Siemens iQ500 WT44W4E5NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WT44W4E5NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. vd Broek 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

8,0
Fijne wasdroger. Warmtepompdroger duurt wel iets langer dan onze vorige condensdroger.
Veel voorgeprogrammeerde programma's is erg gemakkelijk.
Goede product voor een goede prijs.

Pluspunten

  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Ramaakers 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger, duidelijke display, grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

8,0
Ooit eerder een Siemens droger gehad en een Siemens wasmachine. Ruimschoots tevreden over deze apparaten. Prijs / kwaliteit verhouding is ook top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Klop 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

9,0
Na 15 jaar trouwe diens mijn oude Siemens droger vervangen voor deze. Veel energie zuiniger. Warmtepomp techniek is heel fijn en geen afvoer meer nodig. Het pluizen filter is heel gebruik vriendelijk

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Droogt goed
  • zelfreinigende warmtewisselaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vochtsensor werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

8,0
Doordat ons wasmachine goed kan centrifugeren, en daarna het nodige in de siemens warmtepompdroger te doen wordt alles prima droog. De tijd welke het complete programma aangeeft wordt meestal niet gehaald, omdat de vochtsensor al eerder merkt dat de was droog is. Hierdoor is het meestal dus eerder klaar.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • snel programma
  • lampje in de droogtrommel

Minpunten

  • geen venster
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sylvia 16-10-2019

Klasse energiezuinige warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
Klasse energiezuinige warmtepompdroger. De .siemens warmtepompdroger is aan te bevelen . Is energiezuinig ,zelfreinigend. . Veel programma s . Makkelijk in gebruik. De aanschaf is wel wat duurder maar door het lage verbruik zo terug verdiend [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mirosaria 11-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmte pomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

8,0
Ik heb deze nu een paar weken in gebruik, ik ben er wel tevreden over. Er zijn verschillende programma's. Ik vind dat extra kastdroog de was droog maakt, bij gewoon kastdroog dan is het nog wat vochtig, vooral de zwaardere kleding. Optie om het geluidssignaal dat de was droog is, kun je uitzetten. Erg prettig! Alleen de startknop is soms wat lastig om in te drukken, hiervoor ga ik nog terug naar de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ankajoh 11-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke programmakeuze, goed laadvermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

9,0
gekozen voor dit type, vanwege automatisch condenswaterafvoer en snel drogen, maakt weinig geluid tijdens gebruik, waardoor je ook s nachts de droger aan kan zetten, heel tevreden

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • automatisch reinigen dmv condenswater
  • condenswaterbakje hoeft niet te worden geleegd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia 10-10-2019

Geweldige zuinige siemens warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
Geweldige zuinige siemens warmtepompdroger. Wel wat duurder in aanschaf dan gewone drogers maar omdat deze droger zo zuinig in gebruikskosten is heb je al gauw geld terug verdiend. Het is een zelfreinigende droger ideaal dus. Ben blij met deze topdroger van Siemens [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jouri 10-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmte pompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

9,0
vorig jaar een bosch wasmachine gekocht daar was de deurvang van kapot gegaan netjes binnen 1 dag gratis een nieuwe gemonteerd, vandaar mijn keuze voor een machine die onder dezelfde service valt.

vorige machine was van aeg en die garantie/service was minder goed.

Pluspunten

  • stil
  • snel
  • makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat deze droger een laag energie verbruik heeft, gebruiksvriendelijk is, zelf reinigend.
Droogt tot nu toe zeer goed op lagere temperatuur en is een stuk zuiniger. De tijdsduur die aangegeven word in de gebruiksaanwijzing en display bij het starten van het programma is met het drogen een stuk korter. Deze droger maakt weinig geluid. Bevalt prima en ik wil hem zeker aanbevelen aan andere. Er zijn geen minpunten.

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • zelfreinigend
  • veel mogelijkheden om te drogen

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.w. 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

8,0
wat me vooral meevalt is het geluid.
apparaat is stiller dan verwacht.
verder droogt het apparaat goed.

Pluspunten

  • stil
  • droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mcemsie 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger met lamp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke droger is dit zeg. Vet veel opties. En een lamp aan de binnenkant. Super handig. Hij is heel zuinig.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Mooie vormgevind
  • lamp binnen in

Minpunten

  • knopje start/stop af en toe lastig in te drukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrthe 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
Deze droger voor een mooie prijs kunnen kopen dankzij de actie van siemens. Energiezuinig en veel mogelijkheden in de programma's. Ook voor de fijne kleding een speciaal programma, dus geen krimpende kleding meer.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Koud droogprogramma
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Waij 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verdien je aankoop bedrag terug en spaar het milieu!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
Geweldige wasdroger met weinig onderhoud, aanzienlijk minder stroom verbruik en gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carol 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijk. Mooi design. Grote laadruimte (8 kg).

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over Siemens apparatuur. Reeds 12 jaar ervaring met Siemens apparatuur. Wil geen ander merk meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Heck 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm , veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

9,0
Goede ervaring met Siemens producten, belangrijk: energiegebruik ivm veel in gebruik , rustige droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van der Lee 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over deze droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik en hoor de droger niet zeer tevreden grote trommel met verlichting heel erg blij met deze droger !!!!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Energie zuinig
  • Makkelijk in gebruik
  • Verlichting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia 04-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
Op zoek naar een droger met wel iets in je hoofd. In de winkel gekomen zijn we van ons plan afgestapt en daar hebben we zeker geen spijt van. Deze warmtepompdroger (Siemens WT44W4E5NL) is zelfreinigend, stil, snel en gewoon goed.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Snel
  • Energiezuinig
  • Zelfreinigend
  • Duidelijk bedieningspaneel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Martens 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Stil, zuinig, geen ronddwarrelend stof en snel klaar. prijs/kwaliteit zeer goed. Iedereen kan ik het aanbevelen.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • snel
  • afvoer voor condenswater

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Plate 25-06-2019

Mooie , stille en goed drogende wasdroger

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E5NL

Algemene score

10,0
paar weken terug gekocht en ben er zeer blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews