspunten

  • Ruime vulopening
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel programma keuzes

Minpunten

  • Nog geen minpunt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BIGS 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime trommel, en was komt er keurig kreukvrij uit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

9,0
Deze droger is makkelijk in gebruik, zuinig en heeft een heerlijke grote trommel. Mijn kwestbare truien komen er supermooi uit met het wol-programma. Superfijn in combinatie met een wasmachine van Siemens die ook een grote 9 kg trommel heeft! Het fijne is ook dat het water via de afvoerslang zo de afvoer in verdwijnt! Je hoeft dus geen bak meer te legen. Niet zo stil zoals ik bij de andere reviews tegenkom, maar zeker niet storend. In ieder geval weer een stuk rustiger dan mijn oude droger. Tot nu toe zeer tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-11-2019

Picobello tijdsprestatie

Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

10,0
De benodige droogtijd wordt heel erg goed afgestemd op de hoeveelheid te drogen was [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Taams 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Speed warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

8,0
Het product ziet erg goed uit.
Bediening zeer gemakkelijk. ruime ingang van de trommel. Energie verbruik is gunstig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mijn super wasdroger 07-11-2019

Mijn wasdroger van Siemens

Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

10,0
Wat een plaatje! Dit is mijn laatste nieuwe aanwinst van al mijn Siemens apperatuur. Gaskookplaat met wokbrander, wasmachine, hetelucht oven, magnetron en koel-vries inbouw. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

francisco van den Broek 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

9,0
Mooie goed werkende en super gemakkelijke droger, tevens een stuk sneller als de oude .
eenvoudig te reinigen en een stille en energie zuinige motor, eenvoudige programma keuze en direct aan te sluiten op de afvoer dus geen bak water meer weggooien.
Voor deze droger gekozen i.v.m de 8Kg gewicht gezien we ook een wasmachine hebben die 8 Kg tegelijk kan verwerken.

Pluspunten

  • 8kg
  • een stuk sneller
  • waterafvoer direct

Minpunten

  • deur niet omkeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjon Hanemaaijer 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote droogtrommel

Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

8,0
Blij met deze nieuwe droger. Handig in gebruik, was snel en perfect droog. Mooi om te zien en grote trommel wat handig is in ons 6 persoons huishouden.

Pluspunten

  • Grpte trommel met veel inhoud
  • Was wordt super droog

Minpunten

  • Kan ik nog niet zeggen heb het apparaat net.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke van den Bogaard 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie droger, maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

8,0
1 dag in huis. Ben heel blij met de droger. 1e indruk van het apparaat is goed, maakt weinig geluid, genoeg functie en werkt fijn

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nas 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

9,0
Een droger met grote capaciteit, 9 kg. Is zuinig en fijn in gebruik. Duurt niet langer dan oude droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mike 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie modern design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

9,0
snelle bezorging.apparaat ziet er erg mooi en modern uit.zeer zuinig en aktie boven aktie.kortom goede deal!

Pluspunten

  • 9+ kilo
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoes 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze prachtige warmtepompdroger. 9 kilo is ideaal voor een groot gezin. De droger is snel klaar en de was is ook echt droog zodat het gelijk de kast in kan.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Wasgoed is echt goed droog
  • Keuze uit diverse programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 30-10-2019

Mooi design en goed droog resultaat

Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

10,0
Uitermate tevreden met deze warmtepompdroger.
Eenvoudige bediening, stil en een mooi uiterlijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bosje 30-10-2019

Geruisarm en heel droog

Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

10,0
Een fijne droger, geeft weinig restwarmte en droogt als de beste. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Smittie 29-10-2019
  • Product gekocht

Wat een aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

10,0
Als echte AEG-fan was onze condensdroger na 20 jaar toch wel aan een vervanging toe. Met het lage verbruik en geluid samen met de cashback actie kwam ik op deze Siemens wasdroger. Even vreemd om na zoveel jaren naar een ander merk over te stappen maar na een paar keer gebruIk al heel vertrouwd en totaal geen spijt tot nog toe. Een eenvoudige en duidelijke bediening en een stuk stiller dan onze oude wasdroger. Als deze droger net zolang meegaat als de vorige dan ben ik vanaf nu Siemens-fan.
Noemenswaardig is ook de snelle service van de cashback actie van Siemens. Binnen 2 dagen is het geld gestort !!

Pluspunten

  • Het lage geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Verlichting

Minpunten

  • Geen

Reageer

MelanieB 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger IQ700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

10,0
Onlangs deze droger van Siemens besteld. De droger werkt perfect, heeft een grote inhoudt en heeft ook nog eens een zeer fraai Design. Ons volgende product wordt dan ook de wasmachine uit dezelfde serie. Overigens gold er voor dit type droger een cashback actie. Na het product te hebben geregistreerd had ik al na 1 dag (!) het geld retour op mijn rekening. Perfecte service!

Pluspunten

  • Design
  • Inhoudt
  • Geluid
  • Droogresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theodor 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille droogmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

8,0
Deze warmtepompdroger droogt erg goed. De was voelt lekker aan.En dat in een kortere tijd dan de vorige droger die wij hadden.Tevens valt ons op dat het geluid ook stiller is. Wij kunnen deze Siemens dan ook van harte aanbevelen.
De prijs was ook aan de fijne kant!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aron Martens 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, energiezuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

8,0
Bevalt tot nu toe prima. Ruime keuze in programma’s. Energiezuinig en droogt perfect.
Duurt wel wat langer maar daardoor is hij dan ook zuiniger

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote inhoud
  • Veel programma’s

Minpunten

  • Duurt langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christel 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WT47W563NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

8,0
Na lang zoeken uiteindelijk voor deze droger gekozen.
Werkt fijn en snel, ik ben zeer tevreden. kleine beetje erin gedaan, omdat ik haast had en ja het is super snel klaar. Echt fijn als je netzoals ik vaak te laat bedenkt dat iets nog moet drogen voor je weggaat.

Pluspunten

  • snel
  • fijne afvoerbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne Jordan 26-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ultieme warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W563NL

Algemene score

9,0
Na 6 jaar worstelen met een compleet incapabele Zanussi warmtepompdroger dank ik alles en iedereen maar voor Siemens voor deze machine. Bij de Zanussi moest ik 4 filters schoonmaken na ieder gebruik, incl 1 filter waarvoor ik de stofzuiger moest pakken (s e r i e u s) en 1 filterbakje waarin water stond wat met een washandje gedept moest worden. De Siemens WT47W563NL echter.. zelf reinigend op slechts 1 gemakkelijke te reinigen filter na, is een waar geschenk. Fluisterstil, geen piepen wanneer hij klaar is (als je dat wel wil dan druk je het knopje signaal in), hij past zich qua droogtijd aan aan de hoeveelheid wasgoed. Man, man, ben ik blij met deze machine. Niet de goedkoopste, zeker de moeite waard. Ik zeg: doen!

Pluspunten

  • fluisterstil en gebruiksvriendelijk
  • was ruikt heerlijk fris
  • draait niet langer dan nodig
  • transparante deur, trommel met verlichting

Minpunten

  • de prijs misschien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews